Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס, הוא עובד, משווק, או לפחות מנסה. הזמן יראה אם זה מסתכם בפורום או גם בניסיון לתיקון משקעי עבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית, חייב לציין שלא התחברתי למגאן.

נהגתי בשעתו ב-RS250 השחורה שהותירה אותי קצת קר וב-RS265 הצהובה עם שלדת קאפ, שזכורה לי כמכונית בעלת נוחות נסיעה עירונית גרועה במיוחד. כן, היא יודעת להוריד את הכח נהדר בסיבוב ומתנהגת מצויין במהלכו, אבל קצת סובלת מטורק-סטיר בקו ישר (בעיה שנפתרת ב-LSD עם מוח אלקטרוני בדומה לגולף GTI פרפורמנס קאפ וללאון קופרה הנוכחית - ובעיה שעצמות עצה כפולות מתמודדת איתה נהדר, רק שכבר לא מייצרים כאלו היום במכוניות הנעה קדמית), למנוע יש צליל של מנוע תעשייתי, איכות החלפת ההילוכים לא משהו ועיצוב הפנים לא הכי מזמין.

בקיצור, למי שמרחב המחיה שלו נע בין נס הרים למעלה עקרבים, זו מכונית מאתגרת ומתגמלת. למי שרוצה להגיע לשם פעם ב... אבל רוצה להנות ממכונית מאוזנת ביום יום, לטעמי היא קיצונית מדי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

העניין הוא שקניית מכונית ספורט בארץ נתפסת בערך כמו קניית אופנוע ספורט. כמו ששם כל מי שלא קונה ליטר ספורטיבי נחשב למתפשר, כך גם כאן. בפועל, כמו שלרוב יתאים יותר הורנט ולא MV F4, כך לרוב הקונים תתאים GTI או, שומו שמיים, ג'ולייטה תלתן ולא מגאן RS. אבל אז לא יהיה מאריך פין, וזה כנראה בעייתי לחלק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כך לרוב הקונים תתאים GTI או, שומו שמיים, ג'ולייטה תלתן ולא מגאן RS. אבל אז לא יהיה מאריך פין, וזה כנראה בעייתי לחלק.

לדעתי העיניין הוא שבארץ חושבים על היד השניה של האוטו, עד כמה יהיה קל למכור.

אז מה קורה? יבואן מייבא רכב "חם" שעונה על חלק מהפרמטרים ויש לו קצת פרסומת, עולים רכבים כאלה על הכביש, והעם רואה כי לא רע בכלל, אנשי היד2 רואים יותר רכבים כאלה (מהסוג שקנו הרבה) על הכביש , זה הופך להיות רכב שכיר בעיקר כי "אם כולם קונים אז כנראה שזה טוב", ורוב האנשים שקונים את הרכבים האלה, לא באמת מעניינת אותם ההתנהגות והם נוהגים לרוב בכבישי איילון ולוחצים פעם בכמה רמזורים - אז הרכבים באמת מתאימים להם ו""טובים"" להם.

אם לציין קצת שמות, כנראה שהGTI והקופרע נותנות תמורה לא רעה למחיר, במיוחד בפוזה, בסטיגמות שנוצרו ובשוק השיפורים ולכן קונים אותם.

אפשר להוסיף לזה גם את העובדה שהGTI משווקת כן המון זמן (לעומת הג'ולייטה למשל).

כדי ששאר היבואנים עם הרכבים החמים יוכלו לצאת מהבור שאליו נפלו (כי יבואן אחר מכר הרבה רכבים "חמים") הם צריכים להשקיע בתדמית, בפרסום. אבל מה? "עזובתך זה גם ככה לא מוכר, חבל להשקיע".

אז הנה נראה שקרסו נזכרו שיש להם שם משהו בבונדד, אולי אשכרה יהיה תקציב לאיזו פירסומת, לאיזה ריגוש או משהו - שזה כבר טוב. כי די נמאס לראות תוצרת וואג וג'ולייטה (סליחה רומן, לא בכוונה להעליב, אבל זה מה שנמכר).

בקיצור, אולי נראה פה שינוי, אולי לא.

