Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מזה כמה זמן, אני חונה בחנייה השכונתית ללא הפרעה מאף גורם, בזמן האחרון אחלו לקבל את פני הנכנסים לשכונה, רכבי ליסינג ארוכים בתצורת סטיישן, כגון קרוז סטיישן, I30CW וכו', כיום, כאשר אני מחנה את רכבי ובבוקר כל מבוקשי הוא לצאת מהחניה בצורה קלילה או לפחות לא מסובכת, אני נתקל בבעיה שאף חיישן לא פותר בצורה יעילה, 2 רכבים פשוט "סוגרים" עליי והאפשרות היחידה היא לחכות לאדם אשר יכוון אותי מבחוץ, כמובן שדבר זה לוקח זמן רב ..

רציתי לדעת, איך אתם מתמודדים עם הבעיה הנ"ל ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש הבנתי מה כוונתך הם סוגרים עליי? האם יש לך תמונה של הרכב כשהוא חסום ע"י רכבי הליסינג והסטיישנים?

אם הם סוגרים עליך זה לא ממש משנה אם זה רכב סטיישן או ליסינג.

אפשרות א': לתמרן קדימה ואחורה עד שאתה יוצא.

אפשרות ב': אם יוצא לך לפגוש את הנהג לבקש ממנו בצורה יפה ונעימה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא תארת באיזה צורה אתם מחנים, מכיון שתארת שהרכבים שחונים על ידך הם ארוכים ולכן מפריעים, אני משער שאתה חונה בניצב למדרכה.

הפתרון הכי טוב הוא להחנות ברוורס ואז יוצאים עם הפנים קדימה שזה הרבה יותר נוח.

וגם להכנס ברוורס לחנייה יותר בטיחותי מאשר לצאת ברוורס לכביש.

פורסם
לא ממש הבנתי מה כוונתך הם סוגרים עליי? האם יש לך תמונה של הרכב כשהוא חסום ע"י רכבי הליסינג והסטיישנים?

אם הם סוגרים עליך זה לא ממש משנה אם זה רכב סטיישן או ליסינג.

אפשרות א': לתמרן קדימה ואחורה עד שאתה יוצא.

אפשרות ב': אם יוצא לך לפגוש את הנהג לבקש ממנו בצורה יפה ונעימה.

הכוונה היא, שאלו רכבי ליסינג ככה שגם לא ממש אכפת להם, הם נצמדים ברמה של ס"מ 1 ואני בטוח שעל הדרך הם השאירו לי כמה "נשיקות" בזמן שנכנסו, אך לא יצא לי לתפוס אותם .. חשבתי לשים פתק, אך אני לא יודע מול מי אני עומד ואיך הוא יקח את תגובתי, האפשרות הראשונה היא הנורמלית, הבעיה שהרבה פעמים זה מלווה ב-99% של פגיעה ברכב החונה ולי לעומתם כן אכפת מהרכב שלי וגם מהרכבים שסובבים אותי אף על פי שהם ליסינג.

פורסם
לא תארת באיזה צורה אתם מחנים, מכיון שתארת שהרכבים שחונים על ידך הם ארוכים ולכן מפריעים, אני משער שאתה חונה בניצב למדרכה.

הפתרון הכי טוב הוא להחנות ברוורס ואז יוצאים עם הפנים קדימה שזה הרבה יותר נוח.

וגם להכנס ברוורס לחנייה יותר בטיחותי מאשר לצאת ברוורס לכביש.

צודק, אני חונה לאורך המדרכה, בשורה, לא בניצב למדרכה.

כמו בתמונה הנ"ל שגם בה אפשר לראות "צמידות" גבוהה :

sensors_12_c.jpg

פורסם

פשוט אל תחנה שם. תלך קצת ברגל עדיף מאשר לסבול בבוקר ולחטוף פגיעות בפח.

אשמח לראות תמונה כאשר תוכל לצלם.

כל הכבוד שאתה נעזר במישהו לכוון אותך ביציאה בבוקר. אני מניח ,לאור גילך הצעיר ,עם הזמן תרכוש נסיון רב יותר ותצא בקלות יותר.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

maleparking_c.jpgOzal היקר,

טרונצ'ו חושב שאתה חונה בניצב והעלית תמונה של חניה במקביל למדרכה.

