Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיקנה M3 לא יקנה אותה בגלל זמן הקפה במסלול, כמו שגם רוב מי שקונה את הקופרה לא עושה את זה בגלל זה. לא אופתע אם רוב מי שקונה את הרכבים הללו עם זמני מסלול מפוארים יודע בכלל מה זה לעזאזל הנורבורגרינג וכמה זמן הרכב שלו עשה.

בעל הM3 לרוב ילחץ חזק ברמזור וינסה להרשים פרגיות צעירות עם המראה השרירי והגברי של הרכב.

כנ"ל לגבי קופרות. לא חושב שרוב מי שרוכש את הרכב רוכש אותה בגלל הדיפרצניאל או בגלל זמן ההקפה שלה. הוא רוכש רכב חזק עם פוזה זועקת לשמיים בלי אפשרות לממש את היכולות של הרכב. אמנם מעטים כן ירכשו את הרכב מהסיבות של זמן הקפה וכל הפלוסים שיש לרכב מלבד מערכת עם מסך מגע ולא יודע מה עוד יש שם.

היחידים שלדעתי קונים את הרכב בגלל הרכב והיכולות שלו זה בעלי המגאן RS. לרוב אדם שיחפש רק פוזה במחיר כזה ימצא עצמו בגולף GTI.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תענוג לראות הונדה ממוצעת הנעה קדמית נותנת בראש לכלים כאלה, יהיה מעניין לראות אותה בארצנו (נקווה שבמחיר שפוי).

הונדה ממוצעת? 300 כ"ס זה ממוצע? אין הרבה קשר בין הסיוויק טייפ אר לסיוויק הרגילה, המכנה המשותף המרכזי בינהם הוא הסמל בחזית ואפילו הוא בצבע שונה.

לגופו של עניין,

אני לא כזה מופתע מהמדידה הטובה של הסיוויק טייפ אר, לפי מה שכותבים עליה מדובר במכונית לא רעה בכלל, ביצועים מצויינים וכו'.

הדבר היותר מעניין זה עד כמה היא טובה במדד ה-FUN FACTOR.

סמירו זרקת כל כך הרבה סטיגמות ושכחת דבר אחד- מה שאולי נכון לישראל לא תופס בשאר העולם.

לכל אחד יש דרישות שונות מהרכב הספורטיבי שלו, חלק רוצים רכב ספורט נטו ולהם המגאן תתאים, אחרים רוצים רכב ספורטיבי אבל כזה שגם יפנק ולהם הבימר תתאים יותר וכן הלאה.

כתבתי פעם שלדעתי ההתעסקות הזאת בזמני מסלול\רינג יצאה מכל פרופורציות, בין היתר כי הרוכש הממוצע רוכש רכב שבשורה התחתונה אינו מתאים למסלול וכנראה שלא יבקר הרבה במסלולים כך ששניה ימינה או שמאלה לא ממש רלוונטית.

זמני המסלול נמדדים כשהרכב ננהג על ידי נהג מקצועי, הרכב יוצא למסלול בתנאים אופטימליים עם מעט דלק ככל הניתן, צמיגים שלעיתים עוברים חימום מקדים וזה עוד לפני שנכנסים לחברות שמזייפות על ידי כיול שונה לרכב המדידה.

בקיצור, בין המציאות לבין זמני המסלול יש כנראה פער לא קטן, בלשון המעטה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני דיברתי לגבי ישראל בעיקר. אם כי, אני מאמין שתסכים איתי שחלק ענק מרוכשי הרכבים הללו לא רוכשים אותם בשביל לנצל את היכולות שלהם. זה משהו שהוא יחסית נדיר. רוב האנשים רוכשים בשביל הפינוק, האקסטרה כוח ובעיקר השופוני.

שוב, לא אומר שאין כאלו שהם רוכשים בגלל היכולות של הרכב ובאמת נהנים מזה. אני אומר רק שזה מיעוט.

פורסם (נערך)

If you read the comments you'll see that it says the timed lap is not what showing in the video.

well, now that you have mentioned it, i have read the comments, but it still puzzles me as for how the civic can out perform the other two cars at a circuit that requires so much midrange and speed as the Llandow circuit, i mean, it is an almost oval track with 2 S-corners.

vog-2nd-run.jpg

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

Smiro,

אני טוען אחרת, M3, מגאן RS ושות' הינם רכבים מאוד ממוקדי נהיגה, ככאלה הם פחות נעימים להתניידות יומיומית בהשוואה לגרסאות הרגילות.

