רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לכתוב חוות דעת חיובית על צמיגי יוניברס בנשר התקשרתי אליהם אחרי שמצאתי אותם ביד 2 צמיגים, ואחרי נסיון טוב לפני שנה החלטתי לדבר איתם קודם הם השוו את המחיר שלהם למחיר הנמוך ביותר באיזור ואמרו שהצמיד יגיע בצהריים באתי למחרת (היום) ב7 בבוקר הורכבו 2 צמיגים כמו שסוכם, ואפילו בוצע טורק על הברגים של הגלגלים, שזה אני רואה לראשונה במוסכים בישראל יצאתי משם תוך 15 דקות מהרגע שנכנסתי אדיבים ועושים את העבודה במקצועיות אין לי שום קשר אליהם אבל לדעתי מגיעה להם מילה טובה
הודעה אחרונה מאת itire.co.il, -
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
שלום ושבוע טוב שאלתי האם יש שינויים ברכב הנ״ל בין השנים 2010 ל2011 הן מבחינה חיצונית והן האבזור פנימי כמובן ששינהם אותו גרסאות אבזור premium תודה
הודעה אחרונה מאת barz25, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פטרולישס הינו אתר מומלץ לכל: ABOUT PETROLICIOUS Petrolicious creates quality, original videos and articles for classic car enthusiasts. We celebrate the inventions, the personalities, and the aesthetics that ignite our collective lust for great machines. We are fans and fanatics, collectors and racers. We seek to inform, entertain, and inspire our community of aficionados and pique the interest of those who have been missing out. If you'd like to learn more, submit content, or join our team, email us at [email protected]. Take a ride. Entertain your passion. Drive tastefully. -----------------------------------------------------------------------…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן כולם, למישהוא יש אתר טוב שנותן מידע מדויק של כמה כל רכב צורך דלק לקילומטר? תודה.
הודעה אחרונה מאת israelwww, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 94 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
תודו שיש משהו אירוני במשוואה הזו. מאות אלפי כלי רכב הולכים לעבור קטסטרופה יום יום במשך שש שנים (עשר כמובן). הכביש יהיה הבילוי העיקרי של תושבי גוש דן ואולי אף מעבר לכך בתקופה הקרובה. על פי מפת העבודות, הולכים לסגור את כל הצירים המרכזיים בת"א ובר"ג, לא פחות. האם המטרונית הזו, שלא ממש מנעה את הפקקים בחיפה ובירושלים, באמת שווה את הסיוט הזה שיעלה לנו עשרות מיליארדים? בתור תושב ר"ג, שוקל ברצינות לעבור לאופניים.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
פרארי נגד גולף
מאת PsyOr- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא יודע אם פורסם בעבר. אבל שווה לראות:
הודעה אחרונה מאת PsyOr, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ענף הרכב הפך להיי-טק והרגולטור בתרדמת פראדוקס ידוע בענף הרכב הוא : כלי הרכב הפכו למכונות חכמות עתירות ידע ואילו כוח האדם המגיע למקצוע הוא מנוער השוליים , בני נוער שאין להם "תחת" ללמוד ושמוינו כמתאימים ללמוד מקצוע , וזו הבעיה הגדולה בענף הרכב , כאשר הדרישה בענף זה היא "נוער איכותי יותר היודע אנגלית ופיסיקה ברמה של 4 יחידות לפחות. המקצוע מכונאי רכב נחשב בעיני הציבור כמקצוע נחות ולא שולחים את הילדים שלהם ללמוד אותו למרות שהמקצוע הזה שינה את פניו וחזותו והפך למקצוע מאוד מבוקש כאשר ההיצע של כוח אדם איכותי הוא קטן ומינורי . לאן נעלמו בתי הספר המקצועיים ?. מזה שנים מקצוע מכונאי רכב עבר הסבה למקצוע חדש בשם טכנאי או הנדסאי אוטוטק. לכן נשאלת שוב השאלה איפה בתי הספר המקצועי…
הודעה אחרונה מאת adz, -
-
- 2 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני כרגע לא ליד האוטו ושכחתי לצלם, אבל יש על המצבר כמה ברגים וכבלים קטנים (את הפלוס מצאתי כרגיל) שאני מניח שהם המינוס, מישהו יכול להסביר לי איפה בדיוק המינוס? רציתי להניע רכב אחר עם הברלינגו וראיתי באיזה אתר שמישהו אומר שאסור לחבר לשלדה כמינוס ברכב המניע/התורם.
