רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
הזמנו מראש רכב ברמת אקונומי, פורד פייסטה או רכב דומה.... כמובן שפייסטה לא הייתה ואז הנציגה הציעה ניסן מיקרה בנזין או פיג'ו 208 דיזל בתוספת 2 יורו ליום אבל היא אמרה שהסולר זול יותר לכן התוספת משתלמת בערך 0.5 יורו יותר על בנזי. כול ההצעות היו לגיר ידני כמובן. אני הרמתי גבה ושאלתי אותה אם היא בטוחה שניסן מיקרה בקטגוריה של הפייסטה.... בהתחלה היא הייתה נחושה שכן ואז פתאום היא אומרת : Sorry you ordered category D והציעה את אותו הדיל של הדיזל לפיג'ו 308. האם ה308 היא בקטגורית אקונומי? ברמה של הפייסטה? לא נראה לי, נראה לי שהיא דיי טעתה כאן . מה אתם אומרים? בלי קשר, הוכחתי לעצמי שוב שבארץ לרוב לא תקבל רכב גיר ידני מאובזר, כאן קבלנו פיג'ו 308 מאובזרת ביותר !
הודעה אחרונה מאת MrHicUp, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. אז אחרי שקניתי אוטו ראשון מאישה שעבדה עליי [יצאתי דפוק אני יודע אבל ככה לומדים...] החלטתי שאני רוצה למכור את הפיג'ו 206 שלי לפירוק..רק סבל לצערי עם הרכב הזה. הייתי במוסך גבע בת"א שאגב פשוט מוסך מעולה ! ואמרו לי שלא שווה להשקיע כלום ברכב ובמילים אחרות לנסוע איתו עד שימות. מזה שבועות שהאוטו בכלל לא מניע לי וזה רק חלק קטן מבעיות רבות שיש לו ונשבר לי .. מישהו אולי יודע מה התהליך של מכירת רכב לפירוק ? אשמח לעזרה !!
הודעה אחרונה מאת vovgen62, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הוולוו S70 הנדונה ליוותה אותי ואת משפחתי מינואר 1999 ועד סוף השבוע שעבר. הדגם הנדון היה הבסיסי ( SE עם הספק של 140 כ"ס ) הוא אמנם היה חלש יותר ממקבילו ה-GLT עם 170 כ"ס, אך זמינות הכח בסל"ד נמוך היתה היתה עדיפה בהרבה. ב-13 השנים הראשונות אצלנו הוא שימש כרכב ראשי, ולמעט תקלה במחשב ABS וכריות אוויר ( שתוקנה ע"י אייל נוימן במחיר סביר ) לא היו לרכב תקלות מיוחדות והוא שירת אותנו נאמנה. בהגיעו לגיל המופלג של 13 שנים, ולאחר שרדיאטור החימום השיב את נשמתו לבוראו, ולרכב החלו להיות תקלות קטנות ומעצבנות עקב גילו, ביקשה אשתי שהרכב שירת אותה לעבור למשהו חדש יותר - והרכב הפך להיות רכב משני ושולי בבית. הוא היה נמוך יחסית ופחות נוח לנסיעה מה-940 2.3 שקדמה לו, אך הביצועי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום הלכתי לגיחה קצרה לים עם 2 חברים. לאחר היציאה מהים לכיוון הכביש כנראה צחקנו קצת באוטו או משהו ואז ראיתי משטרה רגילה עומדת, נוסעת כשאני נוסע, עומדת כשאני עומד (היה לי עצור) והיה לי כבר ברור שאני עומד להיעצר לאיזו ביקורת ואכן קרה. מהניידת יצאו 2 שוטרים ואחד מהם החליט לעשות לי בדיקת אלכוהול בצהריי יום ביציאה מהים. השוטרים אמרו לי לנשוף, 3-4 פעמים לא הצלחתי לנשוף והוא אמר לי שבפעם הרביעית זה נחשב שאני "שיכור" והוא מאמין לי שאני לא שתיתי והכל בסדר אבל הוא חייב לראות במכשיר אז בסוף הצלחתי ולאחר מכן הוא שיחרר אותי. עכשיו השאלה שלי היא ממתי משטרה רגילה עושה בדיקת ינשוף באיזור ים בצהריים? והאם זה בכלל נכון שאחרי 4 נשיפות אתה נחשב שיכור? בסך הכל שתיתי קולה וצחקתי קצ…
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 614 צפיות
היי כולם רציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים לגבי ההונדה סיויק הצ'בק בשנים 2010-2011-2012, (כלומר שינוי משמעותי שחל במפרט הרכב באחד השנים האלה) תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים אני עומד ברמזור במחלף הכפר הירוק ופתאום חולפת על פני קייטראהם אדום שחור לכיוון רמת השרון. חוץ מריר וקנאה בלתי נשלטים, אני שואל איך אפשר להכניס לארץ מכונית שאין לה יבואן רישמי. האם בן אדם פרטי יכול לעשות תקינה בטכניון ולקבל אישור יבוא אישי לכל מכונית שהוא חפץ?
