Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן בגולף 150 (וב- GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואוסיף אחת משלי.

מה הוספת?

חבר למקצוע רכש באמת ONE ידנית ומרוצה ממנה. אני תוהה אם הרכב לא יהיה לי נמוך מידי, ובכל מקרה מקווה לעבור באולם שלהם בקרוב כדי להתרשם מה- COOPER.

עזוב אותך מקופר, JCW ידניות הולכות ב-230K על הכביש :ok:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך שמחפש שילוב מעניין ודי דומה למה שהיה בעברך אבל אם טוויסט קטן, 500X!

הגיר והמנוע מוכרים, לא גרזן חד מידי אבל מספיק ודי מהנה .קל להושיב את הטוסיק קלות

בכניסה ויציאה קלה ( לא נשמע טוב) וגם עיצובית די משכנע.

פורסם

מה בדיוק ההבדלים בין הגולף 125 לגולף 150, חוץ מהספק וחלון שמש?

אם אתה גם ככה לא מחזיק רכב ליותר משנתיים, למה כל כך קריטי לך נושא האחריות בשנה השלישית?

פורסם

אם אתה גם ככה לא מחזיק רכב ליותר משנתיים, למה כל כך קריטי לך נושא האחריות בשנה השלישית?

מראה מתכהה חיישן גשם חיײַשן תאורה מושבים אחרים דיפון שונה בדשבורד תאורה בסכוכי שמש כניסה והתנעה ללא מפתח תאורת לד מתחת למראות צד.

פורסם
אני במקומך שמחפש שילוב מעניין ודי דומה למה שהיה בעברך אבל אם טוויסט קטן, 500X!

הגיר והמנוע מוכרים, לא גרזן חד מידי אבל מספיק ודי מהנה .קל להושיב את הטוסיק קלות

בכניסה ויציאה קלה ( לא נשמע טוב) וגם עיצובית די משכנע.

לא כל כך אוהב איך שהיא נראית אבל מודה שלא ישבתי. רעיון מעניין, תודה.

הבדל חשוב עבורי - כסאות. ממש הבדל משמעותי.

אבארת? מה עם קיה ספורטאז' של גיבורים?

ראה סעיף כסאות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

לא ברור למה אתה נע ונד בין קטגוריות.

בכל אופן, בלי קשר לקטגוריה, אם אתה רוצה רכב עם show וגם עם go, הפילוח שבו אתה צריך להתמקד הוא ה"פרימיום-ספורט" (ובכוונה שמתי במרכאות על מנת לרצות את המצקצקים).

בעבור סגמנט C, רק הג'ולייטה תלתן זמינה בתקציב כפי שהבנתי אותו (אזור 225), אם כי לדעתי האישית מדובר בנפילה בין הכיסאות (לא מספיק "פרימיום" ולא מספיק "ספורט"). מצד שני המחיר זול משמעותית מהגרמניות כך שכחבילה זה עשוי להתאים לך יותר מכל מועמדת אחרת. הייתי זורק לחלל החדר את ה-V40 T5 שגם היא נמצאת באותה משבצת תקציבית אבל לא בטוח שיש לה את הshow&go שאתה מחפש.

בכל אופן, אם אתה יורד קטגוריה, אתה יכול להרשות לעצמך את הגרמניות: לדעתי מיני קופר S 5 דלתות יושבת עליך בול. יש S1 כמובן אבל היא פחות פרקטית (3 דל' וידנית בלבד, לא?).

ד"א, אני במצב דומה, רק שאני קטגוריה מתחת (B). יש את המיטו תלתן, אבל שוב - זה אותו סיפור עם ג'ולייטה תלתן. האופציה היחידה שנותרה היא לרדת קטגוריה בשביל אבארט 500 - מהלך דומה שאני מציע לך לעשות עם הירידה בקטגוריה לטובת האיכויות של המיני. האבארט כבר לא נפילה בין הכסאות "פרימיום" ו"ספורט" כמו המיטו תלתן, אלא יותר בכיוון הטוב בשני העולמות (יחסית למתחרותיה מאותה קטגוריה).

ושוב, הכל לטעמי ודעתי האישית.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
לא ברור למה אתה נע ונד בין קטגוריות.

למה צריך להכניס הכל למסגרת של קטיגוריות? יש סיבה שאנחנו "חובבי רכב" ולא "חובבי הוט האצ' עם 200 כ"ס ומחיר של פחות מ250K" או כל חלוקה משונה אחרת. הוא מחליף מכונית כל שנה וחצי במילא, אין סיבה לא להתנסות לאורך ולרוחב של עולם הרכב - לכל דבר יש ערך מוסף כלשהו, בין אם ספורטיבי, משפחתי, נוחות, שטח או סתם כי מגניב, אפילו אם לא לגמרי רציונלי. אם אפשר, אז צריך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי קופר אס ידנית - אני לא חושב שהם מחזיקים אחת כזו לנסיעות מבחן, כי באופן כללי, כשאני ועוד כמה חברים בדקנו את זה, ידנית זו הייתה הזמנה מיוחדת.

ההתרשמות הקצרה שלי מהאוטומטית הייתה שיש לה הגה די מדויק, פלוצים נחמדים ובלמים מאכזבים מאוד. זכור לי שמי שכאן כתב סקירה (לב ספורטיבי וחבריו) גם יצאו מאוכזבים. אבל אם לא בוחנים אותה כרכב ספורטיבי פרופר, אני מניח שבהתאם גם מתאכזבים פחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לדעתי 2 ג'יפונים בבית בשבילך זה מוגזם אבל היום עשיתי נסיעת מבחן ב-500X ודיי נדלקתי.

הרכב חביב מאוד למראה, תא הנוסעים מעוצב ונעים מאוד אבל לא איכותי כמו של הגולף וגם לא כמו של סקודה אוקטביה.

תנוחת הנהיגה מעולה, בין ג'יפון לרכב פרטי והמושבים נוחים.

הגיר לא זריז וחד כמו DSG אבל מאוד חלק ונעים, המנוע שקט וכמעט ולא נשמע בתא הנוסעים.

לכמה דקות עברה לי בראש המחשבה לאמץ אחד כזה במקום הלאון שלי אבל 60 אלף שקלים לא הולכים ברגל.

במקור הוא נבחן כמחליף ליונדאי I30 שלנו אבל ביחס לצרכים הצנועים הוא כנראה יקר מדי. לקחנו את השבת להתלבט.

פורסם

פופ הבסיס עם חיישנים צבע מטאלי ואגרת רישוי ב-138.

המימון בפריים+0 והטרייד אין יותר נדיב מבסיאט, מתחילים ממחירון אבל השיקלול מזייף לטובתם כמובן.

אם נבחר בו אני שוקל לוותר על הצבע ולשדרג לפופ סטאר שכבר יותר פשוט לעיכול מבחינת אבזור.

רוב הצבעים קיימים במלאי וזמינים באספקה מיידית.

אני ראיתי ממש בודדים על הכביש אבל משעה וחצי באולם התצוגה היחסית נידח בנצרת הרכב מעורר עניין.

אני הייתי בטוח שהוא יהיה יותר פופולארי אבל אני מניח שהמחיר מרחיק את הקונים.

חייב שוב לציין שהרכב ממש מקסים לדעתי.

• תוכן חדש...