אני מאמין שלא, צמפיון עלו מהר על הגל, סמלת עכשיו עולים אחריהם, לקרסו בינתיים בקושי יש קלף אחד ביד. אבל נחיה ונראה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כנראה לא הסברתי עצמי היטב, או שלא הבנת למה התכוונתי. במנטליות של הנהג הספורטיבי הישראלי הקלף של קרסו מעולה, הכי טוב שיש. היא הכי מהירה, הכי ממוקדת, הכי #אנייכוללהגידבמפגששהאוטושליהכימהיר. הם פשוט לא רצו למכור. אז, הפלא ופלא, לא מכרו. הגיוני האמת. אם תעזוב לשניה את VW, שם יש שיקולי תדמית ורכישות רבות של "מה הגולף הכי מאובזרת? תביא שתיים", סיאט מוכרים כי רוצים וגם סמל"ת עולים, כמו שאמרת, על הגל.

במציאות הישראלית הרנו הייתה צריכה למכור מעולה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין ספק שהמגאן יותר קיצונית ומתאימה לפחות אנשים בגלל אותו פוקוס במקום שלא רלוונטי לרוב האנשים. עדיין, אני אישית הייתי מעדיף לנסוע לעבודה במגאן ולא בגולף. הפין בסדר גמור, תודה על הדאגה.

emotion of motion

פורסם

מצד אחד זה נכון שהמגאן תענה על ההגדרה של מאריך הפין הכי גדול אבל היא בעיקר מוכרת להארד קור של חובבי הרכב בעוד שהגולף gti והקופרה מוכרות לכל זב חוטם.

הקיצוניות של המגאן זאת בדיוק הסיבה שבגללה כתבתי בסיכום שלי שאני שמח שבחרתי באחות הקטנה יותר והשפויה יותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אתם מבלבלים בין "קיצוניות" לבין "איכות ירודה". אין שום דבר "קיצוני" בפלסטיקים זולים - ב911GT3RS מקבלים יופי של משטחי עור בתא הנוסעים. המגאן (כל מגאן) היא פשוט לא מכונית מהליגה של הוואגיות, וזה זולג גם לRS. אם הבסיס היה מוצלח יותר, היה אפשר להגיע למכונית קיצונית בדיוק באותה מידה, אבל עם הנאה כלשהי ביום יום. אני מתאר לעצמי שהסיבה היחידה להנות ממגאן RS בתנועה הטיפוסית של המתגורר בגוש דן היא הידיעה שאתה נוהג במגאן RS, כי מבחינת תא נוסעים ויחידת כוח, אין לה המון כריזמה.

מבחינתי אפשר לחיות עם הכל - חוץ מהעדרו של גיר רובוטי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרנו לא מתאימה לתדמית של הנהג "הספורטיבי" הישראלי אשר מחפש בעיקר את אפקט ההגעה והנראות, המאגאן פונה לתחום צר מאוד של נהגים אשר מחפשים רכב שיודע לבצע, ושם אין לה תחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רועי בוקר טוב!

אף אחד לא התבלבל בין "קיצוניות" ל-"איכות ירודה"

האם יצא לך לנסוע בעבר ב-

?MEGANE RS

GOLF GTI?

2 המכוניות הן דוגמא מעולה להשוואה בין קיצוני או פרקטי...

אני מכיר את 2 המכוניות מקרוב, אין ספק שהגולף מתאימה לנהיגה ספורטיבית אך מתאימה גם בצורה מעולה לחיי היום יום,

הרכב הרבה יותר רך, קל להכנס ולצאת ממנו, אין ספק שהשקיעו יותר בחלל פנים הרכב, אחרי הכל פולקסווגן זה פולקסווגן והם תמיד היו טובים באיכות החומרים.

(כמו כן לא ציינתי שהייתי עובד בפולקסווגן בעבר)

לעומת זאת המגאן ספורט נותנת ביצועי מסלול טובים יותר ואין על זה ויכוח.

למה אתה שואל? מכיוון שהרכב ק-י-צ-ו-נ-י יותר מהגולף

הרכב נמוך יותר,

מנוע חזק יותר,

ברקסים גדולים יותר

כסאות אוחזים יותר

הגה יותר מתקשר

ופחות התערבות מבחינת מערכות.

