Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לכותרת,

אני צפוי לקבל את הלאון קופרה החדשה שלי תוך 10 ימים ואשמח לקבל המלצות כיצד למגן את הרכב מפני גניבות, הסבר מיד

לפני כחצי שנה אשתי ואני עברנו לדירה חדשה בהוד השרון.

מאחר ומדובר בבניין חדש שזה עתה סיימו לבנות בשכונה שעדיין נמצאת בבנייה, יש לא מעט בני דודים בסביבה.

הרכב אמנם יחנה בחניון תת קרקעי אך לצערי עדיין אין שער חשמלי והכל פתוח לרווחה (ישיבת בעלי דירות רק שבוע הבא ועד ש ועד ש... אני מעריך ששער מסיבי ומצלמות אבטחה תהיינה רק בעוד כחודש, חודשיים).

בחצי שנה שאנחנו גרים בבניין כבר נגנבו 2 רכבים מהחניון התת קרקעי והשבוע נתפסה כנופיית בני דודים תוך שהם מפרקים את האמא של הדשבורד של סדרה 3 של אחד השכנים. כך שמדובר ב-3 מקרים שונים עד כה והבנתי שהיו לא מעט מקרים נוספים בשכונה.

לאור החשש, אשמח לשמוע איך אתם ממליצים להתמודד עם החשש שרכב שחור חדש ונוצץ יחנה לו בחניון עם איתורן שהם פשוט יודעים לנטרל...

מנעול הגה? מנעול גיר? בכלל יעיל במציאות?

אם אתם מכירים חנות למוצרי אבטחה מומלצת אשמח לשמוע, מעוניין לבדוק אם יש אפשרות להתקין מצלמה שתשדר כל הזמן בלייב למרות שמדובר בחניון בלי אינטרנט ויותר מדי קליטה...

סליחה על החפירה, אשמח להצעות נוספות.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאתה יכול לישון בשקט.

עם כל הכבוד ללאון (ויש כבוד), זה לא סדרה 3 ולא אוקטביה - כלומר, זה לא נחשב רכב גניב, בטח לאון קופרה שרק יצאה עכשיו לשיווק (בארץ).

מה הם יעשו עם החלקים שלה, במידה ויגנבו? הרי רוב הגניבות זה לפי "הזמנות". קשה לי להאמין שיש ביקוש לחלקים ללאון קופרה 2015 מעבר לקו הירוק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מחניון תת קרקעי כנראה שלא יגררו את הרכב במשאית, אז ממליץ על מתג לניתוק הצתה במקום מקורי,כזה שלא יצליחו לבצע עליו מעקף או לפחות לא במספר דקות.

אכן יש מכת גניבות בשכונות בבנייה(מכיר אחד שגנבו לו אוקטביה משכונה בבנייה בפתח תקווה כאשר היה שער חשמלי תקין)

אבל אתה יכול להיות טיפה רגוע שמדובר עדיין ברכב חדש עם פחות ביקוש כרגע לחלפים.

לגבי מנעול הגה וגיר,הם ניתנים לעקיפה במספר דקות.

ניתן לקנות חובק הגה מאדם שמייצר בעצמו במושב ישרש,מאוד מוכר, דבר כזה מאוד קשה לחתוך מאחר והוא חובק ומכסה את כל גלגל ההגה,המחיר לא זול. הוא מוכר גם סנדלים מעולים שקשים לעקיפה,גם כאן המחיר לא זול עם סכנה לזה שתתעצל לשים אותו כשאתה עוזב את הרכב.

סתם לדעת,מה תעשה עם מצלמה ? המשטרה לא תעשה כלום שתראה לה את סרטון הגניבה ואם תראה חלילה בלייב את הגניבה לא הייתי ממליץ לך לרדת לחניון תת קרקעי מול מספר בני דודים.

Miata ND2

פורסם

מצלמה לא תזיז להם.

הם טיפה יותר חכמים ממה שאתה חושב, ובהרבה מקרים הם עושים לפני גניבה ניתוק כללי של מצלמות בבניין ובניינים סמוכים.

