Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפלאתי מתי יבצעו את השינוי המבורך.

ברגע שהפולו הגיעה לארץ עם מנוע ה-1.8 זה הפך את האיביזה לקנייה לא הגיונית.

השינוי מבורך. ה-1.4 היה Piece of shit והשילוב שלו עם ה-DSG7 לא היה להיט.

מעניין לעניין באותו עניין,

ברור שהיצרן לא רוצה שישפרו רכבים אבל זה ממש Statment להביא רכב קצה (בסגמנט, כמובן) עם גיר שמוגבל ל-25 קג״מ...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

קודם כל האיביזה לא תהיה חזקה יותר מהפולו - מדובר במנוע 1.8 עם 192 כ"ס זהה. אני משער שהאיביזה תהיה מאובזרת יותר מהפולו ותימכר ברמת מחיר נמוכה ממנה.

אם לשפוט לפי מה שקרה עם הגרסה הידנית של הפולו GTI - לא הייתי מפנטז יותר מידי על ייבוא הגרסה הידנית של הקופרה, אלא אם יש פה מישהו מספיק עקשן שישגע אותם.

עריכה:

ראיתי עכשיו כתבה בויינט, שימו לב לציטוט:

"סיאט תציע את הקופרה עם מתלים מתכווננים בעלי שני מצבי קשיחות - נוחות וספורט. מצבים אלו משפיעים גם על תגבור ההגה. בנוסף הרכב יכלול דיפרציאל אלקטרוני שאמור להפחית את לוחמת ההגה ותת ההיגוי בפניות בעזרת מערכת בקרת היציבות".

למה הכוונה, לכפתור ספורט כמו שיש בפולו GTI עם מתלים אדפטיביים שלא הגיע לארץ? (תוספת בתשלום 4000 ש"ח והזמנה מיוחדת).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4696603,00.html

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

גם בלאון קופרה החדשה מגיעים מתלים אדפטיביים (בלאון עם 3 מצבי ברירת מחדל, נוחות, ספורט ומצב קופרה וכן מצב אינדיבידואלי).

מתיישב עם הקו של ההודעות לעיל, יותר אבזור, יותר מערכות ומחיר נמוך יותר.

לא מבין למה לקנות גולף GTI היום. לעומת זאת לגבי האיביזה - איכות החומרים לפני הפייס ליפט לא הייתה משהו. לא יודע לגבי החדשה אבל אני מאמין שהפולו תהיה ברמה מעל.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מאוחר מידי.

הקופסא הזאת מסתובבת כאן כבר 6-7 שנים, לא מבין למה משווקים את גירסת הקצה בסוף חיי הדגם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

עכשיו באמת צריך לראות באיזה מחיר תגיע הקופרה ואם יבדלו אותה מהפולו. אני לא בטוח שיש מדיניות בקונצרן לגבי בידול כי אלה חברות או חטיבות נפרדות שכל אחת רוצה למכור כמה שיותר.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...