Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבמהלך הקריאה תחשדו שאני פאן בוי של רנו, לא יודע, אולי אתם צודקים, אולי אני מחמיר עם עצמי. למי איכפת?

הקליאו RS שלי אצלי כבר 14 חודשים, מאז הרכישה מאוד רציתי לבצע נסיעת מבחן במגאן RS רק כדי להוריד את הספקות שלי האם טעיתי בכך שקניתי את האחות המתונה יחסית ולא את הטופ שיש ליצרן להציע.

כידוע לכולם, קרסו לא בדיוק היבואן הכי שש לאפשר נסיעות מבחן בדגמי RS ולמרות שהובטחה לי נסיעת מבחן במגאן במעמד הרכישה, הנסיעה התמסמסה ובסוף שום דבר לא יצא לפועל.

אבל נראה שרוח חדשה התחילה לנשוב במחלקת RS בקרסו, סוכן יחסית חדש בחברה בשם אסף טל פנה אליי בפייסבוק בניסיון לאתר עוד בעלי קליאו ומגאן RS. השיחה שלנו עברה בין דגמי רנו ספורט, שירות של קרסו ועוד. אסף עדכן אותי שהוא מעכשיו אחראי על נושא נסיעות המבחן ו-RS בכללי. כדי לתקן את הרושם שלי מסוכנות ת"א קבענו נסיעת מבחן.

את הנתונים היבשים, חוות דעת וביקורות תוכלו לקרוא מאנשים מבינים ומנוסים ממני, הסקירה שלי סובייקטיבית לחלוטין ומתייחסת להבדלים בתחושות בין האחיות הספורטיביות מנקודת המבט והתחושות האישיות שלי.

חיצונית:

המבנה של המגאן כמובן משדר יותר ספורטיביות ובידול מהגרסה הרגילה מאשר הקליאו. במקרה של הקליאו, לעוברים ברחוב קשה מאוד לזהות שמדובר בספורטיבית ולא בסתם סופר מיני (שלי בצבע הבורדו מטאלי הנפוץ בגרסה הרגילה). המגאן, יותר נמוכה, יותר מנופחת ופשוט נראית יותר ספורטיבית אם כי מעט פחות מודרנית.

פנימית:

הקליאו משמעותית מודרנית יותר ומעוצבת טוב יותר. למגאן יש מושבי ריקארו שמעלימים את כל ההבדלים. מצד שני, כמובן שתוספת 2 הדלתות מאחור הופכת את הקליאו לשימושית יותר ומתאימה לי יותר.

בנסיעה:

זאת הנקודה הקריטית!

נסיעת המבחן התבצעה במרכז הארץ בעוד עם הקליאו נהגתי בעיקר באיזור מגוריי (בית שמש) עם הכבישים הנכונים.

כאן המצב מסתבך קצת, בנסיעות שגרתיות, סתם גז לכיף או סיבוב "ניקוי ראש" קצר הקליאו עבורי הייתה מהנה יותר, המנוע הקטן נוכח עם צליל טוב יותר, הבאק פיירים זמינים ולא צריך להתאמץ יותר מידי בשביל לקבל מנת אדרנלין. במגאן המצב שונה, כדי לדגדג את היכולת שלה, צריך להיות נהג מנוסה וצריך כבישים משתפי פעולה.

אם הייתי צריך לכוון את הייעוד, הקליאו מתאימה יותר לנסיעה ספונטנית בעוד שעבור המגאן כדאי לתכנן נסיעה ייעודית.

סיכום:

אחרי סגירת המעגל שחיכיתי לה 14 חודשים, אני מרוצה מהבחירה שלי. הקליאו כרכב עיקרי נותן יותר פאן זמין בלי הצורך "להתגרזן" כדי להנות כמו שצריך.

המגאן בליגה אחרת, למרות שהיא גדולה יותר, היא פחות פרקטית אבל פשוט קיצונית יותר. מיועדת פחות לפשוטי העם.

הבשורה הגדולה באמת בסיפור היא שיש שינוי תפיסתי בקרסו, משיחה עם אסף הסוכן, הבנתי שהחליטו לתת יותר דגש לדגמים הספורטיביים ואף הצמידו רכבי הדגמה לסוכן שמתמחה ב-RS.

לסיכום של הסיכום, קליאו מתאימה יותר למי שרוצה לשלב פרקטיות והנאה (כרכב עיקרי), המגאן פשוט מכונת כיף.