אני חושב שמי שרוכש רכבים כאלה כן עושה זאת כדי להנות מהיכולות המיוחדות של דגמי הקצה האלה, אחרת יכל לבחור למשל ב-335 שגם היא מאוד מהירה והרבה יותר נעימה להתניידות יומיומית ולאחזקה.

כבונוס היא גם הרבה יותר זולה ונותנת בדיוק את אותו "שופוני" שתיתן M3.

יחד עם זאת צריך להבין שכל אחד מגדיר אחרת את ההנאה שלו מיכולות הרכב- אחד יוצא בכל סופ"ש לטיולי נהיגה, אחר פעם בחצי שנה, אחד אוהב נהיגה אגרסיבית קרוב למגבלות ואחר פחות מותח את הרכב אל הקצה.

כל אחד ומה שעושה לו את זה.

פה ושם יש מקרים די יוצאי דופן של רכב ספורטיבי שהוא נוח ולא מעניש ואז לפעמים רוכשים אותו לקוחות שאין להם עניין בביצועיו אלא רוצים להנות מהאבזור שלו.

רכב כזה שעולה לי כרגע בראש זה ה-306GTI6.

בזמנו הכרתי בעלים של 3 רכבים כאלה שהמשותף להם זה שרכשו את הרכב בגלל שהוא היה מאוד מאובזר בהשוואה לגרסאות הרגילות (הבעלים היו מבוגרים, שלא לומר קשישים).

אבל זו היתה מכונית מאוד נוחה שלא הענישה עקב התכונות הספורטיביות שלה.

אתה יכול לדמיין זוג קשישים במגאן RS?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני יכול לדמיין קשיש בקורסה OPC (אחד שרכש לפניי היה סבא שהחליט "ליהנות" קצת ולרכוש רכב ספורטיבי). אז כן, כנראה שגם במגאן RS.

לטעמי מי שרוכש M3 (שעולה בארצנו 700K) לא יקנה 335 פשוט כי היא עממית מדי בשבילו. וגם בגלל שהוא לא יוכל להשיב "M3" בכל פעם שנושא כלשהו יעלה בהקשר לאיזה רכב יש לו. לא רואה איך הM3 עם כל הבקרות, שהוא רכב נוח יקשה על בעליו ביום יום.

שוב, כמו שמי שקונה קורבט או פרארי לא קונה אותן בגלל ביצועים אלא בשביל להיות בעלים של קורבט או פרארי. תהיה בטוח שלבחורצ'יק in his 40s or 50s יהיה הרבה יותר נעים להתנייד בS קלאס דנדשה מאשר בפרארי.

פורסם

הישג מרשים בהחלט להנעה קדמית.

אך עדיין השאלה הגדולה היא כיצד זה להיות בעלים של אחת כזו ולשימוש יום יומי. האם היא קרש גיהוץ מתרסק או מספקת בידוד מינמאלי.

והאם הכוח הזה מתורגם להשפעות שליליות אחרות שבבסיס הנעה קדמית מאופיינת בהן.

לפחות לחלק מהרוכשים, הזמנים הללו מקבלים עדיפות משנית, והחוויה הכוללת שנובעת מצליל ותחושת השליטה בהרבה יותר משמעותית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מביקורות בחו"ל נוחות הנסיעה סבירה בהחלט, הצלילים משכרים, הבורר הילוכים פגז, התאוצה מפגרת, האחיזה בסיבובים פנומנלית, וההגה יכול להיות יותר טוב. קיצר, במחיר הנכון רכב אליפות. רק לטעמי - מכוער טילים. לא הייתי רוצה להיתפס מת באחד כזה.

בשורת התחתונה - שורת הפאן - הטייפ אר הראשונה, המקורית, לוקחת (וזה קצת חבל)

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

עד שאני לא מתרשם מהתנהגות על כבישי מע"צ - כל מה שקשור לרעש ונוחות במבחני חו"ל הוא בערבון מוגבל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...