Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רכב מדגם לקסוס 07 IS 250 קיימת ברכב בעיה נוראית ובעיקר מכוערת שקימיים סדקים בדשבורד ובדלתות בעקבות נזקי השמש.

לאחר חיפוש בפורמים האמריקיאים מסתבר שבעקבות תביעות רבות, לקסוס ארצות הברית מבצעת "ריקול" ענק ומחליפה ללא כל עלות מצד הלקוח את הדלתות ואת הדשבורדים ברכבים מהדגמים והשנתונים הבאים:

ES 350 2007-2008

GX 470 2003-2008

IS 250/350 2006-2008

LS 460 2007

RX 330 - 2004-2006

RX 350 - 2007-2009

RX 400h - 2005-2008

*במידה והלקוח שילם על ההחלפה מכספו לפני שהתחיל הריקול, החברה החזירה לו את מלוא הסכום ששולםה על ההחלפה

לפני כחודש כאשר מצאתי את המסמך פניתי לנציג של ל"לקסוס ישראל" שטען בפני שלקס מוטורס כלל לא ידעו על הריקול שמתבצע בארה"ב, ושהעביר את המסמך לגורמים הרלוונטים בחברה לצורך בדיקה,

כאשר פניתי פעם נוספת ללקסוס ישראל נאמר לי שהעניין עדיין נמצא בבדיקה וקיים סיכוי שהריקול יקרה גם פה רק שזה לא יקרה בקרוב.

אני רוצה לפנות לכל בעלי אותם דגמים שסובלים כמוני מאותה בעיה על מנת להתאגד ולדרוש מהיבואן שגם השוק הישראלי יהנה מהריקול הזה כמה שיותר מהר.

פורסם

מדינת ישראל.

אני מקווה שזה לא יהיה קשור ותוכל לקבל את מה שמגיע לך מבלי שתצטרך לרדוף,לצעוק,למחות וכו'

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

לזכות לקסוס ישראל אני יכול לומר כי בזמנו ידעתי על TSB שהוצא ב-2011 עבור דגמים שנמכרו בארה"ב ואישר החלפה של משענות ראש אחוריות בדגמי GS באם ה"גרעיניות" של העור היתה שונה מזו של המושב. אחת כזו היתה במכונית שלי. כשסיפרתי על ה-TSB במוסך בפעם הראשונה לא היה להם מושג על כך, הבטחתי שאביא את ה-PDF (שהורד מהאינטרנט) בזמן הטיפול וכך היה.

משענת הראש הוחלפה אחר כבוד ללא וויכוחים, לשביעות רצוני המלאה.

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם

בהחלט יש מצב שזה קשור לאיכות החומרים, כנראה מדובר על אותם חומרים / חומרים דומים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש גם החלפת דשבורד ללנד קרוזר מאותם שנתונים, אולי זה קשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577100-החלפת-דשבורד-בטויוטה-לנדקרוזר-2003-2009

אני לא בטוח שבמקרה של הלנד קרוזר היה ריקול בארה"ב, במקרה של לקסוס הריקול כבר נמצא נמצא בשלבי ביצוע בארה"ב

מקווה שתהיה היענות מבעלי אותם דגמים בארץ שנוכל לדרוש את ההחלפה גם פה.

פורסם

לי יש rx-350 שנת 2008 כאשר הדשבורד דביק ולא אתפלא אם יתחיל להיסדק.

הרכב ביבוא אישי. אם יתבצע בישראל ריקול אני אזכה להחלפה ?

פורסם

עכשיו חזר אליי נציג מלקסוס ישראל, ואמר שהוא בדק את זה ונכון לעכשיו לקסוס אירופה לא מסכימה להתחיל בתהליך שמבוצע בארה"ב

פורסם
עכשיו חזר אליי נציג מלקסוס ישראל, ואמר שהוא בדק את זה ונכון לעכשיו לקסוס אירופה לא מסכימה להתחיל בתהליך שמבוצע בארה"ב

תתחיל אולי לנסח מכתב פורמאלי ללקסוס אירופה.

הוא הסביר מהי הסיבה לסירוב?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
תתחיל אולי לנסח מכתב פורמאלי ללקסוס אירופה.

הוא הסביר מהי הסיבה לסירוב?

הוא לא נתן פירוט של הסיבה, כנראה שהתופעה באירופה היא לא נפוצה, פרסמתי לפני כמה זמן פוסט בפורם לקסוס בריטניה לגבי נזקי השמש הם לא בידיוק הבינו על מה אני מדבר מאחר והאקלים באנגליה הוא לא כמו אצלנו.

לגבי פניה "ללקסוס אירופה" גם את זה ניסיתי אבל הם הפנו אותי ליבואן בארץ.

פורסם

זה הזוי ואבסורד.

כולם מתנערים. האם אפשר לרשום ללקסוס העולמית? להעלות פוסט בעמוד הפייסבוק שלהם אולי?

כתב כאן מעלינו:

quote_icon.png Momo1111 כתב: viewpost-left.png

צריך למצוא כמה שיותר נהגים ולנסות . יכול להיות שזה לא יעזור אבל יכול להיות שאולי מישהו כן ישמע אתכם.

• תוכן חדש...