אני נשאר עם הקליאו כמובן (מישהו יודע איך אני מתארגן על שתיהן ולא כדגם 1:43?)

תודה לאסף מסוכנות רנו בפתח תקווה על תיאום הנסיעה.

11882822_10153495095479707_3635483006713561313_o.jpg

11816334_10153495094969707_4594022153359172995_o.jpg

11834825_10153495095104707_8094074410290667671_o.jpg

11863360_10153500324669707_8147105382736385281_n.jpg?oh=d0a9b3ba402aae867489a6399ecfd621&oe=56803743

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו רק נותר לסגור מעגל ולתת לcuore sportivo לעשות את הנסיעת מבחן שלו.

אולי סוף סוף פתאום המגאן והקליאו RS ישמעו רלוונטיות ולא "עזובתך, ראית את היבואן, בוא לגולף GTI"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מצטרף לקריאה הנרגשת. זה כבר עניין הומניטרי. תנו לקורה ספורטיבית מגאן RS ותרשו לו להעביר הילוכים כמו שהוא רוצה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נעלמתי לך בכיכר האשונה עם סיטרואן מסכנה. :-P

אולי גם לו לא נתנו לעבור שלישי :wink::twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דווקא הסוכן דחף אותי לנהוג יותר חזק ממה שנהגתי. במקרה הזה עשיתי כמה סיבובים בכיכר להרגיש קצת כוחות G צדדים (גוש דן ארור!)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שמח לשמוע שהיבואן מתעורר ליום חדש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבחור, אסף שמו, בהחלט חובב מוטוריקה. לפני קרסו הוא התנייד על נינג'ה יפנית, לטענתו, ויודע נהיגה חזקה מהי. גם סיפרתי לו איך מוכרים מכוניות ספורטיביות ברחוב יגאל אלון.

פורסם

אבל נראה שרוח חדשה התחילה לנשוב במחלקת RS בקרסו, סוכן יחסית חדש בחברה בשם אסף טל פנה אליי בפייסבוק בניסיון לאתר עוד בעלי קליאו ומגאן RS. השיחה שלנו עברה בין דגמי רנו ספורט, שירות של קרסו ועוד. אסף עדכן אותי שהוא מעכשיו אחראי על נושא נסיעות המבחן ו-RS בכללי. כדי לתקן את הרושם שלי מסוכנות ת"א קבענו נסיעת מבחן.

איזה רוח חדשה ואיזה נעליים.

אתה מבין שמי שפנה אליך בפייסבוק הוא נציג רשמי של היבואנית שהיה יכול בקלות לתקתק כמה תקתוקים במחשב ולהתקשר לכל מי שהזמין בשנה ומשהו האחרונים קליאו RS, נכון?

בסך הכל פתחו סוכנות חדשה בפתח-תקווה וכנראה כרגע התנועה בסוכנות דלילה למדי. בינתיים הנציגים צריכים להצדיק את עצמם אז מגרדים נסיעות מבחן מן היקב ומן הגורן.

אגב, בסוכנות הסמוכה של ניסאן מצאו שיטה חדשה להיפטר מנודניקים שאשכרה רוצים לנהוג ברכב לפני שהם קונים אותו. שמו "סימולטור לנהיגה ספורטיבית" באולם התצוגה, ככה אפשר לנהוג בפלייסטיישן במקום לשחוק צמיגים יקרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבחור, אסף שמו, בהחלט חובב מוטוריקה. לפני קרסו הוא התנייד על נינג'ה יפנית, לטענתו, ויודע נהיגה חזקה מהי. גם סיפרתי לו איך מוכרים מכוניות ספורטיביות ברחוב יגאל אלון.

איך מוכרים מכוניות ספורטיביות ביגאל אלון?

פורסם

לוקחים מוצר מתומחר ביתר, יוצרים סביבו פעילות והילה, ומעלים כמות לא הגיונית על הכביש, כולל המון רכישות חוזרות. פשוט ממנים את האיש הנכון לביצוע המשימה ונותנים לו לעבוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המגאן אכן מפלצת, גם במסלול סגור (כוכב יאיר) הרגשתי שאני רחוק מלמצות אותה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
המגאן אכן מפלצת, גם במסלול סגור (כוכב יאיר) הרגשתי שאני רחוק מלמצות אותה.

נו באמת.

מסלול סגור בשם כוכב יאיר ומיצוי של רכב כזה, איך להגיד את זה... מגוכח?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...