Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2015 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה שלא הפלו את הידני מבחינת מנוע כמו בדרך כלל. מבחינת mqb תגיע בדגם החדש. כנראה משיקולים כלכליים או אסטרטגיים הם מעדיפים למשוך איתה עוד קצת מאשר להחליף אותה כרגע.

פורסם

תמחור יפה מאוד וביצועים מעולים בהתייחס למחיר (9.2 ש' למאה לידנית 110 כ"ס בפחות מ-80K).

הפעם, היבואן החליט לא להזניח את חובבי הדוושה השלישית ולהציע להם גם את שתי גרסאות המנוע וגם מגוון של רמות גימור.

אגב, לכל הגרסאות הידניות 6 הלוכים!

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא מבין כמה דברים .

אחד, אני רואה פה נתונים וביצועים מעולים יחסית למחיר (בעיקר בידנית ! איפה עוד ניתן למצוא ידניות עם 6 הילוכים ו110 כס וקגמ 20.4 ?) ואף אחד(כמעט) פה בפורום לא מתלהב , יש פה איזה קאץ' שלא עליתי עליו ? (שואל בשיא התמימות) . רק אותי זה מלהיב ? במיוחד לאור העובדה שאני מחפש רכב חזק יחסית בטוח מחיר הזה- האם כדאי לחכות לאיביזה החדשה שתצא שנה הבאה ?

דבר שני, למה אני בקושי מצליח למצוא מידע על הסיאט הזו באתרים בחול וביו טיוב ? אפילו על המנוע בקושי יש מידע .

אשמח לתשובות ! תודה :)

פורסם

בשנה הבאה לא תצא איביזה חדשה.

לא לפני 2017.

לשאלתך האחרת, המנוע ומתיחת הפנים טריים לחלוטין, עניין של החודשים האחרונים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה צודק ועל הנייר הנתונים מלהיבים אבל מי יודע מה מחלות הילדות של המנוע החדש והמוגדש? לקונצרן לא כל כך הצליח בשנים האחרונות עם חידושים שהוציא. למרות ההתלהבות אני חושש מאד לשים 80 אלף, להיכנס ולצאת מהמוסך ולהיתקע עם רכב שאי אפשר למכור אחרי שנה וחצי שניים גם במחצית ממה שעלה.

לאנשים שעובדים קשה בשביל הכסף אין זמן בשביל מוסכים ואינם יכולים להרשות לעצמם להפסיד את התחתונים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אתה צודק ועל הנייר הנתונים מלהיבים אבל מי יודע מה מחלות הילדות של המנוע החדש והמוגדש? לקונצרן לא כל כך הצליח בשנים האחרונות עם חידושים שהוציא. למרות ההתלהבות אני חושש מאד לשים 80 אלף, להיכנס ולצאת מהמוסך ולהיתקע עם רכב שאי אפשר למכור אחרי שנה וחצי שניים גם במחצית ממה שעלה.

לאנשים שעובדים קשה בשביל הכסף אין זמן בשביל מוסכים ואינם יכולים להרשות לעצמם להפסיד את התחתונים.

ולכן שאלתי את השאלה החשובה לגבי הרצועה\שרשרת טיימינג.

זה מה שיוריד את הספקות לגבי האמינות העתידית של הרכב.

האם יש תשובה לזה? האם במנוע ה"חלש"{90 כ"ס},יש שרשרת? או שמה עברו לרצועה סוף סוף?

פורסם
תוך חודשיים שלוש יתחיל המבצע של 80 אלף אוטומט 70 גיר רגיל

זה ההימור שלי

אם כמה שאני אוהב את רכבי סיאט. מי שייקנה עכשיו...שם את כספו על קרן הצבי

שמע. עכשיו המחיר 84.

אז אם יירד ל80 לא חושב שזה בדיוק ״שם את כספו על קרן הצבי״ וכו׳...

פורסם

fender כתב -

"איפה עוד ניתן למצוא ידניות עם 6 הילוכים ו110 כס וקגמ 20.4 ?) ואף אחד(כמעט) פה בפורום לא מתלהב"

תשובה:

בדאציה דאסטר 1.2Tce ידנית עם 6 הילכים,

125 כ"ס ומומנט 20.5 קג"מ.

