Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עוד תקרית מצערת עם האפליקצית חנייה שהייתה לחלוטין באשמתי (שכחתי לשים תזכורת, שוב..) חשבתי לחזור להשתמש במכשיר איזיפארק למי שזוכר אותו. זה גרם לי לחשוב.. האם עדיין יש אנשים שמתשמשים בזה? או שזהו.. פוביית 'המכשיר האלקטרוני נטול מסך המגע' השתלטה על העולם סופית?

פורסם

תמיד טוב שיש שתי אופציות זמינות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני בפנגו , למרות שבפרסומות של איזיפארק הם טוענים שהם לא גובים עמלה בניגוד אליהם.

האמת שאני משתמש כל כך קצת וזה עובד כל כך טוב שאין לי אינטרס לנסות לחסוך שקל וחצי בחודש.

פורסם

משתמש גם באיזיפארק.

(אגב, בדיבורית קבועה לרכב, מסוג וויאג'ר, ישנן אפליקציות פנגו וגם וייז - מובנות. מסך מגע.

מעניין כמה יתקינו לאור זה שכל רכב מגיע עם bt מובנית, והמחיר היקר).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני גם משתמש באיזי פארק,

את האמת..יש לי כאלה פשוט מלאים שקיבלתי מההורים באוטו הראשון(2 שהיו) והם ממשיכים איתי ועוד לא התרוקנו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני משתמש בשעות העבודה באיזי פארק,אחרי העבודה בפנגו.

האיזי פארק משולם על ידי העבודה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה הרגיש לי כמו מסע בזמן לתלות את החרגול הצהוב הזה על החלון, אפילו גרר כמה חיוכים מבנות חמודות שהסתכלו עלי כאילו אני ישיש. אחרי התקרית האחרונה אני החלטתי שהאפליקציות הן מוצא אחרון מבחינתי (זה יהיה מפגר לא להשתמש בהן בכלל, בכל זאת, שווה שתהיה האופציה) אבל ביום חמישי השתמשתי באיזיפארק בפעם הראשונה אחרי כמעט שנתיים, והייתי בטוח ב100% שלא יהיו לי בעיות עם החנייה בכחול לבן, אז מבחינתי זה שווה את זה רק בשביל זה. שמח לראות שאני לא היחיד שעדיין מאמין בטכנלוגיה pre-עידן מסך המגע.

פורסם

משתמש בו בתוך העיר לחניות קצרות כי נשארו לי שם כמה שקלים,

לחניות ארוכות אני משתמש בפנגו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היתרון של איזי פארק שאתה מגיע לרכב ואין מצב שתשכח

לסיים את החניה, מה שקורה לי בערך ב 50 אחוז מהמקרים.

אני זנחתי את איזיפארק בעקבות שירות לקוחות אנמי,

והיום עושה שימוש בסלופארק דרך האפליקציה שלהם.

פורסם

מחזיק שני מכשירים - אחד ברכב שלי, אחד אצל אשתי. לא עולה עמלות, ואין בעיה של חידוש חניה (מפעיל על מצב חידוש אוטומטי כך שהמכשיר מראה זמן מכסימלי כל הזמן). הבעיה היחידה היא נטיה של מכשירי הטעינה להתקלקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבוע שעבר לראשונה התקנתי אפליקציית חניה, סלופארק. חוויה מענגת ונוחה.

אגב הם נותנים חודש ראשון חינם את השירות VIP שלהם, עם התראות לנייד. אחרי חודש כולם שוכחים לבטל וככה משלמים על זה לאורך שנים.... אני התקשרתי אחרי יומיים, הצלחתי להתגבר על המוקדנית הנודניקית וביטלתי את זה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יש לי שנים רבות מכשיר איזיפארק בכל אוטו. מעולם לא מצאתי סיבה להחליף למשהו אחר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...