רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הרכב הוא סקודה רומסטר, המפתח אבד לי היום, אני חושש שהוא נפל ליד הבית. האם יש דרך לקודד מחדש את הסוויץ על מנת לבטל את המפתח שאבד ואם כן מה העלות?
הודעה אחרונה מאת ariq13, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים , לפני כשנה התחדשתי באאודי חדשה מהיבואן, נתחיל בזה שעד לפני חודשיים הייתי נהנה מאוד מהאוטו עד שקפץ כבודו במקומו מונח אדוני השוטר , והורה לי לעצור , ואז קרה מה שקרה ואני לא נהנה מהאוטו(כמובן אני מודה בטעות) , נהנה קצת בזמן השטיפה , ועכשיו אני נוסע עם הנהגת הפרטית (אישתי) אני על איך שהי נוהגת . סליחה נסחפתי ועכשיו לעניין . הרכב נרכש עם חבילת איבזור (שארפ) לכן האוטו מספק אותי מבחינת האבזור , מערכת מולטימידיה עם שן כחול , בקרת אקלים מפוצלת עם פתחי אוורור למושב האחורי , תאי אחסון מתחת לכסאות , חריץ לכרטיס זכרון , חיבור aux , כסאות ספורט עם ריפודי עור המשולב עם עור הפוך , מערכת סיוע בזינוק בעליה , מערכת בקרת שיוט , מערכת בלמים אוטומטית , בלם יד חשמלי , מערכת עצור …
הודעה אחרונה מאת abdsamara911, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי היום פורד אסקייפ היברידית. מעבר להיותה נדירה, היא הייתה עם לוחית רישוי צבאית. מעניין!! מה הקטע? זה מכספי הסיוע? או דרך יבואן רשמי או איילון?
הודעה אחרונה מאת AviorXD, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רכב מדגם לקסוס 07 IS 250 קיימת ברכב בעיה נוראית ובעיקר מכוערת שקימיים סדקים בדשבורד ובדלתות בעקבות נזקי השמש. לאחר חיפוש בפורמים האמריקיאים מסתבר שבעקבות תביעות רבות, לקסוס ארצות הברית מבצעת "ריקול" ענק ומחליפה ללא כל עלות מצד הלקוח את הדלתות ואת הדשבורדים ברכבים מהדגמים והשנתונים הבאים: ES 350 2007-2008 GX 470 2003-2008 IS 250/350 2006-2008 LS 460 2007 RX 330 - 2004-2006 RX 350 - 2007-2009 …
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתמול יצא לי לראות את האיביזה המחודשת. קבלתי ממנה רושם ממש חיובי, ואני אחד שסלד מהאיביזה היוצאת. דבר ראשון העיצוב נשאר כמעט אותו הדבר חיצונית, כרגע הרכב מגיע עם ידיות בצבע הרכב, וג׳אנטים. ( מדובר ברכב תצוגה יכול להיות שיהיו זולים ממנו) הפנסים קצת שונים ועוד כמה שנוים קלים. הההבדל האמיתי נמצא בפנים! איכות חומרים ממש וואגית. הרכב איכותי מהפאביה בהרבה. ההגה והלוח שעונים והמחשב נראה כאילו נלקחו מהלאון. מה שאומר רמה די גבוהה בכלל, ובפרט בסופר מיני. מולטימדיה מקורית שפגשנו בטולדו החדשות. וכמובן יצאת usb. מערכת השמע איכותית יותר. המושבים נוחים יותר, דיפוני הדלתות נראים ומרגשים טוב יותר. זה בקצרה החוויה שלי משהות קצרה איביזה המחודשת. בהחלט טיפלו בנקודות התורפה ש…
הודעה אחרונה מאת MichaelCohen, -
