Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן בגולף 150 (וב- GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם המוקה שנראה יותר טוב בעיני ותא הנוסעים שלו נעים יותר מהקפצ'ור נמכר במחיר עדיף אבל אהבתי יותר את הפיאט וגם הנהגת שאותה הוא אמור לשרת.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התרד עדיין על גולף? כי לא ראיתי התייחסות כבר מספר עמודים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תודה מייק, רכב מאד מעניין למרות שהתמחור מתחיל להיות מוגזם לטעמי אם מטפסים במעלה הגרסאות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בחזרה לשרשור:

אז אחרי הגולף, אנו בודקםי עכשיו (שוב) ג'ולייטה, אבל ברמת אבזור גבוהה, כלומר צבע אדום מהמם, גג (סקיי רוף מאחורה וסאן רוף מקדימה) ומושבי עור.

כפי שאמרו למעלה, אין מה להשוות את ה"סלון" לזה של הגולף, GTI או TSI. גם לא את המראה החיצוני. השחורה שלי היתה יפה, באדום עם הגג השחור היא WOW. אשתי ניסחה את זה אחרת, היא חזרה מפזמת "איך ניתן שלא להתאהב בך", והתכוונה לרכב...

בהשוואה לקודמת שלי (זה אותו מנוע), מכיוון שמדובר ברמת אבזור גבוהה יותר - יש באמת הרבה יותר WOW, ומאחר שזה שדרוג מסוים גם בדגם, יש אולי בידוד רעשים יותר טוב, לא בטוח, ויש מסך מגע (לא גדול). מצד שני, ברמה הזו היא כבר עולה כמו תלתן "פשוטה", וזו בעיה, מה גם שזה יותר ממה שתכננתי להוציא על רכב שני... אשתי שמעה אותי בטלפון מדבר על הרכב ואמרה - "תראה כמה אתה מתלהב ממנו, תקנה כבר, חיים רק פעם אחת". חייב להודות - פרגון מדהים. אבל לא יודע כמה זה יהיה אחראי. צריך לחשוב. בשבוע הבא ננסה את האבארט ואולי מיני ונראה.

שב"ש לכולם :-)

[וביחס לגי'פונים: המוקה צפוף ולא מזמין מבפנים; קפטור לא ניסיתי משום מה, נראה לי קצת מצועצע, אבל לעכברוני יש אז אולי הוא יגיב; ה- 500X פשוט לא עשה לי את כשראיתי אותו ברחוב - אבל אעבור שם בשבוע הבא, הרי זה בדיוק בין אלפא לאבארט :-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מהסיבה שעוד לא הסכמתי לתקציב הזה. כפי שכתב למעלה מישהו אחר, זה בסוף תלוי תקציב. ב- 200K, קל לי יותר לבחור. מתחת לזה - כבר נכנסות שאלות נוספות.

בכל מקרה, הפרקטיות של הגולף כן עומדת לזכותה, לעומת הריגוש של האלפא, אלא שהגולף מצדיקה באמת 150, בעוד שהאלפא יותר. כמה יותר? (לשאלתו של 504) עוד לא ברור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה באמת השלב המסובך.

אני מרגיש שקל להתקדם למעלה במחיר ולהצדיק את התוספת, ברכב אחד זה בעבור אבזור, בשני זה ביצועים, בשלישי הסמל.

אבל בשלב מסויים מגיעים למחסום פסיכולוגי לגבי הוצאה של סכום גדול או לשאלות לגבי תמורה למחיר ונחיצות של אותו אבזור נוסף, כוח וכו'.

פורסם

רציתי לכתוב וכבר הקדמת אותי, מהפוסטים שלך שקראתי לאורך השנים ובאופן השימוש שלך עם הרכב, ג'ולייטה 170 כ"ס ברמת איבזור גבוהה תשב עליך בול.

חזקה מספיק כדי שלא תתבאס, יש לה גם את ה-show וגם את איכות פנים מצוינת, יותר מהואגיות לטעמי.

אני יודע שאם היה לי את הממון, מזמן כבר הייתי קונה אחת כזו. כנראה שאחכה כמה שנים, לאחת כזו מיד שנייה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
גם המוקה שנראה יותר טוב בעיני ותא הנוסעים שלו נעים יותר מהקפצ'ור נמכר במחיר עדיף אבל אהבתי יותר את הפיאט וגם הנהגת שאותה הוא אמור לשרת.

ל 500X יש מחסום לא קטן לדלג מעליו והוא מחסום הסמל. מקווה שלא יכנס בנעליים של הבראבו שלדעת רבים ( לפחות מאלו שבאמת מכירים אותו ), הוא אוטו מצוין ועדיין "הצליח" לסדר לעצמו תווית של כישלון חרוץ בשדה המכירות.

פורסם

מה מצדיק פער מחירים כזה בין הגרסאות של הג׳ולייטה - זה רק גג פנוראמי ועור?

לגבי הפרש של 50k בין רכבים, אתה צריך לחשוב מה יהיה הפרש העלות בפועל, כשתמכור בעוד שנתיים.

יכול להיות שתגלה, שהפרש העלות המעשי ביניהם הוא לא כזה גדול ותחליט ששווה לך לשלם אותו.

פורסם

בתקציב של 200 אש"ח אני אישית לא רואה שום יתרון לגולייטה 170 על פני וולבו S60T5, אלא אם העלו את מחירה של האחרונה בצורה משמעותית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלו אכן רכבים שונים - האחד אלפא והשני וולבו...

סתם אנקדוטה, לפני מספר חודשים נתבקשתי לסייע לאבא של חברה להשיג תנאים טובים לרכישת 2 ג'ולייטה תלתן; מכאן לכאן הוא רכש 2 וולבו S60T5. מה שמראה שהוולבו עונה אפילו על צרכי מי שמחפש את גרסת התלתן של הג'ולייטה.

קל וחומר לגרסת ה-170 של האיטלקיה.

לעניין ה-V40, בעיני היא לא שלמה כמו ה-S והרבה פחות יפה.

Winston S. Churchill -

פורסם

הג׳ולייטה מכוונת יותר לצד הספורטיבי כשהוולוו מכוילת להיות יותר קרוזרית. תאמין לי שאני אוהב את הוולוו s60 (מחזיק אחת כזו), אבך היא לא מתחרה ישירה של האלפא. לדעתי ה-v40t5 מתחרה מתאימה יותר וגם טובה יותר בסה״כ מהאלפא.

• תוכן חדש...