מצורפת תמונה לחניה בניצב.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk

פורסם
פשוט אל תחנה שם. תלך קצת ברגל עדיף מאשר לסבול בבוקר ולחטוף פגיעות בפח.

אשמח לראות תמונה כאשר תוכל לצלם.

כל הכבוד שאתה נעזר במישהו לכוון אותך ביציאה בבוקר. אני מניח ,לאור גילך הצעיר ,עם הזמן תרכוש נסיון רב יותר ותצא בקלות יותר.

תודה, כן, הבעיה העיקרית היא החניות אצלי, הדבר מקשה, אבל אין מה לעשות מנסים להסתדר, האמת חשבתי לעשות כן ולנסוע לחניה אחרת, אשקול זאת.

תמונה : (חשוב לציין שבגלל שהבניין מפריע לא יכולתי לצלם את הרכב אשר נצמד מאחור)

11200613_1038936882797964_3161486300997503191_n.jpg

פורסם

אם כך, לא הבנתי מה הקשר אם רכבי הליסינג הם ארוכים או קצרים, חשוב שהן נדבקים לרכב שלך.

הרבה אין מה לעשות, צריך להתרגל לגודך הרכב שלך ולהבין היכן אתם ממוקם, וזאת לא בושה לצאת מהרכב ולהסתכל אם אתה לא עומד לדפוק את הרכב.

פורסם

לא שאני מכיר אותך ושאני יודע איזה רכב יש לך אבל בגלל שכתבת אני מניח שהרכב הכחול שלך.

בהחלט צמוד. פשוט אל תחנה שם. לא נראה לי שהאופציה של לחנך את הנהגים תהיה פרקטית.

פורסם
אם כך, לא הבנתי מה הקשר אם רכבי הליסינג הם ארוכים או קצרים, חשוב שהן נדבקים לרכב שלך.

הרבה אין מה לעשות, צריך להתרגל לגודך הרכב שלך ולהבין היכן אתם ממוקם, וזאת לא בושה לצאת מהרכב ולהסתכל אם אתה לא עומד לדפוק את הרכב.

הכוונה היא שבסופו של דבר אין להם את אותו היחס לרכב כמו לאדם עם רכב פרטי משלו ולא רכב חברה, הרכבים האלו הם רכבים שתמיד אני נתקל בהם בשכונה,רכבים ארוכים יחסית שפשוט "בכוח" נכנסים לחנייה, אני לא מתבייש, אני יוצא ובודק או נעזר באדם, אך הבעיה היא שאני מחנה את רכבי אני מצפה לקבל לפחות "מרווח ביטחון" .. כאשר אני מגיע אין רכבים שחוסמים אותי, אבל לקרת שעות הערב שאנשים חוזרים מהעבודה, "העייפות" וכנראה גם "הרעב" גורמים להם לחנות בכל מחיר.

תודה !

פורסם
לא שאני מכיר אותך ושאני יודע איזה רכב יש לך אבל בגלל שכתבת אני מניח שהרכב הכחול שלך.

בהחלט צמוד. פשוט אל תחנה שם. לא נראה לי שהאופציה של לחנך את הנהגים תהיה פרקטית.

הכחול שלי, כן .. אני גם חושב לצערי שאין ברירה.

נ.ב, האם יש טעם להעלות סקירה על רכב בשנתון הנ"ל ? 2001.

פורסם

הפיתרון היחיד זה לא להחנות שמה ולשים להם קונדומים על השמשה שלא יתרבו.

אני אישית חונה בכביש הראשי מאחורי השכונה בגלל שכנים שחושבים שאם הם לא שמעו "בום" הדלת שלהם לא פתוחה מספיק.

Seat Ibiza FR

פורסם

תמיד יש טעם לסקירות :wink:

היציאה מהחניה שלך על פי התמונה זה עבודת נמלים כמו חניה בתל אביב, קשה, מעצבן, אבל אפשרי.

פתרון מסוים הוא התקנת וו גרירה שקצת מרתיע כאלה שחונים מאחוריך ומשאיר לך עוד מרחב לתמרון.

• תוכן חדש...