הודעה אחרונה מאת Subaru82, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני זקוק לרכב שכור ליום יומיים. פעם שכרתי מקל אוטו פנדה ידנית ב75 שח ליום דרך וואלה ששופס. היום זה לא קיים. מישהו מכיר מבצע של מתחת ל100 ליום עם קמ סביר? תודה
הודעה אחרונה מאת marom9, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
נצפתה היום
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא סגור על המשמעות של משיכה, מישהו יכול לפרט?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
הונדה האצ'בק אדומה שציירתי עליה. אשמח לקבל חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת civic07, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כותרת ! מחירים בין 177K - 238K , בהתחשב שזה סיני זה יקר אבל ממשלת סין מחזירה כ 56K למי שרוכש את הרכב במסגרת תוכנית תמריצים לעידוד רכישת מכוניות חשמליות ( *אהמ* למה אין פה תמריץ נורמלי לטויוטה אוריס ושאר ההיברידיות ?!!?!? *אהמ* ) . חלום שדבר כזה יהיה בארץ !
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
יש לי טיוטה יאריס ואני רוצה לעשות טרייד אין האם אפשרי לעשות עם חברה רכבים אחרת למשל פולגסווגן
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בפורום עצמו יש שרשור של פרסומים של נהגים שעוברים על החוקים. התבוננתי טיפה וראיתי את הסרטון הבא:https://www.youtube.com/watch?v=bVOH3VjNnyY לא הבנתי מה הבעיה לפנות מהנתיב הימני,הרי בסימון נכון יש חץ רק להמשיך ישר אבל מעל הרמזור הסימון הוא ישר ושמאלה,ובנתיב השמאלי הסימון הוא רק שמאלה אז מי שפונה שמאלה,פונה לפי הנתיב שהוא נמצא,ימין לימין,שמאל לשמאל. האם הבנתי את זה נכון? הסימון על הכביש במקרה הזה רק הטעה נכון?
הודעה אחרונה מאת FuriousLift, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב לתופעה מציקה ומעצבנת שהבנתי שהייתה בסגנון הזה כתבה בכלבוטק בעבר הרחוק. עכשיו אני שם לב שלפעמים שאני מכניס את האשראי, מגביל את הסכום שאני רוצה, הוא כותב לי אנא הכנס את הידית לתוך ה*** של הטנק דלק- אני מרים את הידית והדלק מתחיל להשפריץ כמו קיטור. היום זה השפריץ לי על כל האיזור של המקום. זה קרה לי בעוד תחנת דלק. רציתי לדעת למה זה קורה?הרי הוא בעצמו כותב לי, אנא הכנס את הידית כעת, ואיך שאני לוקח אותה היא מתחילה להשפריץ... מישהו נתקל בתופעה הזו ?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש תושבת מרופדת לטלפון נייד שמותאמת לסקודה פאביה 2015 די קשה להשיג אשמח לעזרה תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת דיטק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול מה ניתן לעשות על מנת לטפל בבעיה,הרכב חדש והרעשים מטריפים. אני מאמין שבתהלך התקנת מרימי השמשות סגרו את הפלסטיק ברשלנות. השאלה למי לפנות למוסך או לנותן השירות של היבואן שאני בספק אם יתייחס לפנייתי. אשמח לקבל עצות כוללבעלי מקצוע שיכולים לטפל בעניין. תודה
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
חוויה לא הכי נעימה שקרתה לי באוטודיל לפני כמה ימים... הגעתי לסניף בני ברק להתרשם ולקנות אלפא מיטו ידנית. ישבתי עם סוכן שהראה לי מיטו 2013 שחורה ב 100,000שח ומיטו לבנה 2012 עם גימור גבוה יותר ב 105,000שח שאלתי אם יש מקום להנחה והוא אמר לי שהוא לא יכול להוריד שקל!!! עשיתי נסיעת מבחן קצרה.. אחלה אוטו - במצב דינמיק בלבד (מצב ספורט) יצאתי מהסניף קצת לחשוב על העסקה וכו' - נכנסתי לאתר של אוטודיל והופתעתי לגלות ש: 1. המיטו השחורה 2013 שהסוכן הציע לי ב 100,000 - מפורסמת באתר ב 90,900שח !!!! 2. המיטו הלבנה 2012 שהסוכן הציע לי ב 105,000 - מפורסמת באתר ב 82,900שח !!!!! 22,100שח הפרש?! מפה לשם שלחתי להם פקס על כל הדבר הזה , אך הוא הגיע לסוכן שהראה לי א…
