Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין.

חשבתי שכבר ראיתי הכל בכביש...

ביום חמישי האחרון אני רואה מאזדה בנתיב השמאלי, מזגזגת, נוסעת לאט ומוזר.

הייתי בטוח שזה עוד טמבל עם וואטסאפ עד שראיתי את זה:

1a.jpg2a.jpg3a.jpg

אתם רואים נכון - ילדה בת שנתיים בערך על ההגה.

איך יכול להיות שנהגים / הורים הגיעו למצב כזה שהם לא מסוגלים לחשוב טפיה קדימה? ולא מדובר על סטייה מהירה שהילדה יכולה לעשות עם ההגה. בלימה קטנה והילדה בשמשה. תאונה קטנה והילדה מתה.

פורסם

אין גבול !

לראות ולא להאמין!

יש תמונה אחת שהנהג מסתכל ישירות למצלמה. .. בטח זה לא הזיז לו אפילו.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לפחות זה בן אדם שמחזיק בהגה.

אתמול בערב עברתי ליד אידיט כזה, שנסע בשמאלי בכביש 1על 80 קמש בערך,כי החזיק כלב, שחצי שכב על ההגה.

ככה זה. הכל זורם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה ליד עיר מגוריי, לדעתי עבור שלומה של הילדה המסכנה שנפלה לאבא/דוד/אח אידיוט שכזה ולשלום הנוסעים בכביש, להגיש איזושהי תלונה במשטרה.

או כמו שנהוג היום להעלות לדף של צינור לילה, הנהג כבר יחקר איכשהו ויקבל איזה שיימינג הגון.

אין צורך בחתימה....

פורסם

פוסט מעולה להעלות לצינור ודומיו, הוא יקבל את הבמה שלו, תהיה בטוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד לא יצא לי לראות דביליזם כ"כ קיצוני.

קח את התמונות, עם מס' הרכב והכל ולך איתן למשטרה.

אם המשטרה לא תעשה כלום (שיש סיכוי סביר שזה יקרה), קח את זה לפייסבוק לצינור לילה,YNET, ומה לא. אחרי שיהיה הייפ המשטרה תתעורר.

V5

פורסם

רגע אבל איך הילדה קיבלה רשיון כל כך מוקדם ?

פורסם

יש מסלול ייעודי למצטיינים בגני טרום חובה - "אפרוחי נהיגה". יש מצב שהאיש על ההגה הוא בכלל הטסטר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לכן זה נראה לי מוזר, הטסטר אמור לשבת במושב הנוסע בכלל...

פורסם

ליאור תפרסם את זה בצינור,

טירוף ! ראיתי בעלי כלבים שנוסעים שהכלב בין הידיים שלהם אבל ילד? זה ממש מטורף וסכנה לחייו בגלל כרית האוויר

קובי

:-)

פורסם

חס וחלילה תאונת פגוש קלה, ואם כרית האויר נפתחת, הילדה עוברת דרך האבא לחלון האחורי :(

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...