Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהוא אמר.

נגד הכיוון, סלקל צריך להיות בזווית אלכסון (45 מעלות).

בישיבה עם כיוון הנסיעה, הישיבה צריכה להיות זקופה כמו שאתה יושב במושב המכונית - אחרת הגוף צולל תחת החגורה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם משענת הכיסא לא נמצאת במצב זקוף, בסיס הכיסא בורח החוצה ממושב הרכב ומאבד אחיזה. (ברכבו של אבי מותקן גם כן הטריומף)

בעניין האבזמים, אני פשוט מזיז אותם הצידה לפני שאני מושיב את הילדה (משחרר מעט את הרצועות בסוף כל נסיעה)

לשים מגבת נראה לי פתרון טוב ואשתמש בו גם כן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם משענת הכיסא לא נמצאת במצב זקוף, בסיס הכיסא בורח החוצה ממושב הרכב ומאבד אחיזה. (ברכבו של אבי מותקן גם כן הטריומף)

זו גם הבעיה שאני נתקלתי בה.

אמנם ישנה ידית שאפשר למשוך ולהסיט את הכסא למצב שכיבה,

אך לא ניתן לעשות זאת מפני שגב הכסא צמוד לגב המושב והוא לא יכול לזוז.

לכן תהיתי האם זה משהו שאמור להיות ככה או שמא התקנה לא נכונה שלי.

פורסם

כדי להוריד את חום הרכב עוד, כסה את השמשה הקדמית עם בד מבחוץ. סגור אותו עם הדלתות ככה שלא יקחו אותו/ יעוף מהרכב.

נשמע בקטנה אבל מוריד יפה מאוד את הטמפרטורה בתוך הרכב!

פורסם

לא יצא לי להתקל בבעיות מיוחדות עם התחממות אבזמי כסאות הבטיחות אבל בהחלט יש הגיון בדברייך.

אני לא מכיר את הכיסא בו אתה משתמש אבל במושב בטיחות של הבן הקטן שלי (מקסי קוזי) יש 3 ווים קטנים, וו אחד שנמצא במסעד המושב ותופס את הבד הצמוד לתפס החגורות, הצורה בה הוא תופס את אותו בד בעצם גורמת לכך שהתפס של החגורות מוסתר מתחת לבד ולא חשוף לשמש.

2 הווים הנוספים ממוקמים בצידי המושב ותפקידם להחזיק את החגורות כך שכאשר מושבים את הילד הוא יתיישב על המושב ולא על החגורות או על האבזם (הוו בעצם לוכד את אבזם החגורה מחוץ למושב עצמו).

נסה לבדוק אם במושב שלך גם ישנם ווים\תופסנים לחגורות ולתפוסן החגורה, אולי זה יוכל לפתור לך את הבעיה.

במידה ולא- פשוט שים מגבת עבה על תופסני החגורה ופתרת את הבעיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי יש כיסוי חלון מבד על הדלת האחורית, זה מונע שמש ישירה למושבים מאחור.

ציפוי מגן uv לחלונות גם עוזר.

התנאה מרחוק עם מזגן פועל כמה דקות טרם כניסה לרכב גם עושה פלאים

יש לי מחזיק מפתחות שמפריד את המפתחות בקלות. בנסיעה משפחתית אני נותן לאשה את החלק עם הצרור של הבית ויורד לחניה לקרר את הרכב, אחרי חמש דקות היא באה עם הילדה ואין דרמות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי מחזיק מפתחות שמפריד את המפתחות בקלות. בנסיעה משפחתית אני נותן לאשה את החלק עם הצרור של הבית ויורד לחניה לקרר את הרכב, אחרי חמש דקות היא באה עם הילדה ואין דרמות.

תודה רבה, מכיר את הטריק הזה ומבצע אותו כשהאישה באה איתי,

אך הוא פחות רלוונטי כשאני נוסע לבד עם הילדה.

• תוכן חדש...