Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי בוקר טוב!

אף אחד לא התבלבל בין "קיצוניות" ל-"איכות ירודה"

האם יצא לך לנסוע בעבר ב-

?MEGANE RS

GOLF GTI?

יש לי GTI MK5 כבר 8 שנים וגם נהגתי (מעט) במגאן RS (לא קאפ). מבחינת צליל, מנוע, גיר, פאן במהירות נמוכה, וכמובן האיכויות הרגילות של VW, הגולף מנצחת בקלות. התחושות שאתה מקבל טובות יותר. אין לי צל של ספק שעד 80% יכולת, הגולף היא המכונית העדיפה (במיוחד בהשוואה מול הMK7), וב20% האחרונים הרנו תמחץ אותה. אבל, בשביל להגיע לתנאים האלו צריך להרחיק לכת לתוך מקומות וזמנים שמאפשרים זאת, וזה לא פרקטי לרובנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כול הדיבורים פה על הפנים הלא איכותי של המגאן והקיצוניות שלה אפשר לחשוב שהרכב ערום מבפנים עם הלוח שעונים מודבר בסלוטייפ לאיזו חתיכת מתכת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כן.

או שמדובר באיזה רכב בלתי נסבל בתנועה עירונית...

הוא לא פחות נוח מכל רכב ספורטיבי שהיה לי, וגם כאלו שלא.

אפשר לחשוב שהמשפחתומטית של ימינו, עם צמיגי החתך הנמוך המיותרים, הם איזה מרבד קסמים...

מדובר על דרגות קטנות של נוחות, לא משהו משמעותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן.

או שמדובר באיזה רכב בלתי נסבל בתנועה עירונית...

הוא לא פחות נוח מכל רכב ספורטיבי שהיה לי, וגם כאלו שלא.

אפשר לחשוב שהמשפחתומטית של ימינו, עם צמיגי החתך הנמוך המיותרים, הם איזה מרבד קסמים...

מדובר על דרגות קטנות של נוחות, לא משהו משמעותי.

ברור, אבל להתבכיין אפשר תמיד.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני נוהג במכוניות יותר קיצוניות וקשות מהרנו מגן RS שביום יום לא נעים

להתנייד בכלל ואני אוהב את זה,מבחירה!

אלה שקונים רנו מגן RS מבחירה, יודעים ומודעים לחסרונות וליתרונות,

רכב ארדקור או לא ארדקור.אני לא משווה רנו RS לגולף ולא לאחת אחרת.

הבעיה של הרנו היא הסמל מקדימה ואולי גם יבואן.

יכול להיות שהרכב מהנה וכיפי מאוד בנסיעה (נהגתי נהיגה קצרה מאוד).

כשאני עמדתי מול אחת ב 2011 שחורה 11000 קמ ומחיר מפתה מאוד.

3 סעיפים עמדו מול עיני, הסמל קדימה (היא לא גולף GTI לצורך העניין).

היבואן בארץ והמחיר לחדשה מול ישנה והזמן שישבה בחניון המוכר,מעל חצי שנה.

אני בטוח שאם בפולקסוואגן היו מוציאים פנינה מוטורית או דגם כזה

של GTI שלהם,הוא היה רב מכר היסטרי.

ניחוש פרוע.

פורסם
יש לי GTI MK5 כבר 8 שנים וגם נהגתי (מעט) במגאן RS (לא קאפ). מבחינת צליל, מנוע, גיר, פאן במהירות נמוכה, וכמובן האיכויות הרגילות של VW, הגולף מנצחת בקלות. התחושות שאתה מקבל טובות יותר. אין לי צל של ספק שעד 80% יכולת, הגולף היא המכונית העדיפה (במיוחד בהשוואה מול הMK7), וב20% האחרונים הרנו תמחץ אותה. אבל, בשביל להגיע לתנאים האלו צריך להרחיק לכת לתוך מקומות וזמנים שמאפשרים זאת, וזה לא פרקטי לרובנו.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. כאילו שנהגנו על רכבים שונים. הגולף בנהיגה מנהלתית היא בעיקר גולף. נכון, יש קצת רעש נחמד לפעמים, אבל אין יותר מידי דראמות. בדור 6 ו 7 יש קצת יותר רעש והנפיחה הקטנה בזמן העברת ההילוכים נחמדה, אבל סה״כ עדיין מרגישים גולף. במגאן ההרגשה הרבה יותר מיוחדת. יש יותר רעש ועצבנות. המנוע נוהם כל הזמן מאחורה. זה יכול להיות מעיק בנסיעות ארוכות, אבל זה יותר מעניין לטעמי. אין לי מושג איך אתה מעדיף את הגולף באיזשהו שלב מבחינת הדברים שציינת.

emotion of motion

פורסם

גם מהסיבה שרשמתי,להיות בעלים של מגאן RS ולנהוג עליו הם שני דברים שונים.

לרכוש זה מפחיד ולא ידוע ,לנהוג עליו יום יומיים זה כיף .

97 אחוז מהאנשים שנהגו בRS ואהבו מאוד, לא יקנו אותה בסוף!

פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר. כאילו שנהגנו על רכבים שונים. הגולף בנהיגה מנהלתית היא בעיקר גולף. נכון, יש קצת רעש נחמד לפעמים, אבל אין יותר מידי דראמות. בדור 6 ו 7 יש קצת יותר רעש והנפיחה הקטנה בזמן העברת ההילוכים נחמדה, אבל סה״כ עדיין מרגישים גולף. במגאן ההרגשה הרבה יותר מיוחדת. יש יותר רעש ועצבנות. המנוע נוהם כל הזמן מאחורה. זה יכול להיות מעיק בנסיעות ארוכות, אבל זה יותר מעניין לטעמי. אין לי מושג איך אתה מעדיף את הגולף באיזשהו שלב מבחינת הדברים שציינת.

בקלות. בMK5 יש הגה טוב מאוד לדעתי, עם תחושה לא מעטה במהירות נמוכה (זה הלך ב6 וכנראה גם ב7, אבל שם התחלף בדיוק וחדות). המנוע גמיש יותר, מגיב יותר ועם הרבה פחות לאג. הסאונד עדיף. הDSG הרבה יותר מעניין וזריז בהשתחלות מהירה בתנועה. בסך הכל מדובר בחוויה הרבה יותר מעניינת מהRS במסגרת שימוש עירוני.

זה עניין מאוד סובייקטיבי, ואני לא נהגתי על ה265 או הקאפ, רק ה250 הרגילה.

• תוכן חדש...