Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני מקבל טלפון מאוד מפתיע, מתקשר אלי בן אדם, אומר שראה את המודעה על כך שאני מעונין למכור את הלאון שלי. יש רק בעיה אחת, אני לא פרסמתי שום מודעה! אני בכלל לא מוכר את הרכב!!!

אני שואל אותו היכן ראה את המודעה, הוא אומר שהמודעה באתר הומלס ושיש גם תמונות של הרכב.

אני כמובן מאוד מודאג שכן בכל זאת הטלפון שלי רשום במודעה ופרטי הרכב (מודל ושנה) נכונים.

נכנסתי לאתר הומלס ואכן יש מודעה של הרכב, ללא תמונות אבל השם שלי והטלפון שלי מופיעים בה.

השאלה שלי האם מישהו נתקל בדבר דומה?

פניתי לאתר הומלס שיסירו את המודעה ושיעשו בירור מי פרסם אותה, נחכה ונראה כיצד יגיבו.

פורסם

איזה אינטרס יש לבן אדם זר לפרסם מודעת מכירה מזוייפת עם הפרטים שלך?

אולי זה מעשה קונדס של החברים שלך?

אולי עצבנת מישהו שמקרוב אלייך?

פורסם

מישהו מהחבר'ה שלך מריץ עליך צחוקים, וכולם מתפוצצים מצחוק. חוץ ממך שאתה אוכל סרטים.

עשינו את זה פעם למישהו...או שזה מאהבה אליך או שקצת עפת על עצמך והם החליטו להרגיע אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא נראה לי שזה מישהו מהחברים שלי, אולי איזה סטודנט שלי שאיכשהו השיג את הטלפון שלי והחליט לעשות מעשה שכזה אולי בעקבות כעס עלי או סתם מתוך רצון שיטרידו אותי

פורסם

אל תתרגש ואל תנסה לחקור. לפי דעתי אם זה כמו שאתה אומר שמישהו מנסה להציק לך אז בטח הוא ירגיש שבע שהוא הצליח לעשות מעשה אדיר שאף אחד לא חשב והוא עשוי לשבוע מזה.

אם זה יחזור בעתיד תוכל להגיש תלונה (לא שגם על זה הייתי בונה יותר מידי) ואז אפשר אולי לאתר כתובת ip מהמחשב שממנו העלו את המודעה. אבל שוב, אני ממש לא בונה על זה.

פשוט תניח לזה ותמשיך הלאה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יצא לי לראות שאתר הומלס נוהג להעתיק מודעות שפורסמו באתר יד 2 לאתר שלו ,

רק ברגע שאתה מוריד את המודעה מיד 2 היא פשוט נשארת באתר הומלס למשך אפילו שנה ויותר .

פורסם

זה אחד החברים שלך (או שבאמת אחד הסטודנטים שלך).

כמו פעמים חברים שלי עשו דבר כזה ביד 2 (מה לא פירסמו? אחד מוכר חמור,קיבל 10 טלפונים תוך שעה,המרצה מוכר כינור,כל הסופ"ש טלפונים,גם רכבים היום).

חכה כשזה יגיע לשלב שחברות יחזרו אליך כי "השארת פרטים ליצירת קשר".

אתה יכול למחוק את המודעה,אבל לדעתי זה נשאר בארכיון ואפשר לשחזר את זה.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

אתם רציניים? אם מישהו באמת רוצה שיטרידו את פות"ש, למה שיפרסמו בהומלס ולא ביד2? מי בכלל מחפש היום רכב בהומלס [emoji15]

אני יודעת שאתר winwin משחזר מודעות ישנות כנראה כדי ליצור נפח, יצא לי להתקשר מספר פעמים לדירות שהושכרו לפני חודשים ורכבים שנמכרו שנה לפני השיחה. מהצד השני ראיתי את התופעה כשחבר שלי התחיל לקבל טלפונים "בקשר לאופנוע" שנמכר שנה לפני כן והמודעה הופיעה באתר עם תאריך של אותו היום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...