היי, מזה כמה זמן, אני חונה בחנייה השכונתית ללא הפרעה מאף גורם, בזמן האחרון אחלו לקבל את פני הנכנסים לשכונה, רכבי ליסינג ארוכים בתצורת סטיישן, כגון קרוז סטיישן, I30CW וכו', כיום, כאשר אני מחנה את רכבי ובבוקר כל מבוקשי הוא לצאת מהחניה בצורה קלילה או לפחות לא מסובכת, אני נתקל בבעיה שאף חיישן לא פותר בצורה יעילה, 2 רכבים פשוט "סוגרים" עליי והאפשרות היחידה היא לחכות לאדם אשר יכוון אותי מבחוץ, כמובן שדבר זה לוקח זמן רב .. רציתי לדעת, איך אתם מתמודדים עם הבעיה הנ"ל ?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סוף סוף החלטתי על פולו GTI חדשה, והתברר שהמשלוח (של הידניות) מתוכנן להגיע לארץ לקראת ה26 לנובמבר - אפילו לא חשבתי על זה עד שאבי (old school) העיר לי שאם אני אחכה עוד חודש אני ״ארוויח״ שנתון מתקדם. השאלה שלי היא כזאת, מכיוון שאיני באמת לחוץ על הרכב ויכול להמתין חודש נוסף, האם ניתן/נהוג לבקש מהיבואן שיעכב את רישום הרכב? האם עדיין יש משמעות כלשהי מלבד קיבעון מחשבתי בשוק היד2?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
לקראת סוף שנה שעברה, התעניינתי ברכישת מאליבו שנת 2008, הרכבים פורסמו ביד2 בסביבות ה 40-60 אלף, תלוי הדגם, ליסינג וכו'. בגלל אי אילו סיבות החלטתי לדחות את הרכישה ואני עכשיו מתחיל לחפש שוב פעם, אם אני מסתכל ספציפית על מאליבו שנת 2008, המוכרים מבקשים בדיוק את אותו טווח מחירים שביקשו לפני כ 8-9 חודשים. אם אני מסתכל על שנת 2010, הקפיצה היא בערך 10 אלף.. אז מה הקטע פה? הרי ברור שהמחיר צריך לרדת יותר, אז אנשים עדיין חיים בסרט שיקבלו את המחירים האלו? או, איך בדיוק הם הגיעו למחירים האלו שלא זזו? מה בעצם המחיר הריאלי? כדי לא להתפזר נדבר ספציפית על שנת 2008. יש לציין שלא בדקתי מחיר מחירון, לא אז ולא היום.
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בלי יותר מדי דיבורים, אני רוצה להציג מקרה בוחן שעשיתי לעצמי: בינואר 2011 חיפשתי סופר מיני מאובזרת... סיטרואן C3 מאובזרת - 106K מאזדה 2 מאובזרת - 110K פולקסווגן פולו מאובזרת - 112K רכשתי את הסיטרואן כיוון שהייתה העסקה הטובה ביותר לטעמי. לוי יצחק אוגוסט 2015: סיטרואן - 60K מאזדה - 59K פולו - 64K אז אני יכול לומר לאחר מספר שנים שעובדתית, מחיר המחירון לא צונח יותר מהמתחרות, כמו שכל מי ששמע שאני הולך לקנות סיטרואן בזמנו הזהיר אותי. אולי זה יעניין מישהו שהנושא הזה עוצר מבעדו מלקנות פיג'ו/סיטרואן. אין ספק ש-i20, יאריס, פאביה וכו' היו עוזרות לחדד את הנק' אבל אני לא זוכר את שמות הדגמים והמחירים של המתחרות אז. על אותו משקל יש את כל נושא ה…
הודעה אחרונה מאת nonagon, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום אני מקבל טלפון מאוד מפתיע, מתקשר אלי בן אדם, אומר שראה את המודעה על כך שאני מעונין למכור את הלאון שלי. יש רק בעיה אחת, אני לא פרסמתי שום מודעה! אני בכלל לא מוכר את הרכב!!! אני שואל אותו היכן ראה את המודעה, הוא אומר שהמודעה באתר הומלס ושיש גם תמונות של הרכב. אני כמובן מאוד מודאג שכן בכל זאת הטלפון שלי רשום במודעה ופרטי הרכב (מודל ושנה) נכונים. נכנסתי לאתר הומלס ואכן יש מודעה של הרכב, ללא תמונות אבל השם שלי והטלפון שלי מופיעים בה. השאלה שלי האם מישהו נתקל בדבר דומה? פניתי לאתר הומלס שיסירו את המודעה ושיעשו בירור מי פרסם אותה, נחכה ונראה כיצד יגיבו.