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 977 צפיות
שלום לכולם. בין התאריכים 28.9 עד ה1.10 אני יהיה ברינג. כרגע אין תכנון לעלות על המסלול עם רכב שכור, אבל מה כן יש לעשות? מישהו יודע על פורום חי של הרינג?מצאתי רק פורום מתים. אם נהוג לבקש מנהגים שעולים על המסלול להצטרף איתם? איפה אפשר למצוא מידע על מפגשים וכו? (מנהלים אם אתם חושבים שזה צריך להיות באוף טופיק, תעבירו.)
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, רכשתי רכב יד שניה מסוג שברולט קרוז שנת 2009 מסוחר רכב מורשה. בחוזה מכירת רכב נקבע כי הרכב נרכש עם אחריות על מנוע, גיר ומזגן למשך חצי שנה או 5000 ק"מ הראשונים. כעבור שלושה חודשים מיום הרכישה ולאחר נסיעה של כ-2000 ק"מ ברכב, נדלקה נורית "בדוק מנוע" ברכב. בבדיקה אצל סוחר הרכב התגלה כי יש צורך בתיקון סליל ההצתה ו-4 מצתים. סוחר הרכב אינו מסכים לשאת בהוצאות התיקון של סליל ההצתה, מכיוון שלטענתו האחריות הינה על המנוע בלבד, וסליל ההצתה הוא חלק נפרד מהמנוע. חשוב לי לציין כי בעת המו"מ והחתימה על ההסכם, נציג המכירות אינו הסב את תשומת ליבי לכך שהאחריות לא תכלול את סליל ההצתה ואת כל שאר החלקים הקשורים למנוע ומהווים חלק מפעילותו התקינה. לכן אני רואה הטעיה באשר ל…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה נדלקה נורת לחץ אוויר ברכב סיאט איביזה. מילאתי אוויר כמו שצריך (היה חסר ממש קצת, רק לפני שבוע מילאתי) והנורה ממשיכה לפעול, מה העניין? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת helpmehelp, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה קטנה בנוגע לייבוא רכב של עולה חדש. האם צריך לתת לרכב רישיון חדש (לוחית זיהוי ישראלית) או שמותר להשאיר את הרישוי הזר? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
התנעת הרכב עם מזגן פועל - הסתייגויות? 1 2
מאת Guest car4fun-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
מחפש להחכים. אני מכבה את הרכב כאשר המזגן דלוק, מבלי לכבות אותו ליפני. לכן כשפותחים סוויץ' המזגן מתחיל לעבוד לשתיים שלוש שניות עוד לפני ההתנעה (אני מחכה שנורות הבקרה יכבו קודם). מתאר לעצמי שזה משהו נפוץ ומוכר להמון. השאלה האם יש הסתייגויות לגבי פעולה זו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
אחרי המתנה ארוכה למדי, סוף סוף מושקת בישראל סיאט לאון קופרה. קישור לחובבי הז'אנר - כאן הפרטים היבשים בינתיים: 2.0 ליטר טורבו-בנזין TSI עם 280 כוחות סוס. גיר רובוטי כפול מצמדים DSG עם 6 הילוכים (אין אופציה לידני). כן יש אופציה ל-3 או 5 דלתות. אבזור: 9 כריות אוויר, חיישני חניה קדמיים ואחוריים, חישוקי סגסוגת 19 אינטש', קליפרים אדומים, תאורת LED פנימית. יש אופציה לחבילת צבעים בהתאמה אישית - שחור, לבן או כתום. במסגרת חבילה זו תקבלו מראות צד, חישוקים, גריל קדמי, ספי דלתות ולוגו Cupra בצבע הנבחר. מפרט טכני מחירים: 3 דלתות - 214,900 ש"ח 5 דלתות - 219,900 ש"ח
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