הודעה אחרונה מאת mystopp, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2185/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%91.%D7%9E.%D7%95%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-3--%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-40 בימים אלו ממש חוגגת ב.מ.וו יום הולדת 40 לסדרה 3, וזה היה הדגם שהחל את השושלת.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר 3 חודשים ו1000 ק"מ על הרכב סיכום קטן על הרכב. הרכב נקנה עקב התרחבות המשפחה (תינוקת וילד קטן) ולכן רצינו רכב עם ספסל אחורי רחב שיאפשר למבוגר לשבת בין הסלקל והכסא תינוק. הרכב הרכב היינו שנת 2010 עם מנוע 2000 ברמת גימור EX (היחידה עם המנוע הזה). נקנתה מחברת אוויס (היינו בשני מקומות לפני ובאוויס נתנו את השירות הכי טוב). הרכב נקנה עם 75000 קילומטר. הרכב עבר קניבליזציה מסוימת (היו חסרים נורות בסכי שמש וידית לכיוון קשיות המושב) אבל הבטיחו לסדר הכל לפני המסירה. הרכב עבר בדיקה ויצאו אמנם לא מעט ריג'קטים אבל כולם היו במשמעות נמוכה. (מה יהיה עם מכוני הבדיקה האלו??? ברכב יש שרשרת ובטופס רשום שיש רעשים מכיוון הרצועה.הכסת"ח הרגיל) את כל …
הודעה אחרונה מאת asa160, -
-
סתם קצת הוצאת קיטור - חפצה נפשי לבדוק דגם מסוים של אאודי (s1), כחלק מתהליך שדרוג שאני מתכנן לבצע בתקופה הקרובה. התקשרתי להשאיר פרטים אתמול, לא חזרו אליי. התקשרתי להשאיר פרטים היום - לא חזרו אליי. מה קורה להם? לא מדבר על זה שסירבו לנסיעת מבחן או לא יודע מה, פשוט לא מתקשרים אפילו. מפאת חוסר זמן אני לא אסע לאולם תצוגה סתם כדי להתברבר היות והם עובדים עד 18:00 בלבד. רציתי לתאם פגישה עם נציג ע"מ שאוכל להגיע ולקבל את הדרוש לי ע"מ לעזור לי להחליט, בלי לבזבז זמן. ואם אפנה את זמני, אהיה מעוניין בנסיעת מבחן. הם פשוט לא נותנים הזדמנות. האם לא חפצה נפשם בלמכור רכבים? הייתי חושב שאולי מפאת גילי הצעיר, אך בטלפון אין שום פרט שמציין את גילי. אם יש פה נציגים של צ'מפיו…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מיצובישי משיקה הבוקר את הטרייטון (L200 החדש בישראל). דיווח חי ממסיבת העיתונים. דוידי פריאנטה, מנכ"ל חטיבת הפרטיות של כלמוביל: מיצובישי נמצאת בעשור של צמיחה, עם יותר ויותר דגמים חדשים בדגש על רכבי SUV, טנדרים וקרוסאוברים. השנה מיצובישי מדורגת בחמישייה הפותחת של השוק בישראל, כשהספייס סטאר, האטראז' והאאוטלנדר עושים עבודה נהדרת. לא רק בצה"ל אלא גם אצל הלקוח הפרטי. אנחנו גאים להציג את הטרייטון החדש - המרווח, הנוח, המאובזר והחזק. זה אחד מהרכבים הנוחים ביותר בתחום שלו, השיפורים שנעשו ברכב גורמים לו להיות קרוב מאוד לפרייבט. במיצובישי מצהירים שזה רכב העבודה הטוב ביותר שהם עשו אי פעם. הרכב נותן דברים שאין בקטגוריה שלו. רני פלג, מדריך טכני במיצובישי: למיצובישי …
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
באוגוסט אני במינכן. שכרתי מאויס פולקסוואגן פסאט סטיישן גיר רגיל. באופציות מצוין שעבור תוספת של 3 יורו ליום ניתן לבקש את גרסת הדיזל. איזה גירסת מנוע מקבלים בדרך כלל ברכבים בסגמנט הזה? האם tsi ובאיזה נפח מנוע?
