Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק סדש-דלק מהול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא במקרה - זו תחנה בה נמצא ליקוי בבדיקה השנה: http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Documents/TD_407_2009.pdf

אני בכלל לא מופתע :roll:

מפתיע שיש עדיין אנשים שמתדלקים שם כשבמרחק של 100 מטר יש דור, תפוז וסונול

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש בעיר שלי תחנה כזאת אם אני לא טועה ואני פעם אחת התקרבתי אליה ומאז לא מתקרב יותר.

נראות מוזנחות, בקושי שמים לך מתדלקים , יותר בני מיעוטים משועממים שמכריחים אותם להיות שם וזה בכלל מכון שטיפה על הדרך.

עדיף לשלם טיפה יותר בתחנות מוכרות ולהיות שקט.

פורסם

עם האקסנט שלי הייתי מתדלק באופן קבוע בסדש בתלמונד ולא היו לי שום בעיות.

באיזשהו שלב עם הרכב היו 'תקיעות' בהאצה, אחר כך התברר שאחד מחוטי ההצתה היה חשוף, אסף ציפה לי אותו ומאז התקלה נעלמה, בלי קשר לדלק.

פורסם
היי,

האם התחנות דלק של סדש (מתדלק בבת-ים ) אמינות?

הצריכת דלק שלי גבוהה(נדון כבר באשכול אחר) וחשבתי שזו גם יכולה להיות היסבה.

מה אתם אומרים?

תודה

הדלק שם סבבה, מתדלק שם קבוע. אם אתה מפחד, לך תדלק ביעד באותו אזור תעשייה ובאותו מחיר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תדלקתי בתחנה המדוברת סולר בשבוע שעבר.

זה שלא רשום שם על סולר אומר שהוא יצא תקין או שהוא לא נבדק?

מניסיון בתור מתדלק לפני מלא שנים - הם בדקו סוג אחד של דלק בלבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...