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
קראוואן נגרר
מאת בניפיני- 0 תגובות
- 789 צפיות
לגרירת קראוונים יש דרישות מינימום של משקל הרכב הגורר? מידע אישי לרכב ללא הנעה 4x4 י הגבלת גרירה אלא אם כן יש לנגרר בולם במה זה מתבטא בגרירת קאראוו?(משל הקאראוון וכ'ו)
הודעה אחרונה מאת בניפיני, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לא להאמין. חשבתי שכבר ראיתי הכל בכביש... ביום חמישי האחרון אני רואה מאזדה בנתיב השמאלי, מזגזגת, נוסעת לאט ומוזר. הייתי בטוח שזה עוד טמבל עם וואטסאפ עד שראיתי את זה: אתם רואים נכון - ילדה בת שנתיים בערך על ההגה. איך יכול להיות שנהגים / הורים הגיעו למצב כזה שהם לא מסוגלים לחשוב טפיה קדימה? ולא מדובר על סטייה מהירה שהילדה יכולה לעשות עם ההגה. בלימה קטנה והילדה בשמשה. תאונה קטנה והילדה מתה.
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 13 אלף צפיות
חוץ מנפח מנוע כי מובן ששניהם ג'יפונים ולא ג'יפים..
הודעה אחרונה מאת מוסך ליטל, -
מפתחות לרכב
מאת fitoa- 4 תגובות
- 744 צפיות
שלום חברים, יש לי שאלה אני זקוק לעוד זוג מפתחות לקיה פורטה 2012 מאיפה אפשר להשיג ? וכמה זה צריך לעלות?
הודעה אחרונה מאת fitoa, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
השבוע החזרתי הונדה סיוויק סדאן 2013 ששימשה אותי כרכב גישור. בהתחלה איך שראיתי שזה הולך להיות רכב הגישור שלי שמחתי שסופסוף אני מקבל רכב לא סטנדרטי, כנראה שבחברת הליסינג הספציפית הזאת אוהבים לפנק. פה בערך נגמרה ההתלהבות מהרכב. מבחוץ לעניות דעתי העיצוב של הונדה נהיה גרוע יותר מדגם לדגם, תא המטען נראה כאילו הודבק ואני ממש לא מתחבר לעיצוב ה"בלוטות" של הונדה ( וגם בטויוטה) שחלקים שונים ברכב בולטים בצורה לא קשורה (פנסים, גרילים וכו'). הג'אנטים ללא ספק מוסיפים ואף מחייבים עם עיצוב שמצליח להיות מוזר ומשעמם בו זמנית. מבפנים להתיישב מאחורי ההגה של הסיוויק משול ללהיפגש עם חבר שלא ראית המון זמן ולחטוף סטירה (אבל עם הצד המשפיל). המון צגים, צבעים, הגדרות אינפורמציה מיותר…
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 19.9 אלף צפיות
היי, האם התחנות דלק של סדש (מתדלק בבת-ים ) אמינות? הצריכת דלק שלי גבוהה(נדון כבר באשכול אחר) וחשבתי שזו גם יכולה להיות היסבה. מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת galson, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 721 צפיות
אהלן רציתי לשאול כמה שאלות כדי לסגור פינות.היות ואני הולך לרכוש את רכבי הראשון ואין לי ותק על הכביש(ותק רישיון פחות משנה) מה שאומר שאין לי ניסיון ולא ידע. אנא אם יש מכם משהו שיכול לפרט לי בנקודות צעד אחד צעד בתהליך קניית רכב בהנחה שכבר סגרתי את סוג הרכב אותו אני מעוניין לקנות=מיצובישי לנסר 1.5 2010 אנא תפרטו לי איך בודקים? מה בודקים? מתי קונים ביטוח??(לאחר הקנייה עושים בירורים או לאחר העברת הבעלות?) עפ''י הצעות מחברות הביטוח חובה + מקיף המחירים הם בערך 2900+8100 כלומר בסביבות ה11 אש''ח.האם זה יקר מידי ויש לי איפה להתמקח?? (מדובר בנהג סטודנט בן 23 רישיון פחות משנה בלי היסטוריה על הכביש וכמובן בביטוחים) מה לשאול בעת המיקוח אם הביטוחים?? מהם הנקודות החשובות ש…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היוש לכולם. אני שוקלת לקנות מושב נהג של ד'ר גב. הנוחות ברכב שלי בלתי נסבלת ואני שוקלת האם זה יתרום לשינוי. למי מהחברים יש כזה? אני מתכוונת כרית גם לגב וגם לישבן. המחיר של המוצר לא זול, ואני שואלת האם שווה והם יהיה הבדל לטובה. מי יכול לייעץ מנגד מה לקנות שיתן לי שיפור? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