פורסם

fender כתב -

"איפה עוד ניתן למצוא ידניות עם 6 הילוכים ו110 כס וקגמ 20.4 ?) ואף אחד(כמעט) פה בפורום לא מתלהב"

תשובה:

בדאציה דאסטר 1.2Tce ידנית עם 6 הילכים,

125 כ"ס ומומנט 20.5 קג"מ.

מתחכם משהו ... כמובן שדיברתי על קטגורית הסופר מיני (בטח שלא על רכב שטח ?!?) במחירים של עד 80K ... אבל שיהיה

פורסם (נערך)

לפני מספר דקות חזרתי מסוכנות סיאט. בתצוגה דגם ה- style ידני (110 כ"ס).

מבחוץ - קצת מאכזבת - נכון, ידיות הדלתות והמראות כבר לא בצבע שחור אבל חסרים פנסי הערפל שהיו בזמנו ברפרנס וצלחות הגלגלים נראות קצת פשוטות.

מבפנים חל שיפור בכמה אלמנטים שעוזרים קצת להרגשה יותר איכותית (אבל עדיין לא ברמה של פולו) - חלק מלוח המחוונים (באמצע) רך אבל חלקו עדיין נוקשה (מעל ללוח השעונים למשל), טבעות כרום סביב פתחי האוורור וכפתורי הפעלת מערכת המיזוג, לוח שעונים דומה ללאון (נאה), מערכת מולטימדיה (עם מסך קטנטן), סאונד לא רע בכלל, ריפוד בדלתות הקדמיות (אבל לא האחוריות שנשארו עם פלסטיק), גלגל הגה מצופה עור (אבל להפתעתי די דק - אם אני זוכר טוב, בדגם הקודם היה עבה למדי ומרשים), ידית הילוכים וידית בלם יד מצופי עור. אפילו טריקת הדלתות נשמעת מאד איכותית ומרשימה.

אבל מה שהפתיע אותי (ואני ממש לא זוכר את זה כאשר שכרתי איביזה בספרד) - הרכב פשוט קטנטן מבפנים. אני 188 ובדר"כ לא מושך את כסא הנהג עד הסוף. ניסיתי להיכנס למושב האחורי - ללא הצלחה!

או שהמושבים שונו והם פשוט עבים יותר (מה שצמצם את המרחב) או שפשוט איני זוכר כמה הרכב הזה לא מרווח. גם מימד הרוחב אינו מרשים במיוחד (כמו בפולו).

זהו פחות או יותר ממה שהתרשמתי מכמה דקות ישיבה ברכב - סתם מסקרנות וענין עתידי במכונית.

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם
אני לא מבין כמה דברים .

אחד, אני רואה פה נתונים וביצועים מעולים יחסית למחיר (בעיקר בידנית ! איפה עוד ניתן למצוא ידניות עם 6 הילוכים ו110 כס וקגמ 20.4 ?) ואף אחד(כמעט) פה בפורום לא מתלהב , יש פה איזה קאץ' שלא עליתי עליו ? (שואל בשיא התמימות) . רק אותי זה מלהיב ? במיוחד לאור העובדה שאני מחפש רכב חזק יחסית בטוח מחיר הזה- האם כדאי לחכות לאיביזה החדשה שתצא שנה הבאה ?

דבר שני, למה אני בקושי מצליח למצוא מידע על הסיאט הזו באתרים בחול וביו טיוב ? אפילו על המנוע בקושי יש מידע .

אשמח לתשובות ! תודה :)

כי בפורום הזה קודם כל יש סלידה מכל רכבי קונצרן פולקסוואגן, וכנראה בעיקר לסיאט..

מאז שקנינו את האיביזה לפני חצי שנה בערך,אני אומר שזה רכב משתלם ביותר בפרמטר של מחיר תמורת מה שאתה מקבל.

אין בישראל רכב "סופר מיני", שיכול להתחרות באיביזה בפרמטר הזה.

טפו טפו טפו אין תקלות (כן כבעל רכב DSG, אני מודע לבעיות שיכולות להתעורר)

• תוכן חדש...