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, בשיטוט בפורום bobistheoilguy ניתקלתי בכתבה הבאה : זוג האקרים שמצאו דרך ליפרוץ ולהישתלט על גיפ צ'ירוקי חדש ואיפשר להם לישלוט על מערכות רבות ברכב החל מבקרת אקלים, מערכת שמע, סיבוב הגה, בלמים ועוד- מה דעתכם על המכוניות המודרניות הללו שמשלבות חיבור לאינטרנט וכו'? לדעתי זה באמת נושא בעייתי שצריך להיתגונן מפניו. http://www.wired.com/2015/07/hackers-remotely-kill-jeep-highway/?mbid=social_fb
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=vsarules טענות כלשהן כלפי ההנהלה בהודעה פרטית לאחד המנהלים. לא על גבי הפורום! כולל: בירורים לגבי מחיקת הודעות, התראות, שינויי עריכה, מדיניות ההנהלה, וכל סוגיה הקשורה לניהול.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, אני נמצא כרגע בסן חוזה שליד סן פרנסיסקו ורציתי לשאול אתכם לגבי מימוש אהבתי למוטוריקה בזמן שאני פה. הגעתי לפה למשך שלושה חודשים ורציתי להתייעץ איתכם על חוויות מוטוריות שאפשר לחוות פה. אני מתעניין בהכל, מסלולי מירוצים, השכרת כלי רכב, תערוכות וכו׳. יש בעיה אחת, אני בן 18 ולכן הבנתי שיהיה לי קצת קשה לשכור רכב אבל הבנתי שאולי מישהו יוכל לשכור בשבילי ולרשום אותי כנהג נוסף. אני מתעניין בכל אבל הייתי שמח במיוחד לקחת חלק בנהיגה ולא רק לצפות (גם שיעורי נהיגה ממורה מוסמך על רכב בסגנון שיעור פרטי באים בחשבון). תודה למגיבים!! :lol:
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 38 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום חברים! לכבוד יום הולדתי שנחגג לא מזמן חברתי החליטה להפתיע אותי. מכיוון שהיא יודעת שחובב רכב \ נהיגה אנוכי היא החליטה להפתיע אותי במתנה שקשורה איך לא, ל"הובי" שלי. במשך כחודש היא שמרה את ממני את הסוד ורק הבטיחה לי שאני הולך להנות בגדול מהמתנה ופניה קרנו מאושר. האמת שעד 10 דקות לפני שהגענו למקום לא היה לי מושג במה מדובר, אם כי חשדתי מעט . כמובן קצת לפני שהגענו למקום חברתי גילתה לי במה מדובר, קורס נהיגת ראלי של מסלולים ולדבריה הקורס כולל כל מיני שמות שאני נוטה להזכיר מידי פעם (רכבים או דברים אשר קשורים לכך). חברתי הכינה אותי לשעתיים מהנות במיוחד לפחות לפי מה שתיאר לה הנציג מכירות מחברת מסלולים. בכל מיקרה, מגיעים למקום, אנחנו לא לבד ומצטרפים אלינו עוד 4 נה…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכשתי רכב במיטב כספי, עלה לי הון! וכל פעם כשאני רואה את הפגיעות מפתיחת הדלתות פשט נקרע לי הלב. אז אני מחנה 3 ק"מ מכל מקום הומה מכוניות, בשביל למנוע מקרים מהסוג הזה. וזה עבד יפה עד היום! גם מהבית אני מחנה דיי רחוק, מגרש חניה על דרך עפר, חונים שם מקסימום 3-4 רכבים בכל השטח (שטח ענק) האוטו בדר"כ מכוסה, היום שמתי לב שהכיסוי של האוטו הוסר ושכב כמטר ממנו, הגעתי לאוטו לבדוק את פשר הדבר, ואני מגלה שמישהו פגע בי מאחורה, (פאקינג איך דבר כזה קורה???? מגרש ענק עם 3 מכוניות סה"כ!!! ותמיד אני מחנה בקצה) ה"מישהו" הזה כניראה הוריד את הכיסוי כדי לעמוד את הנזק. משראה שמדובר על שפשוף בלבד,פשוט המשיך לדרכו, בלי להשאיר פתק. אותי זה מרתיח!!! החוסר כבוד הזה לרכוש של אחרים! לא…
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
לא יודע להחליט ועדיין לא נהגתי ברכב,הייתי בסוכנות והלכתי לראות את הרכב מסקרנות נטו. סיקרן אותי רכב מעוצב יפה חיצונית מנוע קטן וחסכני 1.4T וניהוג חד וקל,לפי אנשים שנסעו בה. מרגיש קטן מבפנים וצפוף (אבל כנראה זו המטרה). חוץ מהדש הקידמי העליון הרך וצבעו המוסיף חן ושובבות(נפגשתי עם ה 1.6 ידנית), הכל נראה זול (לי מרגיש זול) למגע ופלסטיקי בתחושה,התאכזבתי מאוד. בעיקר באיזור הדלתות קדימה ואחורה ובדש התחתון,הרגיש זול והקונסולה האמצעית של ידית ההלוכים. ואחרון אחרון לפני נסיעת מבחן ב 1.4T , העיצוב...נשי או לא נשי? מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת RS,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 251 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- flytomars
- matan_mil
- sperial
- osheri
- יובל .מ.
- פריג'י
- farkash7
- o_prime
- Jeka88
- ArikB
- פינדר