היו הרבה שירשורים וקיטורים בנושא בעבר. בשירשור אחר, על נושא של השחרת חלונות מישהו הפנה אל חברת sunfilm. שוטטתי באתר שלהם וראיתי שהם גם מצפים את הרכב נגד שפשופים, אבנים קטנות ושריטות. שמרתי את כתובת האתר, אולי לשימוש עתידי, כי גם אני חוויתי את נושא השריטות שנעשות בכוונה. קיבלתי היום את הרכב החדש (יפתח שירשור כשיהיו תמונות באור יום) ונסעתי מהסוכנות בי-ם ישר לרמת-גן, אל sunfilm. פיליפ, בעל המקום, הסביר לי על החומר, הדגים לי את עמידותו והכניס אותי להתלבטות על היקף הציפוי הדרוש. יש לציין שהחומר מונע את השריטה בפח וסופג אותה בעצמו, הוא עמיד בשריטות אגרסיביות ועמוקות. הפח נשאר מוגן ונקי. מקסימום, ניתן להחליף ציפוי במידה והצטברו הרבה שיפשופים ו/או שריטות. אבל אין צורך ב…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים בטח אני יוצא צעיר, אבל אני לא כזה זוכר איך העליות לירושלים וכמה הן באמת רציניות.. בקיצור, אני אשמח אם אנשים שמכירים מקרוב יעזרו לי להחליט אם עדיף ליסוע מאשדוד לירושלים עם פורד פוקוס שנת 2000 במצב טוב יחסית, או לשלם הרבה יותר על תחבורה ציבורית וסיבובים? זה נסיעה של פעם בשבוע מקסימום דרך אגב של הלוך חזור תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
כנראה שבמהלך הקריאה תחשדו שאני פאן בוי של רנו, לא יודע, אולי אתם צודקים, אולי אני מחמיר עם עצמי. למי איכפת? הקליאו RS שלי אצלי כבר 14 חודשים, מאז הרכישה מאוד רציתי לבצע נסיעת מבחן במגאן RS רק כדי להוריד את הספקות שלי האם טעיתי בכך שקניתי את האחות המתונה יחסית ולא את הטופ שיש ליצרן להציע. כידוע לכולם, קרסו לא בדיוק היבואן הכי שש לאפשר נסיעות מבחן בדגמי RS ולמרות שהובטחה לי נסיעת מבחן במגאן במעמד הרכישה, הנסיעה התמסמסה ובסוף שום דבר לא יצא לפועל. אבל נראה שרוח חדשה התחילה לנשוב במחלקת RS בקרסו, סוכן יחסית חדש בחברה בשם אסף טל פנה אליי בפייסבוק בניסיון לאתר עוד בעלי קליאו ומגאן RS. השיחה שלנו עברה בין דגמי רנו ספורט, שירות של קרסו ועוד. אסף עדכן אותי שהוא מעכשיו אחר…
הודעה אחרונה מאת roee, -
- 1 תגובות
- 784 צפיות
אני רווק בן 27. מחפש רכב חדש שישמש בעיקר לנסיע לעבודה מאזור המרכז לאזור השרון (כ-31 ק"מ כל כיוון). ההשבוע עשיתי נסיעת מבחן על הקאיה פיקנטו ויונדאי i10 (שניהם 1250 אוטומטית) ובגדול יצאתי מרוצה משניהם. אני מעט פוזל יותר לכיוון של היונדאי כיוון שהיא מעט מאובזרת יותר ותא מטען יותר גדול. 1. האם יש דגמים נוספים ששווה לי לבחון לפני שאני סוגר את יונדאי? 2. בהמשך לשאלה הקודמת, אחותי חברה בהסתדרות המורים ויש שם הצעה על ניסאן מיקרה ב-80K במקום 100K. איפה נמצא הרכב הזה ביחס ליונאי? האם הוא שווה את התוספת מחיר של ה-3-4K ? 3. אני חושב לקנות את היונדאי מליסינג 0 קילומטר. בתכלס לאחר שביררתי מחירים אצל היבואן ובליסינג מדובר בהפרש של כ-6K. האם זה שווה את הרישום של הרכב …
הודעה אחרונה מאת Adir88, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אמש פורסמה כתבה בגלובס על יבואני הרכב, היקף העסקים והיעילות, על פי מה שניתן היה להבין. כלמוביל מובילה עם הכנסות של 6.457 מיליארד שקלים מאיר חברה למכוניות ומשאיות במקום השני עם מכירות של 4.543 מיליארד שקלים דלק שלישית עם 3.678 מיליארד שקלים. אבל זו תמונה חלקית. יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה, שנמצאת במקום השביעי מבחינת היקף מכירות, מובילה עם מכירות של 15.21 מיליון שקל בשנה לעובד, וטלקאר (קיאה) שבמקום התשיעי בהיקף מכירות, שניה במכירות לעובד עם 13.01 מיליון שקל לעובד דלק עם 10.33 מיליון שקל לעובד. מהצד השני של מכירות לעובד, לובינסקי עם 2.24 מיליון שקל לעובד, מאיר עם 2.14 מיליון לעובד ו UMI (במקום הרביעי הכולל בהיקף מכירות) עם 2.54 מיליון לעובד. …
