Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לרכוש מוביל טנקים מסוג mack dm 800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי המשאיות הצה"ליות נמכרות לחו"ל או עוברות לפירוק.

למרות שיצא לי לראות כמה אינטרים צבאיות לשעבר עם לוחית חדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למיטב ידיעתי המשאיות הצה"ליות נמכרות לחו"ל או עוברות לפירוק.

למרות שיצא לי לראות כמה אינטרים צבאיות לשעבר עם לוחית חדשה.

יצא לי לראות D500 אזרחיות גם כן. כנראה יש איזו קומבינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מתכנן להקים מיליציה?

סליחה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

למיטב ידעתי לא ניתן לתת לרכבים כאלה רישוי אזרחי, הנושא הועלה כאן בעבר.

עם זאת יש לפחות מאק אחת שנראית צבאית לשעבר נוסעת (או לפחות נסעה), היו כאן אפילו תמונות שלה.

עוד מקום שאתה יכול לנסות בו הוא לפנות לל.כ. ברמלה, יש להם כל מיני נסיון עם מכרזים כאלה ואחרים. היום בחניון שלהם ראיתי מאק באווזר בחניון, כנראה ממתין למכירה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוביל טנקים הוא בסה"כ סוג של סמי-טריילר. הסוסים בדרך כלל הולכים לפירוק בתום שירותם. עגלות כנראה משרתות זמן ארוך יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקר טוב.

תודה לכל מי שהגיב עניינית. הפוסט רציני, ואני מכבד את האנשים בפורום. אני כבר לא ילד ואין לי כוונה לבזבז שנייה אחת מזמנו היקר של מישהו מהנוכחים.

זו שריטה קטנה. אני מניח שרוב האנשים כאן מבינים במה מדובר.

עכשיו סיימתי את תהליך קבלת רישיון הנהיגה. מסע לא פשוט. מצאתי "חבר לשריטה" הוא נירתם לרעיון ואנחנו מחפשים ביחד כלה מתאימה (במקרה הזה, כלה כבדה).

מישהו יכול לספר יותר על האתר באחוזה?

תודה, שנה טובה וגמר חתימה טובה,

דניאלי.

נ.ב. גם ליילנד קונטרקטור יכול להתאים.

פורסם

בל.כ באמת ראיתי עודפים של הצבא ראיתי מכליות תדלוק .אתה יוכל לדבר איתם אנשים מאוד נחמדים אולי הם יתנו לך כיוון . חנות מדהימה שווה לבקר

פורסם

צה"ל בדיוק פרסם שהוא החל בשילוב ראש גורר חדש למובילי טנקים (בשפה לא צהלית: קנו משאיות וולבו חדשות שעברו התאמה לתפקיד).

אולי הם מתכננים למכור חלק מהישנות.

http://www.israeldefense.co.il/he/content/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%91%D7%A6%D7%94%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%97%D7%95-%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%98%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%9D

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

עברתי ליד מרכז המסחרי של משמר השרון (כביש 4 בין חדרה לרופין) יש בצד מגרש עפר גדול שבו עומדות כל מני מיכליות נגררים שונים וכוליי ונדמה לי שקלטתי גם מוביל. הכל נראה מוזנח ולא בשימוש. יתכן ושייך למפעל הסמוך. יכול להיות ששוה לך להציץ שם.

• תוכן חדש...