Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3, כפתורי שליטה מההגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז כמו שחלקכם יודעים (המגובבים מביניכם), ההונדה סיויק האהובה שלי ניסתה להכניע חומת בטון.

היא לא הצליחה.

לפני יומיים קניתיי את הרכב ה"חדש" שלי- סובארו אימפרזה B3 שנת 2011 (מנוע 1.5 ליטר) ואיכזב אותי מאוד לגלות שאין שום כפתור שליטה מההגה לרפואה.

ראיתי כאן כל מיני פרויקטים של "עשה זאת בעצמך" של התקנת כפתורי שליטה בכל מיני דגמים (זכור לי פיקנטו), האם יש אפשרות לעשות זאת גם בB3? מישהו יכול להפנות? ניסיתי לחפש ומצאתי רק מדריכים לפורסטר וכו', לא לB3.

תודה רבה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

החיפוש השני שניסיתי היה אימפרזה. עדיין לא מצאתי. גם כפתורים באיביי לא מצאתי עדיין

לכן השאלה שלי קודם היא האם ניתן לעשות את זה בכל רכב? או שרק בחלק מן הרכבים יש הכנה מתאימה בהגה?

בכללי על אימפרזה לא מצאתי יותר מידי מידע, ובכלל לא מצאתי מדריכים בסגנון DIY

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תבדוק אם ההגה זהה לזה שבפורסטר. אם כן, בפורסטר יש בקרת שיוט בצד ימין של ההגה ושליטה על הרדיו בצד שמאל. אם אני לא טועה זה מגיע סט של בקרת שיוט + רדיו שמחוברים לצמת חוטים אחת.

אצלי יש רק בקרת שיוט ללא שליטה ברדיו (הדגם הבסיסי). חשבתי להוסיף גם, אבל זה לא שווה את הכסף וגם לא בטוח שזה ישלוט על מכשיר לא מקורי.

זה הגה כמו בפורסטר:

http://www.ebay.com/itm/2008-2011-SUBARU-IMPREZA-STEERING-WHEEL-BEIGE-OEM-3-Spoke-2009-2010-08-09-10-11-/261446193609?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cdf6851c9&vxp=mtr

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

על פניו נראה שכן.

לפחות מבחינה חיצונית נראה ממש זהה. איך אני יכול לברר? (מספר דגם מוטבע על ההגה או משהו כזה?)

במידה וכן, זה אומר שיש גם הכנה לבקרת שיוט? בחיים לא הייתי מנחש את זה

כשראיתי סרטוני הדרכה של הוספת כפתורי בקרת שיוט זה נראה ממש פשוט (לפרק כמה ברגים ולחבר כמה חוטים). האם יש סיבה להניח שכאן זה יהיה שונה ברמה כזו שכדאי שאתן את העבודה למוסך?

פורסם

היי גיא,

תתחדש על הסובארו,

א. ניתן לרכוש לחצני שליטה מקוריים ולהתקינם במרכזי השירות ברשת סובארו.

ב. חוקית, אסור לך להתקין לבד מפני שיש לנתק כרית אויר... אבל, אתה ילד גדול.

ג. אם קיימים כפתורי שליטה ברדיו ואתה מעוניין להוסיף כפתורי בקרת שיוט, מדובר בעבודה כירורגית של שילוב צמות חשמל.

ד. התמונה של הגולף היא הרבה פחות מרמתו של מי שנוהג בהונדה או בסובארו.

מקווה שהצלחתי לעזור,

אייל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
היי גיא,

תתחדש על הסובארו,

...

ג. אם קיימים כפתורי שליטה ברדיו ואתה מעוניין להוסיף כפתורי בקרת שיוט, מדובר בעבודה כירורגית של שילוב צמות חשמל.

ד. התמונה של הגולף היא הרבה פחות מרמתו של מי שנוהג בהונדה או בסובארו.

אייל

אמנם ישן, אבל...

בקשר ל״ג״ - שום דבר כירורגי, את הידית שמוסיפים בארץ אפשר לזרוק לפח, במקום באמת לעשות עבודה יפה עושים כסף על אנשים - 2000₪ - 3000₪ עבור ידית מגעילה במוסך מורשה (תגובה של סוכני מכירות ״כי אין, אי איפשר להוסיף לדגם הזה כפתורים על הגה, רק ידית״)

באתרי חול אפשר למצוע כפתורים לדגמים חדשים ב-400₪ (אפשרי גם יותר זול) ולעבוד חצי שעה בכדי להכניס אותם לשקע.

בקשר ל״ד״ בהחלת צודק

פורסם
יש כבר הכנה (כבלים) לשליטה ברדיו ולבקרת שיוט בהגה .

לך נשאר רק לקנות לחצנים בפירוקיה הקרובה .☺

חחחחח אם היה כל כך פשוט...

תמצא לי במחיר שפוי, אני מחפש הרבה זמן...

• תוכן חדש...