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691945,00.html אני מנסה להבין, קודם לכן, חלק מהנהגים החליטו להיות עבריינים, ולנסוע בנת"צ. אני מניח שרובנו מצקצקים בכל פעם שאנחנו רואים רכב שמבצע את העבירה הזאת, ומייחלים לניידת בהמשך הדרך שתדאג לאכוף את החוק. כעת, כאשר מתבצעת אכיפה נכונה ומבורכת, מתלוננים שכמות הנתיבים צומצמה? הרי מראש לא היו שם 3 נתיבים בשעות המועדות לפורענות. איפה המכשול כאן? קודם לכן עברתם על החוק, יצרתם נתיב חדש ועקפתם אנשים אחרים בתור, עכשיו אתם מתלוננים כשאוכפים את העבירה? מקומם את הנהגים שנתיב התחבורה הציבורית פנוי? הרי זו המטרה שלו. מפתיע את הנהגים שמתבצעת אכיפה? זו בדיוק המטרה, לתפוס את העבריינים על חם. זה באמת מדהים בעיניי. נ…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 791 צפיות
אני מעוניין להיכנס באמצע תוכנית ליסינג מימוני של אדם אחר (אפשר אולי גם תפעולי, תלוי), שמחפש להפסיק את שלו. תלוי רכב כמובן. הייתה עסקה כזו ששמעתי עליה דרך חבר פורום, אבל היא נחטפה על ידי אדם (רשע, כמובן) אחר. הסיבה היא שאני צריך רכב סביר לתקופה של מספר חודשים, בהן אחליט מה לרכוש. שכירות רגילה יוצאת יקרה מידי באופן מוגזם, ופניה באמצעות האינטרנט לאוויס, אלבר לא הניבה תשובה. האם יש גורם אליו ניתן לפנות ישירות, שמי מחברי הפורום מכיר? תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 835 צפיות
אם נכה קונה רכב שעלותו 100 אלף ש"ח עם מיסים, ומקבל 40 אלף ש"ח הנחה על המיסים, ביום שבו יבחר למכור את הרכב, האם המחירון יהיה זהה לרכב שקנה אדם פרטי? אם לא, יש קאץ'?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם! הרכב הוא סובארו גראנד לאונה דור ראשון שנת 94 ידנית,1600,GL. הרכב נקנה עם 231000 קילומטר, יד ראשונה(00). כיום גמעתי איתו רק 10000 קילומטר אל 241000 במשך שנה וחצי שהוא איתי. מדובר ברכב ישן ולא כל כך רלוונטי,לכן הסיכום נועד לתת חוות דעת על הרכב ולאו דווקא על האקזמפלר שלי בשביל מי שרוצה לדעת על הרכב לפני קנייתו בעיקר,הוא אמנם מכונה כסיכום אך הוא ארוך מסיכום ונועד לתת חוות דעת מקיפה על הרכב כאמור למי שמחפש את סוג וסגמנט הרכבים האלו. הרכב נקנה מאדם מבוגר ששמר עליו, בגלל שבאותו זמן בעבודתי הכרתי המון בעלי מקצוע, היה קל לבדוק אותו ולדעת את מצבו, היה לי חשוב מצב המנוע והמכלולים, ונושא הצבע שהדליק לי נורה אדומה כי הוא היה נראה יותר מדי טוב , בהמשך נבדק על ידי…
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
הבטחתי ולכן אני מקיים, אמנם קצת באיחור. עמכם הסליחה. לפני כחודש קניתי מכונית – ניסאן 370Z ידנית מודל 2010. את סיפור הקנייה אתם יכולים לקרוא כאן ואת המסע שהגיע בעקבותיו אתם יכולים לקרוא כאן, אבל השרשור הזה מיועד לספר על משהו שעדיין לא התעכבתי עליו – האוטו. ה-370 מחליפה אצלי מכונית ספורט אחרת – המיאטה. במובנים רבים זו מחליפה טבעית (יותר ביצועים, יותר איכות, אותו מספר מושבים...) אבל באחרים – כמו משקל – לא בהכרח. בסקירה הבאה אתעכב בצורה מסודרת על המאפיינים השונים במכונית, כולל השוואה חצי-מתבקשת למיאטה (ולו כי זו האקסית). עיצוב בעיניים שלי כמעט מכל זווית ה-370 נראית נכון. כמו שמכונית ספורט צריכה להיראות. מראה קשוח מלפנים, צללית מושלמת מהצד ו...טוב, האחוריים זה …
