רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
באוגוסט אני במינכן. שכרתי מאויס פולקסוואגן פסאט סטיישן גיר רגיל. באופציות מצוין שעבור תוספת של 3 יורו ליום ניתן לבקש את גרסת הדיזל. איזה גירסת מנוע מקבלים בדרך כלל ברכבים בסגמנט הזה? האם tsi ובאיזה נפח מנוע?
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, בשיטוט בפורום bobistheoilguy ניתקלתי בכתבה הבאה : זוג האקרים שמצאו דרך ליפרוץ ולהישתלט על גיפ צ'ירוקי חדש ואיפשר להם לישלוט על מערכות רבות ברכב החל מבקרת אקלים, מערכת שמע, סיבוב הגה, בלמים ועוד- מה דעתכם על המכוניות המודרניות הללו שמשלבות חיבור לאינטרנט וכו'? לדעתי זה באמת נושא בעייתי שצריך להיתגונן מפניו. http://www.wired.com/2015/07/hackers-remotely-kill-jeep-highway/?mbid=social_fb
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=vsarules טענות כלשהן כלפי ההנהלה בהודעה פרטית לאחד המנהלים. לא על גבי הפורום! כולל: בירורים לגבי מחיקת הודעות, התראות, שינויי עריכה, מדיניות ההנהלה, וכל סוגיה הקשורה לניהול.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, אני נמצא כרגע בסן חוזה שליד סן פרנסיסקו ורציתי לשאול אתכם לגבי מימוש אהבתי למוטוריקה בזמן שאני פה. הגעתי לפה למשך שלושה חודשים ורציתי להתייעץ איתכם על חוויות מוטוריות שאפשר לחוות פה. אני מתעניין בהכל, מסלולי מירוצים, השכרת כלי רכב, תערוכות וכו׳. יש בעיה אחת, אני בן 18 ולכן הבנתי שיהיה לי קצת קשה לשכור רכב אבל הבנתי שאולי מישהו יוכל לשכור בשבילי ולרשום אותי כנהג נוסף. אני מתעניין בכל אבל הייתי שמח במיוחד לקחת חלק בנהיגה ולא רק לצפות (גם שיעורי נהיגה ממורה מוסמך על רכב בסגנון שיעור פרטי באים בחשבון). תודה למגיבים!! :lol:
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 38 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום חברים! לכבוד יום הולדתי שנחגג לא מזמן חברתי החליטה להפתיע אותי. מכיוון שהיא יודעת שחובב רכב \ נהיגה אנוכי היא החליטה להפתיע אותי במתנה שקשורה איך לא, ל"הובי" שלי. במשך כחודש היא שמרה את ממני את הסוד ורק הבטיחה לי שאני הולך להנות בגדול מהמתנה ופניה קרנו מאושר. האמת שעד 10 דקות לפני שהגענו למקום לא היה לי מושג במה מדובר, אם כי חשדתי מעט . כמובן קצת לפני שהגענו למקום חברתי גילתה לי במה מדובר, קורס נהיגת ראלי של מסלולים ולדבריה הקורס כולל כל מיני שמות שאני נוטה להזכיר מידי פעם (רכבים או דברים אשר קשורים לכך). חברתי הכינה אותי לשעתיים מהנות במיוחד לפחות לפי מה שתיאר לה הנציג מכירות מחברת מסלולים. בכל מיקרה, מגיעים למקום, אנחנו לא לבד ומצטרפים אלינו עוד 4 נה…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכשתי רכב במיטב כספי, עלה לי הון! וכל פעם כשאני רואה את הפגיעות מפתיחת הדלתות פשט נקרע לי הלב. אז אני מחנה 3 ק"מ מכל מקום הומה מכוניות, בשביל למנוע מקרים מהסוג הזה. וזה עבד יפה עד היום! גם מהבית אני מחנה דיי רחוק, מגרש חניה על דרך עפר, חונים שם מקסימום 3-4 רכבים בכל השטח (שטח ענק) האוטו בדר"כ מכוסה, היום שמתי לב שהכיסוי של האוטו הוסר ושכב כמטר ממנו, הגעתי לאוטו לבדוק את פשר הדבר, ואני מגלה שמישהו פגע בי מאחורה, (פאקינג איך דבר כזה קורה???? מגרש ענק עם 3 מכוניות סה"כ!!! ותמיד אני מחנה בקצה) ה"מישהו" הזה כניראה הוריד את הכיסוי כדי לעמוד את הנזק. משראה שמדובר על שפשוף בלבד,פשוט המשיך לדרכו, בלי להשאיר פתק. אותי זה מרתיח!!! החוסר כבוד הזה לרכוש של אחרים! לא…
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
לא יודע להחליט ועדיין לא נהגתי ברכב,הייתי בסוכנות והלכתי לראות את הרכב מסקרנות נטו. סיקרן אותי רכב מעוצב יפה חיצונית מנוע קטן וחסכני 1.4T וניהוג חד וקל,לפי אנשים שנסעו בה. מרגיש קטן מבפנים וצפוף (אבל כנראה זו המטרה). חוץ מהדש הקידמי העליון הרך וצבעו המוסיף חן ושובבות(נפגשתי עם ה 1.6 ידנית), הכל נראה זול (לי מרגיש זול) למגע ופלסטיקי בתחושה,התאכזבתי מאוד. בעיקר באיזור הדלתות קדימה ואחורה ובדש התחתון,הרגיש זול והקונסולה האמצעית של ידית ההלוכים. ואחרון אחרון לפני נסיעת מבחן ב 1.4T , העיצוב...נשי או לא נשי? מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת RS, -
עברתי טסט לא מזמן... וקניתי רכב. אני רוצה לתדלק בשירות עצמי אבל כל פעם שאני מגיעה למשאבה אני מצליחה לתדלק רק אם אני לוחצת על הידית בלי לעזוב. איך עושים שזה ייתפס לבד? אין לי מישהו לשאול אותו. http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/the-gas-pump-is-bad-for-your-health-maybe-it-s-time-to-switch-to-evs-95904_1.jpg חיפשתי גם על המשאבה עצמה תוספן ולא מצאתי וגם בתמונות באינטרנט אני לא רואה שום תופסן לידית.