בהחלט יש בהוד"ש מכת גניבות, זה בכל הסביבה, ומכים חזק בחניונים תת קרקעיים כי זה מקום נוח לעבוד בו מהרבה בחינות.

בוא נדבר דוגרי, אם הם רוצים הם יקחו את הרכב.

אין הרבה דברים שמעקבים אותם משמעותית.

אם תתבקש להתקין מכשיר איתור תתקין.

בנוסף הייתי מזמין מכשיר דומה מאיביי ומתקין אותו בנוסף באחורי הרכב, איזור התא מטען.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התגובות.

לפחות לפי סוכנת הביטוח שלי הוא מוגדר כרכב גניב אף על פי שהרציונל כי מדובר ברכב חדש / קצה שאין לו ביקוש אולי הגיוני אני לא רוצה להסתמך על זה...

הרעיון למצלמה, ובכלל אמצעי מיגון כאלה ואחרים הם קודם כל להרתעה, גם אם לא משמעותי, אולי הם יעדיפו לנסות רכב אחר שאין בסביבתו מצלמה וגם כדי להקשות. מן הסתם הם מחפשים רכב שניתן יהיה לפרוץ אותו בשקט בפינה חשוכה במינוס 2 שאין אנשים אז אם אני יצליח להקשות עליהם, עם מצלמה, מנעול הגה כזה או אחר או כל דבר אחר, ייתכן והם פשוט יעדיפו לגנוב רכב אחר...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תאכלס, המזעור נזקים הכי טוב, זה לעשות ביטוח מקיף "חדש תמורת ישן" מקבלים עלות רכב חדש בשנתיים הראשונות.

ולא להתקין אף מיגון.

גנבו? שיגנובו.

תתקין מפסק? יפרצו יעשו נזק, יצליחו סבבה, לא יצליחו תישאר עם רכב שבור.

אם יש לך סנטימנטליות לרכב, תשתמש כמה שיותר באמצעים שנראים לעין, סנדל מעולה, פלוס מנעול הגה ואף אחד לא יתעסק.

לגבי הרכב, דווקא הוא ימשוך המון המון אש, ויהיה לו מחירון גבוהה כגנוב עקב המאפיינים שלו(וגם סתם כייף לגנב).

פורסם

ממתי סיאט לא נחשבת גניבה?

אישית הייתי מוותר על רכבים שנחשבים גניבים ובאיזור שנגנב בהם הרבה רכבים עם כל הצער שבדבר.

עד שלא יהיה עונש מוות לגנבים כאלו לא יהיה פה סדר .

פורסם

הלאון אכן רכב גניב.

אני ממליץ על הכספת של סייף קאר.

היא תגביל אותם ותעכב אותם.

הם יצטרכו יותר זמן ואפילו לדחוף את הרכב ללא התנעה.

אבל אם רוצים מאד לגנוב רכב מסויים הם יצליחו.

הביקוש לחלקים של הקופרה יגיע מוקדם מהצפוי כי הוא פופולרי אצל כולם.

אם אתה רוצה לישון בשקט יחסית תקנה את הרנו מגאן rs או פיג'ו 208 gti או תחכה ל 308 gti

פורסם (נערך)

מחזק את התגובות הקודמות, מי שרוצה לגנוב בסופו של דבר מצליח..

לנו גנבו גולף מהחניון התת-קרקעי בבניין שלנו שבאיזור ת"א.

באותה תקופה לא היו מצלמות בחניון, רק שער חשמלי.

בפעם הראשונה שברו את כל הדשבורד, נאלצנו להפעיל את ביטוח (עלות התיקונים לפי הביטוח הייתה סביב ה- 12000 ש"ח).

לאחר כחודש הם הגיעו שוב והפעם הצליחו לגנוב את הרכב.

ככל הנראה זו הייתה הזמנה ספציפית לרכב כזה, כי זו הייתה גולף שנת 2000 נפח 2.0, ידנית והיו להם ביצים לחזור לאותו המקום בפעם השניה תוך זמן קצר.

אם הגנבים יחפשו לגנוב רכב בבחירה אקראית ולא הזמנה, אז בוודאי שכל התקן מיגון שיוסיף מס' דקות נוספות של עיכוב, עשוי לגרום לגנבים לבחור ברכב אחר..

