Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במכוניות קבועות או שכולם ברחוב חונים ככה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם !

כן רכבים קבועים, כאשר אני מגיע, הם לא כאן, לכן אני מרגיש "בטוח" אך שהם מגיעים, הסיפור לצאת מהחנייה לוקח זמן מה.

פורסם
רכב שחונה ככה 99.99% שפגע בטמבון שלך, אני הייתי מז**ן אותו.

אל תהיה גיבור. לא כך תצליח לחנך אותם.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם כאשר אתה מגיע הביתה החניה הקיצונית פנויה - חנה בה, תהיה הראשון או האחרון בשורה ולפחות קצה אחד יהיה פנוי. שמור גם מרווח של חצי מטר-מטר מהקיר\מדרכה ניצבת כך שישאר לך מרווח תמרון.

אתמול מישהי חנתה ובלטה חצי מטר מול היציאה מהחנה הפרטית שלי. אשתי הכינה פתק להשאיר לה על החלון, ואז שכנה מהבניין ממול נזעקה וירדה, ולא הבינה מדוע בליטה של חצי מטר (רבע רוחב חניה) מפריע לצאת מהמקום. ד"א - לפנימספר חודשים היה לי ארוע דומה, אבלאני לא הסתפקתי בפתק, הזמנתי את הפיקוח העירוני שכיבד את הרכב הסורר בקנס של 250 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמי שחונה הרבה במרכז תל אביב(איזור קפלן) זה השיטת חניה הנהוגה(כשאני הולך ברחוב יצא לי לראות אנשים שפשוט נוגעים ברכבים מקדימה ומאחורה כדי לחנות),

פשוט סיוט לחפש חניה וסיוט למצוא אחת עם מרווח נורמאלי וכן את הרכב שלי הפרטי שפשפו כבר בחניות כאלה(הפינות של הטרמבון הקדמי שלי משופשפות ב2 הצדדים שהרכב היה סטטי).

ותמיד כיף לשמוע סקירות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא בעיה, חפש לך קונוס

2860751.jpg

שים אותו בלילה לפני הרכב שלך אף אחד לא יגע בו אפילו תכתוב עליו (לא לגעת יש לי שכנים נצמדים נודניקים)

כשאתה נוסע שים אותו ליד הבניין, לפחות עד שהם יתחנכו לבד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אף אחד לא יגע בזה? כל מי שירצה ירים את זה.

הפיתרון הוא לחנות רחוק יותר במקום שהחניות הן לא בטור. אין מה לעשות, לרוב האנשים לא אכפת משריטות זעירות בפגוש אז הם מרשים לעצמם להיצמד. היחידים שבאמת אכפת להם והם (קרוב לוודאי) לא נמצאים בפורום הזה אלה רוסים זקנים שקונים רכב חדש מהסוכנות ומדביקים עליו מלא פסי הגנה מכוערים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה אנשים קבועים, תשאיר להם פתק.

אם זה לא יעזור אפשר להתקדם הלאה עם שיחות למשטרה שיש רכב שחוסם חניון - זה גורר בד"כ שיחת טלפון לבעל הרכב שירד למטה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל מה שאתה צריך זה רכב מסחרי גבוהה עם פגושי פלסטיק שחורים.

עובד מצויין במצבים האלה מניסיון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכולם .. לגבי החנייה, יש חכמים ממני שתופסים את זה מהר יותר, לגבי הקונוס .. זה בעייתי, אני לא אשים קונוס כי גם ירימו אותו וגם כי זה מסורבל כל פעם ..

הרכב אולי ישן אבל השקעתי עליו את כספי ועד שקניתי אותו וזה מרתיח אותי שאנשים פשוט מזלזלים ברכוש של אחרים ..

שוב תודה רבה רבה לכולם על העצות, רשמתי לעצמי !

ואגב, הנה הסקירה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577405-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-2001-Basic-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-4-%D7%90%D7%95%D7%98-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-2000-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8

פורסם

יש לך חיישני רוורס?

לזלזול ברכוש של אחרים תתרגל, זה ככה בארץ, אתה לא בגרמניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לך חיישני רוורס?

לזלזול ברכוש של אחרים תתרגל, זה ככה בארץ, אתה לא בגרמניה.

אין לי, הם מותקנים, אבל אני צריך לעשות חורים, לכן אשלח למישהו.

זה מבאס, רכוש של בן אדם, לא משנה כמה הוא ישן, עבדתי בשביל זה ואני עוד עובד בשביל לממן את זה .. ואנשים פשוט לא אכפת להם .. מעציב ומכעיס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חיישני רוורס זה מה שצריך להיות לאלה שנצמדים אליך, לא לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...