Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי באוטובוס בגלל המסה,תאונה עם רכב במהירות נמוכה תהיה הרבה פחות מורגשת,וגם החגורות שם זה לא 3 נקודות כמו ברכב אלא רק לאגן,כך בכול מקרה בתאונה רצינית הפנים יפגשו את ידית האחיזה במושב מלפנים.אבל זאת הדעה שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כי באוטובוס בגלל המסה,תאונה עם רכב במהירות נמוכה תהיה הרבה פחות מורגשת,וגם החגורות שם זה לא 3 נקודות כמו ברכב אלא רק לאגן,כך בכול מקרה בתאונה רצינית הפנים יפגשו את ידית האחיזה במושב מלפנים.אבל זאת הדעה שלי.

נשמע מיותר לגמרי.

ספרו את זה להרוגי התאונה הזאת, כמה היו ניצלים אם היו חגורים.

פורסם

באוטובוסים הבינעירוניים שיצא לי לנסוע בהם לא הייתה חגורת בטיחות עדיין,

ובאוטובוסים שנסענו איתו לטיולים שנתיים של הבית ספר לא חגרתי, ואפשר להבין למה 8)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

תמיד יש תאונות חריגות טרונצו.אבל אלו תאונות נדירות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם לא חגרתי, פשוט כי אני לא רגיל ולא שם לב שהחגורות נמצאות שם בכלל.

לא יוצא לי לנסוע באוטובוסים הרבה (תודה לאל!) אז דיי קשה להתחיל להתרגל.

אני לא זוכר אם היו חגורות באוטובוסים כשהייתי חייל, כנראה היו בחלק.

ברכב המצב הפוך. אני חוגר איך שאני מתיישב בלי לשים לב, ובלי להתחשב באורך המסלול כמו שחלק עושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן ברכב מצב שונה,אצלי גם עד שכולם לא חגורים לא זז מטר.

פורסם

אני לא חוגר באוטובוס משתי סיבות:

1. האוטובוס זה כבד מאוד ורוב התאונות שיתרחשו לא ישפיעו על הנוסעים.

2. החגורות הן עם שתי נק' עיגון, מה שאומר שזה לא מה שיעצור את הראש שלי לפגוש את הכיסא ממול, וגם על הדרך הם יכולות לגרום לפגיעות פנימיות מאוד קשות.

ברכב כמובן אני תמיד חוגר, ולא זז מילימטר(ולא משנה אם זה קדימה או אחורה, או רק לזוז 10 מטר) עד שכולם לא חגורים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא חוגר באוטובוסים

אם זאת, את הילדות אני כן חוגר באוטובוס במידה וישנן חגורות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חוגר.

משקל האוטובוס כשלעצמו משפיע על חומרת הפגיעה רק במצבים מסוימים. במצבים אחרים הוא עשוי להיות בעוכריו של האוטובוס.

מעבר למשקל, הבטיחות הפסיבית של רוב האוטובוסים היא בכי רע, ולכן ראוי לשים חגורה, גם אם היא רק חגורת מותן.

בנוסף, ההשפעה של נוסע לא חגור על פציעות הנוסעים האחרים גדולה יותר ואפשר שגם חילוץ הנפגעים יהיה מורכב יותר, ולו רק מפאת מספר הנפגעים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...