בכל מקרה, תתחדש!

אחלה רכב :)

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

אני אספר משהו שאולי יבאס/ישנה את דעתך....

אני גר גם בבניין עם חניון תת קרקעי - אם זה מונע לגנוב רכבים אפילו שיש שער חשמלי,אז לא!

נורא פשוט להיכנס לחניונים האלה (לחכות שמישהו שגר בבניין לפתוח את החניון ולהיכנס אחריו) ולגנוב רכבים.

מה שכן,רוב החניות בחניון הם אחת אחרי השניה (בטור) שכך אפשר לחנות רכב לפני הרכב שלך ולהקשות ממש על הגניבה.

אם מישהו רוצה להיכנס הוא יכנס לחניון...תעשה ביטוח כמו שצריך ואפילו איתורן...

תכלס אין יותר מיידי מה לעשות אלא ביטוח טוב ואולי חניה שלא בולטת לעין,כזו שאפשר לחשוב שאין שם בכלל חניה באותו אזור בחניון.(חייבות להיות כאלה חניות)

עומרי

פורסם

בתור אחד שרץ אחרי הגנבים בעודם דוחפים את הרכב שלי במורד הרחוב אספר שמה שעזר לי לישון טוב בלילות אחרי האירוע זה מנעול הגה וסנדל של ההוא מומשב ישרש.

המנעולים מאוד מסיביים ואיכותיים ויוציאו את החשק לכל גנב.

מנעול ההגה הוא מהסוג שעוטף את כל ההגה ולא ניתן לתפעל את ההגה כשהדבר הזה מולבש עליו. כך גם הסנדל. את שניהם ניתן לנסר רק עם דיסק חשמלי והייתי רוצה לראות את הגנב שיעבוד על סנדל ואחכ על מנעול הגה עם דיסק בתוך האוטו ועוד בחניון של בית דירות...

עוד אמצעי מומלץ זו אזעקת ביפר של רב בריח שתתן לך התרעה בכל התעסקות עם הרכב זאת כל עוד יש קליטה- מדובר על 800 מטר במקום פתוח . תכלס זה מה שהציל לי את הרכב ו עוד לפני שמיגנתי אותו במנעולים ועוד אצלי מדובר היה ברכב אספנות שמניעים עם מברג ומסטיק.

עוד אמצעי זה מפסק סודי על המינוס למשאבת דלק - יכול לשגע כל אחד שינסה להתניע רק שבמקרה שלך יתכן ולא אפשרי מטעמי שמירת אחריות של הרכב וכו

בהצלחה

פורסם

אני היחיד שממש ישמח לשמוע פעם איזה סיפור על גנבי רכב שנתקלו בבחור הלא נכון ונשלחו בחתיכות למשפחות שלהם?

התופעה הזאת בארץ כל כך מעצבנת אותי.

*נכתב ע"י אדם שנגנבו לו 2 רכבים בהפרש של פחות משנה, ורכב שלישי ששרד ניסיון גניבה כושל.*

לגבי מיגון, גם שער חשמלי הוא לא 100%, גם שרשרת ברזל שתסובב סביב הרכב 4 פעמים ותקשור לירח לא ייתן לך 100% ביטחון. מפסקים, סנדלים, כיסויי הגה, איתוראנים ומה שבא לך לא באמת ימנע את הגניבה. אם הגנבים רוצים את הרכב, הם יקחו אותו.

לדעתי, 2 הדרכים הטובות ביותר למניעת גניבה (שגם הם לא בטוחות ב100%):

1. לגרום לרכב שלך להיראות לא מושך לגניבה. להוריד סמלים שמעידים על היותו מיוחד וכו'.

2. לגרום לרכב שלידך להיות יותר קל לגניבה, ואז באמת באים לידי ביטוי כל המנעולים למיניהם. הם לא ימנעו את הגניבה בזה שהם בלתי ניתנים לפריצה, אלא פשוט יגרמו לגנבים לדלג על הרכב שלך כי הוא דורש יותר מידי עבודה. גם אז, אם הם רוצים את הרכב, הם פשוט ימצאו דרך אחרת לקחת אותו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...