Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C450 AMG SPORT תמחור הזוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדיניות ההתמחור/הטבות של מרצדס בארץ, עובדת בשיטה הישראלית.

מתמחרים את הרכב מאוד גבוה ואז מציגים "הטבה" מאוד גבוהה.

ותתפלאו, בארץ זה עובד.

אנשים מסתנוורים מגובה "עד כמה הצלחתי לדפוק את המערכת" במקום לשבת שניה ולהבין על מה בדיוק הם משלמים ומה הם מקבלים תמורת מה ששילמו.

אנשים מוציאים היום את ה C180 הבסיסית (שמתומחרת ב 295K לפני תוספות) ב 250K על הכביש.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא משנה כמה הנציג יהיה גמיש על המחיר, מהסיבה שתאמין לי גם אודי במוו ויגואר גמישים על המחיר.

אם נדבר על מחירים אחרי הנחה, אז אלה פחות או יותר המחירים שניתן להגיע אליהם ביגואר במוו ואודי:

אודי S4 - בסביבות ה 420K

יגואר XE S - בסביבות ה 400K

במוו 335I עם חבילת M פרפורמנס - בסביבות - 390K

עכשיו לא משנה איך תהפוך את זה תמעך את זה תחתוך את המחיר, הנציג של מרצדס לא ירד הרבה מתחת ל 500-510K שזה עדיין הרבה הרבה מעל מהתחרים.

וסתם לגבי ההנחות של מרצדס, כאשר נכנסתי לקבל הצעת מחיר על ה CLA45 AMG עם לא מעט תוספות, ההצעה האחרונה של הנציג הייתה 3.5% הנחה!! ממש לא הנחה מטורפת....

ולצורך הדוגמה באודי נתנו לי הנחה של 10% על אודי RS3 כמעט ללא מיקוח...

לגבי היבוא האישי...

אני מעדיף להימנע מזה מכמה סיבות

1. בעיית האחריות... ברכבים כל כך יקרים אחריות היא שיקול רציני...

2.כשרוצים למכור את הרכב כמשומש זה יותר קשה כאשר הרכב הוא ביבוא אישי (ברכבים יוקרתיים שיטת הטרייד אין מאוד נפוצה... ובדרך כלל אם אתה מחליף לרכב חדש מאותו הבית לדוגמה משדרג את הבמוו הישינה לבמוו חדשה אז ההנחה של לא תיפגע אבל זה לא נכון במידה והרכב הוא ביבוא אישי)

3. ביטוח... כדי לעשות ביטוח לרכב מיבוא אישי צריך הערכת שמאי וזה עוד נושא שפשוט מסבך קצת יותר את כל העניין...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

המחירים של מרצדס הזויים ונציגי המכירות שלהם מתנהגים כאילו שהשמש זורחת להם מהעכוז. אני אסיר תודה לנציג המכירות האנטיפטי שלהם ששכנע אותי סופית לגשת לרחוב המסגר ולרכוש את הרכב שבסמלון.

לטעמי ההתעקשות דווקא על סמל הכוכב היא מיותרת לחלוטין.

לעניין היבוא האישי, מחזק לגמרי את דעתך בסוגיה - אפילו אל תחשוב לכיוון.

פורסם

איזו בכיינות.

כל אלה שמתחילים שוב לחשב את המחיר מול המחיר בארץ, תתעוררו ותבינו שאתם חיים בישראל - הכל פה יקר יותר.

פות"ש חשב אולי שיש סיבה שהמרצדס יקרה יותר? ביצועים? חדשנות? ואיפה לעזאזל הוא ראה מחיר של אודי S4? לא מצאתי בשום מקום.

פורסם

אולי זה קשור לזה שמרצדס נקנה הרבה ע"י נהגי מוניות?

בגלל ההקלות במיסים לנהגי מונית, או מרצדס מנפחים את מחיר הרכב עצמו. ניפוח שמשתקף גם אצל הלקוח הפרטי [שלו אין הקלות מס].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה הקשר למוניות? לא זכורה לי מונית AMG... ואם כבר הנושא עלה אז קרוב משפחה שלי, שהוא נהג/בעל מונית רכש את המונית הקודמת שלו בגרמניה.

פורסם

המרצדס היא יותר מכונית מהמתחרות, הC החדשה אכן בנויה לתלפיות, אני התאהבתי בC300 ומאוד התאכזבתי מה328, ב300 ללא חבילת הספורט הרכב מתנהג מעולה, כשמשנים את הכיול לsport+ הרכב הופך לחד מאוד ויש גם גז ביניים נעים באוזן בהחלפות הילוכים.

uploadfromtaptalk1442604980562.jpg

ועדיין, היבואן בישראל חי בסרט.

haters will hate

פורסם
מה הקשר למוניות? לא זכורה לי מונית AMG... ואם כבר הנושא עלה אז קרוב משפחה שלי, שהוא נהג/בעל מונית רכש את המונית הקודמת שלו בגרמניה.

אבל התמחור הגבוה הוא לא רק לדמי AMG. תעבור על השרשור ובעמוד אחד יש את הC קלאס 122 כ"ס כדוגמה.

אני לא יודע מה קשור, בגלל זה שאלתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפשרי בכלל ייבוא אישי למוניות?

למרות שיוצא לי לראות כמה מוניות E קלאס סטיישן, כנראה מייבוא אישי באמת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איזו בכיינות.

כל אלה שמתחילים שוב לחשב את המחיר מול המחיר בארץ, תתעוררו ותבינו שאתם חיים בישראל - הכל פה יקר יותר.

פות"ש חשב אולי שיש סיבה שהמרצדס יקרה יותר? ביצועים? חדשנות? ואיפה לעזאזל הוא ראה מחיר של אודי S4? לא מצאתי בשום מקום.

אני שמתי לינק לאתר שיש בו את המחירים של כל הדגמים , דגמים מתחרים (וחלק יגידו טובים יותר) מתומחרים זהה בארה"ב.

אחרי החישוב של המיסוי , רואים שבאמת מוכרים אותם במחיר שנשמע הגיוני , אבל המרצדס מתומחרת בעשרות אחוזים מעל המחיר הזה.

מה ההצדקה לזה? אף אחד לא התלונן על המחיר בארץ אלא על התוספת מחיר שמרצדס החליטו לתקוע.

נ.ב , אחותי גרה בברלין הרבה שנים , מרצדס נחשבת שם לרכב של זקנים , והם באמת תמיד היו כאלו. אפילו ברכבי הAMG הם תקעו גיר אוטומטי בזמן שה-M3 היו יוצאות עם גיר רגיל ומנוע שעושה 9K . מרצדס היו רכבים כבדים , לא דינמיים עם גיר אוטומטי.

אני לא רואה שום הצדקה , אלא אם הרכב שמביאים לארץ הוא מלא בכל האבזור האופציונלי שגורם להעלה משמעותית של המחיר יחסית למתחרים.

פורסם

אז אם אחותך אומרת שמרצדס זה רכב של זקנים כנראה שבאמת אין הצדקה למחיר. צריך לעשות הנחה לקשישים.

נו באמת. אתה לא רואה הצדקה, ואחרים כן.

• תוכן חדש...