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי הרגשה שזה הולך להיות שרשור מעניין! חוץ מזה שבונים את הבמפרים חרא, בדרך כלל לא בונים אותם עד הסוף ובדרך כלל אפשר להצמד לצד ולהעבור את הבמפר עם 2 גלגלים שמאליים. האם זה עדיף מאשר לעבור רגיל עם כל האוטו? אשמח לשמוע טיעונים. אני ספציפית עובר אותם ב20 (התגובות בשרשור הקודם הפחידו אותי חח) , אבל דברו בכללי. דיון נעים!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אחרי עוד תקרית מצערת עם האפליקצית חנייה שהייתה לחלוטין באשמתי (שכחתי לשים תזכורת, שוב..) חשבתי לחזור להשתמש במכשיר איזיפארק למי שזוכר אותו. זה גרם לי לחשוב.. האם עדיין יש אנשים שמתשמשים בזה? או שזהו.. פוביית 'המכשיר האלקטרוני נטול מסך המגע' השתלטה על העולם סופית?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי טיוטה יאריס 2014 תחת אחריות החברה 1)נוזלים לי מים קרירים מתחת לאוטו יכול להיות שזה המזגן? 2)האם טיוטה אמורים להחליף לי שמנים ומים לרדיאטור ברגע שזה אמור להיגמר ?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש טרנד שהתחיל בשנות התשעים והיום קיים בכל הרכבים בערך, והוא הבלטת הכנפיים ברכבים. הדבר קיים גם ברכבים הזולים ביותר, אפילו באלטו, עליו הדבר אפילו בולט יחסית. האם יש סיבה לכך שהיצרנים החלו לעשות זאת, מעבר לתרומה למראה של הרכב? חשבתי אולי משהו שקשור לחוזק או למשקל. כדי להבהיר על מה אני מדבר, הנה סוזוקי ליאנה, לה אין הרחבה של בתי הגלגלים: והנה אלטו:
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן , חייב עזרה, אני מחפש ידית/ידיות פנימיות לאיביזה 2010 ולא מוצא, ידית הנהג נשברה לי, אשמח לכל עזרה או אפילו ללינק מאיביי, תודה רבה(:
הודעה אחרונה מאת Oracle, -
- 0 תגובות
- 932 צפיות
להזכירכם, עד לפני כחצי שנה קיבלנו חברי הפורום את המחירים הבאים: (לי היה חשוב רק i10 אז רק העתק שלו שמרתי) כרגע פיצלו בין הi10 עד 2014 והעלו את כל המחירים בצורה גורפת: http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile אם הם באמת [size=3]מחויבים אליכם – לתת לכם את השירות הטוב ביותר, את האמינות, את המקצועיות וגם את המחירים הטובים ביותר.[/size] שבאמת יתנו מחיר טוב ולא יבזבזו שטח פרסום, אלא אם אני טועה?
הודעה אחרונה מאת Id0, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
אנו צריכים גגון שיהיה בשימוש שנסיעות פעמים/שלוש בשנה למזוודות. האוטו הוא מיצובישי אוטלנדר . איזה גגון כדאי לקנות ? ראינו שיש גגון מתנפח , גגון ספוג קשיח ... וגגונים כמו thule שעולים הרבה יותר. צריכים יעוץ ... נשמח אם תוכלו לעזור לנו תודה
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אבות יקרים! בעיה שרק לאחרונה נתתי את דעתי עליה - יש לי ברכב כסא בטיחות לילדה ובימי הקיץ המטורפים האלה, פנים הרכב מתחמם לרמה מטורפת ואיתו גם האבזמים של הכסא. תמיד כשאני רוצה להושיב את הילדה (אוטוטו שנתיים) בכיסא היא צועקת "חם, חם" כי היא יודעת מה מצפה לה. גם הכיסא עצמו חם ואילו האבזמים כבר ממש רותחים ויכולים לגרום לכוויות. לא פעם כל תהליך ההושבה בכיסא מלווה גם בבכי והתפרעות. ולפעמים גם של הילדה... בכל מקרה, איך אתם כאבות לילדים מתמודדים עם זה? יש איזה פתרון פלא שפספסתי? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 172 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- garicho
- GKME
- sperial
- roeecohen01
- yoni162
- laviil
- AUDIO KING
- hans
- yuvalsa
- levy
- ofralon