Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אדום לגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את הצבע הזה על מזדה 2, זה הצבע של לק ציפורניים. האוטו ממש צועק שהוא נשי.

פות"ש, שים שלט על הרכב: "הפרארי במוסך, נוסע על אוטו של אישתי"

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

shlomi_e11

5 כ"ס או 5 ס"מ?

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאן אשכרה אנשים שכל כך לא סגורים על המיניות שלהם שחושבים שהצבע של האוטו משפיע להם עליה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK, תעשה ניסוי: סע באלטו ורודה במשך שבוע וספר לנו האם הסובבים מתיחסים לרכב בדיוק כמו כאשר אתה נוסע על האלפא שלך. :lol:

הצבע והסוג של רכב משפיעים על היחס של הסובבים בכביש. בארץ זה עובדה ואפשר לצעוק מנטרות שזה לא נכון עד מחר - זה לא יעזור.

האנשים חיים על סאראוטיפים ומדביקים תויות למי שהם רואים מסביב בהתאם להופעה שלהם. בגלל זה קיים קוד ליבוש - האנשים מתלבשים בהתאם לאיך הם רוצים שיקבלו אותם.

רכב זה גם סוג של ליבוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רומן, מסתבר שיש נושאים בהם הדעות שלנו זהות!

אני חושב בדיוק כמוך.

ואכתוב שוב, האדום של מאזדה הוא אחד הגוונים היפים יותר שיש לרכב.

הייתי מחשיב את הרכב לנשי אם היה מוט הילוכים גם במרכז המושב של הנהג (וגם זה, כיום, בערבון מוגבל), בטוח לא בגלל הצבע.

פורסם

אותי מעניין באיזה מכוניות הצבע באדום לא מתאים, כולל תמונות בבקשה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

S class.

אלא אם אתה סרסור או סוחר סמים.

mercedesbenz-sclass-red-4.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים, מה עוד?

או שכל מכוניות היוקרה בסדאן לא יפות באדום?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

3042151405.jpg

לא רואה שום דבר נשי באדום לרכב,במיוחד לא האדום של מזדה.

אני אומר באופן גלוי שללא ספק אעדיף בחנייה את המזדה 6 האדומה ולא את האפור מטאלי .. (אבל לא שיקולים שלי)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
RK, תעשה ניסוי: סע באלטו ורודה במשך שבוע וספר לנו האם הסובבים מתיחסים לרכב בדיוק כמו כאשר אתה נוסע על האלפא שלך. :lol:

הצבע והסוג של רכב משפיעים על היחס של הסובבים בכביש. בארץ זה עובדה ואפשר לצעוק מנטרות שזה לא נכון עד מחר - זה לא יעזור.

האנשים חיים על סאראוטיפים ומדביקים תויות למי שהם רואים מסביב בהתאם להופעה שלהם. בגלל זה קיים קוד ליבוש - האנשים מתלבשים בהתאם לאיך הם רוצים שיקבלו אותם.

רכב זה גם סוג של ליבוש.

עושה את הניסוי הזה מדי פעם, במכוניות שכורות. לא אלטו ורודה, כן מפלצות ליטר למיניהן. לא הרגשתי שום הבדל. מי שלא מחפש בכוח, לא מוצא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היה לי רכב סגול ו'הכנסתי' לתוכו המון בחורות.

הכל בסדר, האמת שהייתי מעדיף רכב צהוב\אדום וצבעים כאלו ואחרים (חוץ מורוד) על פני רכב שחור\לבן פנינה\כסוף ועוד צבעים מתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...