רציתי לשתף את החברים כאן על ארוע שקרה לי עם סופרב 2010 שנקנתה מאדם פרטי לאחר יד ראשונה ליסינג. אחרי כשבועיים החלה להדלק נורת "בדוק מנוע" בצבע כתום ולאחר מכן נורת EPC כתומה. האוטו החל לקרטע ולא עבר את מהירות 50. זה קרה כשעליתי עליה דיי תלולה בערך ב100 קמ"ש. דיברתי עם מוסך מורשה אמרו לי להביא את הרכב לבדיקה. נאמר לי ,לאחר שהרכבת חובר למחשב, כי הופיעה התקלה "MISSFIRE" וזה משום שנסעתי עם מיכל דלק לקראת סיום (עדיין לא על הסימון האדום אבל קרוב) אמרו שכנראה נכנס אוויר למנוע וזה גרם לתקלה....האופציה השניה שיכולה להיות זה שיש בעיה בפלגים,אבל כיוון שלא מזמן הוחלפה אז זה לא מקור הבעיה. נסעתי עוד חודש ככה כשמדי פעם הנורה הייתה נדלקת בעיקר כשהייתי לוחץ על הגז בעליות והיה יורד הילוך…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
שלום לכולם, בהמשך לכותרת, אני צפוי לקבל את הלאון קופרה החדשה שלי תוך 10 ימים ואשמח לקבל המלצות כיצד למגן את הרכב מפני גניבות, הסבר מיד לפני כחצי שנה אשתי ואני עברנו לדירה חדשה בהוד השרון. מאחר ומדובר בבניין חדש שזה עתה סיימו לבנות בשכונה שעדיין נמצאת בבנייה, יש לא מעט בני דודים בסביבה. הרכב אמנם יחנה בחניון תת קרקעי אך לצערי עדיין אין שער חשמלי והכל פתוח לרווחה (ישיבת בעלי דירות רק שבוע הבא ועד ש ועד ש... אני מעריך ששער מסיבי ומצלמות אבטחה תהיינה רק בעוד כחודש, חודשיים). בחצי שנה שאנחנו גרים בבניין כבר נגנבו 2 רכבים מהחניון התת קרקעי והשבוע נתפסה כנופיית בני דודים תוך שהם מפרקים את האמא של הדשבורד של סדרה 3 של אחד השכנים. כך שמדובר ב-3 מקרים …
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 2 תגובות
- 787 צפיות
אני לפני הזמנת רכב חדש, ומכיוון שאנו מתקרבים לסוף השנה, אני שוקל האם ישנה כדאיות להמתין לינואר כדי שהרכב ירשם כמודל 2016. איך זה עובד בדיוק? האם יש יתרון ב 2016 לעומת 2015?
הודעה אחרונה מאת Hold, -
הפאסאט החדשה עושה את הכל נכון - היא מרווחת, מאובזרת, נוחה ואיכותית מאוד. היא עושה את כל נכון כדי להיות מכונית פרימיום אמיתית אבל חסר לה רק דבר אחד כדי לעשות את זה - סמל של מותג פרימיום. את כל השאר כבר יש לה. וזאת בדיוק ההצדקה לקנות אחת כזאת - למי שמחפש מכונית פרימיום בלי סמל של מכונית פרימיום. כל השאר כבר בפנים. פולקסווגן פאסאט החדשה - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת DJI, -
היי,שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ורציתי לשאול את דעתכם לגבי מאזדה 2 בצבע אדום,רכשתי רכב כזה לפני חצי שנה בהזדמנות מצוינת(הרכב היה במצב מכאני וקוסמטי מעולה)ואני די אוכל סרטים על הצבע...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
מה אני צריך לעשות אם איבדתי את התו נכה? אני יום יום הולך למקום שיש בו רק מקומות לנכים, ואני לא רוצה לקבל דו"ח סתם. מה עושים במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת Oracle, -
-
השכרת רכב בהונגריה 1 2