בלחיצת כפתור אתה משנה את תגובת המנוע וומנתק לגמרי את כל מערכות ההחלקה / יציבות

כמו כן, לפני כשנה הייתי בנורברינג... אני חייב לציין שהמגאן מככבת שם ובגדול,

הן לא היו יורדות מהפורשה מהזנב.

גולף ג'י.טי.איי רכב ספורטיבי ופרקטי.

מגאן ספורט רכב ספורט אמיתי שלא יתאים לכל אחד.

אתן עוד דוגמא אחרונה, יש לי בשכונה גברת מבוגרת, בת 50 פלוס אולי אפילו נושקת ל-60 שנוסעת על גולף GTI 2013 שהבן שלה השאיר לה בזמן שהוא שוהה בחו"ל כבר מספר חודשים.

קשה לי להאמין שאם היה לו מגאן ספורט היא היתה מסתדרת.

הרכב לא מתאים לכל אחד נקודה.

שלא תבין לא נכון, אני מת על הגולף, באמת רכב מוצלח.

פורסם

מה רע בתא הנוסעים של המגאן? הוא נראה מספיק טוב לרכב שאמור לתת ביצועים, גם אם הפלסטיקה לא כזו יקרה. המראה עדיין מזמין וההשוואות לרכבים שמלכתחילה נותנים יותר דגש בפנים הרכב וברמת ״הפינוק״ היא מוטעית. מפה ועד לבילבול בין רכב קיצוני לאיכות ירודה....

עד היום שמדברים על הרכבים הספורטיבים (או במקרה הזה רכבי ההוט האץ׳) של שנות ה-90 והאלפיים, מתייחסים נטו לביצועים שלהם ותחושות הנהיגה. מ-205GTI ועד אחרונת הקליאו ספורט, לא זכור לי שמי שקנה אותם חיפש תא נוסעים ותחושת יוקרה. היום קהל היעד של הרכבים הזה התרחב וחלק ממנו מחפש את הרכב המושלם. המגאן היא בטח לא עבורם. והבעיה היחידה של הצרפתיה מול אותם רכבים מהעבר היא שצריך להביא אותה רחוק מאוד במד הקמ״ש והטורים באותם כבישים כדי להרגיש עד כמה היא טובה. בשאר המקרים, איך רשם פה כבר מישהו מוקדם יותר? זה אפילו לא מתיחות בשבילה. וכל נהג, גם לא מנוסה, ירגיש את זה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
הרנו לא מתאימה לתדמית של הנהג "הספורטיבי" הישראלי אשר מחפש בעיקר את אפקט ההגעה והנראות, המאגאן פונה לתחום צר מאוד של נהגים אשר מחפשים רכב שיודע לבצע, ושם אין לה תחרות.

מה זה "לבצע"? זמנים, מהירות פנייה וכו'? - אם כן, אז יש קופרה.

אם הכוונה היא להנאה, אז יש פוקוס ST אשר כמו המגאן בוודאי אינה מושלמת, אבל כנראה משחקת באותו המגרש של המגאן.

אבל לפוקוס ולמגאן יש בעיה אחרת: יבואן. במקרה של הפוקוס, למיטב ידיעתי ניתן לרכוש אותה כעת רק מאיילון מוטורס ולא כולם יסכימו לזה. במקרה של המגאן, קרסו...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ומה אם אני אגיד לך שהמגאן מוכרת בדיוק את התדמית של "המכונית למבינים שיודעת לבצע"? הדבר האחרון שאפשר להגיד על הRS זה שהיא דיסקרטית ונחבאת לכלים (בניגוד לגולף, נגיד). כל עוד אתה לא מוציא את המכונית לכבישי נהיגה על בסיס קבוע, אני פשוט לא מבין איפה היא יכולה להנות. בנסיעה מנהלתית היא פשוט משעממת, בניגוד למכוניות אחרות שהשכילו להרגיש מיוחדות גם במהירות נמוכה (ע"ע M135, נניח).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...