מאת fender- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב ! אני טס בספטמבר עם החברה לבודפשט ל16 יום . אנחנו רוצים להשכיר רכב בבודפשט ולעשות את המסלול - הונגריה סלובניה אוסטריה וחזרה להונגריה. שאלתי היא כזאת . באיזה סגמנט כדאי להתמקד ? מצד אחד אנחנו רק שניים וגם סופר מיני תפסיק הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת מקום. מצד שני יהיו נסיעות ארוכות יחסית ולא בא לי כל כך לנהוג במשך 6 שעות ברכב קטן יחסית ... האם כדאי להשכיר רכב בסגמנט D (כמו גולף למשל...) או שזה סתם בזבוז ? ההפרש בין סופר מיני לגולף הוא 100 יורו בערך לכל התקופה, ללא קשר לצריכת הדלק שכמובן טובה יותר בסופר מיני . אשמח לטיפים אם מישהו עשה מסלול דומה . תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת יניב ח., -
- 1 תגובות
- 884 צפיות
צהריים טובים חברים הסיפור מתחיל בזה שהעסק שאני עובד בוא חיפש להחליף חברת ליסינג לקראת סוף החוזה, אחרי בירורים בעניין הגעתי לאלדן שסיפקו לי מחיר אטרקטיבי מבין המתחרים. נקבעה פגישה הכל טוב ויפה עד פה הגיע אלינו למשרד נציגת שירות שאיך אני אגיד את זה בעדינות אין לה הרבה מושג בתחום אלא רק בחתימות הוזמן רכב פג'ו 301 1.6 חתמנו על המסכמים ויצאה לדרכה אחרי יומיים הגיע שיחת הטלפון שאמרה שהמחיר שהיא הביאה לנו הוא למנוע 1.2 ולא ל1.6 אמרנו אוקיי תביאו לנסיון את הרכב (את ה1.6 אנו מכירים מההשכרה הקודמת) כמה ימים אחרי הנחת הרכב אצלנו כמו שהובטח נסיעה קצרה על הרכב הביאה אותי למסקנה שעל הרכב הזה אי אפשר לנסוע ביום יום (רכב עבודה) וביקשנו להחליף את הרכב יצרו איתנו קשר לאחר …
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 894 צפיות
טוב, בשעה טובה נוסעים לטיול באנגליה. מבחינת השכרת רכב, תמיד יש לי את הדילמה של איזה ביטוח לקחת. יורופקאר משמעותית יותר זולה אבל הביטוח הוא החזר השתתפות עצמית ולא ביטול. וגם מכסה שמשות ומראות. ולא מכסים צמיגים. מנגד, אוויס יותר יקר אבל ביטול השתתפות עצמית ולא מכסה מראות ושמשות, אבל כן מכסה צמיגים. אני כבר מיואש מלחפש בעוד חברות כי השירות שם שווה לתחת, בבאדג'ט בכלל לא ענו לטלפון ולא חזרו אלי שהשארתי הודעה. אני בכוונה הולך רק על חברות גדולות עם גב… מה דעתכם, עד כמה משנה הביטוח?
הודעה אחרונה מאת Danben114, -
- 4 תגובות
- 727 צפיות
אהלן חברים, עקב רילוקיישן לטבריה אני אצטרך למצוא תחנת דלק חדשה עם דלק 95 איכותי ואם אפשר גם בזול. מי שמכיר/שמע על תחנה טובה ואם אפשר גם זולה אשמח להמלצות. הולך לעשות את קו טבריה - יוקנעם קבוע אפילו לתחנות בדרך. כרגע התחנה הקבועה שלי זה דיסקונט בצומת ק.אתא דלק איכותי מאוד, זול ותחנה לא עמוסה.
הודעה אחרונה מאת Shmeterling, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 843 צפיות
כשאני מפעיל מזגן ברכב נוזלים מים החוצה כמו לכולם ויש לי גם טיפה מים בפלסטיק שמפריד בין הכביש לרכב והאם זה תקין???
הודעה אחרונה מאת Revitalush, -
-
שכפול מפתח
מאת uri2010- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכובדיי, שלום. ראשית, אני חדש כאן בפורום כ"כותב", מאחר וכ"צופה" אפשרי בהחלט להעיף מבט גם מבחוץ, מבלי להיות רשום באתר, ובטוחני כחצי מדינה כבר צפתה באי-אילו המלצות, שאלות, תגובות וכו', שמנוע החיפוש הפשוט GOOGLE שולח ישירות לקריאה שנית, לשאלתי, בתקווה שתוכלו להשיב (ניסיתי בשורות החיפוש, אך לא נמצא הנושא כ"נושא", לכן כותב כאן אני, בתקווה שלא בפעם המיליון): מפתח הרכב המקורי נעלם, והוא בצורת "אולר" (המפתח בתוך השלט, מקורי!) וברצוני לשכפל את המפתח הקיים, הרזרבי, שהוא מפתח בלבד. המפתח המקורי, דרך היבואנית, שוויו כ-2000 ש"ח וניתן לבצע במקומות שונים בארץ במחירים של 500-800 ש"ח לערך (ה"מקורי", ללא הדפסת דגם הרכב, במחיר זה, וחצי מזה ה"סיני" - עליו כנראה אוותר, בש…
הודעה אחרונה מאת Benchorev,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)