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קונצרן פולקסווגן (VAG) עבר את טויוטה בכמות המסירות ועתה מוגדר כיצרן הרכב הגדול בעולם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4684825,00.html
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב, לפני כמה ימים נגמר לי הביטוח ובאתי לסוכנות ביטוח בשביל לחדש. כול הזמן אני ניגש לסוכנת ביטוח שהיא גם מנהלת הסניף. ביקשתי שתחדש את הביטוח חובה צד ג' +חובה. היא ציינה שזה כולל שמשות וגרירה. שאלתי לגבי שמשה, במקרה והיא נשברת בכול סיבה שהיא, מה מקבלים? היא ענתה שמקבלים שמשה ישראלית פשוטה ללא מסנני קרינה וכו'. שאלתי אותה ומה לגבי שמשה מקורית? נגיד ואני רוצה שמשה מקורית ולשלם על זה מכספי? היא טענה שאין כזה דבר בארץ להתקין שמשה מקורית, אפילו לא בכסף. היא אמרה שלא משנה אם הרכב שנת 90 או 2015, אין כזה דבר לשים שמשה מקורית. בתכלס, זה נשמע לי מאוד מוזר ונוטתי "להסכים" איתה. אין טעם להמשיך לחפור על זה כשהסוכנת- מנהלת סניף אומרת כזה דבר. מה …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש אפשרות להשיג חלקי פלסטיקה לפולו 2001 מהיבואן? ניסיתי ברכב הנגב בבילו ואמרו שהחלק ישן מדי ואי אפשר להשיג אותו. (אני יודע בוודאות שאפשר כי באנגליה לדוגמה משיגים חדשים מהיבואן -_- אז אין סיבה שבארץ לא יעשו את זה גם) השאלה היא אם הם סתם מתעצלים או שבאמת אי אפשר להשיג את זה. אני מנסה לקנות ידיות אחיזה לדלת. אם מישהו התנסה בקניית חלקים ישנים אשמח אם ישתף
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
סיטרואן משוויצה בהייד פארק שבלונדון עם הדיווין DS המרהיבה. היצרניות מעלות הילוך אוטונומי ומבטיחות, ב-2020 נהיה מוכנות לתחילת שיווק. לקסוס משדרגת את היצע מנועי דגם ה-IS וגם מציגה את דגם "בדיקת הדופק" רכב חשמלי שובר את שיא המהירות מאפס למאה ולא מדובר בטסלה. משאית מזנקת עשרות מטרים באוויר בניסיון לשבור שיא קפיצה למרחק, אלו רק חלק מהידיעות בפינת "הטמבון" מרצדס חושפת את הC63 AMG קופה, גם אאודי מספקת וידאו ופרטים נוספים על הR8 הקיצונית צוות ישראלי מסיים במקום ה-16 המכובד בראלי אסטוניה. במהלך התוכנית נהיה עם הפתעות ופינות לרגל תוכנית ה-100 החגיגית
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני חודש הגעתי ל-3 שנים עם המיצובישי לנסר שלי, הגיע הזמן לסכם ולהתחדש. את הלנסר קניתי לפני 3 שנים מחברת ליסינג, האוטו מרץ 2010 מנוע 1.5 גירסת invite, נקנה עם 38000 אלף על השעון ושירת אותי נאמנה במשך 47000 קילומטר. רוב הנסיעות שלי היו לעבודה (גבעתיים-הרצליה) ומדי פעם גיחות לירושלים, אנסה לסכם בקצרה את הטוב והרע, נתחיל מהטוב: לפי דעתי הלנסר מאוד מרווחת, כולל במושב האחורי בו הסעתי כמה פעמים 3 מבוגרים ולא שמעתי תלונות, כמו כן אהבתי את נוחות הנסיעה בגדול ושהרכב לא מתרסק על בורות, צריכת הדלק הייתה בהחלט סבירה ולמרות שלא ביצעתי מדידות מדויקות היא הייתה סביב ה 1-13. בגזרת הרע, יש לדגם לא מעט חסרונות אבל עם כולם ניתן לחיות: ההיגוי מרגיש מעט מעורפל ולא…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 885 צפיות
ברצוני לחלוק עמכם חוויה חיובית שעברתי לפני מספר ימים עם טייר קלאב. נקרע הצמיג, קורה. ערב, פנצ'ריות סגורות, מרכיב את הספייר הפיצי ונוסע הבייתה (לאט). ועכשיו מה? צריך להחליף שני צמיגים אחוריים וכדאי שיהיו זהים לקדמיים. לפני כשנה רכשתי ארבעה צמיגי Falken ZE914 מטייר קלאב והכל היה תקין. בדקתי באתר שהדגם עדיין קיים ודבר ראשון למחרת בבוקר התקשרתי לשרות הלקוחות כדי לברר זמן אספקה (טייר קלאב עובדים בשיטה בה הצמיגים נמסרים לפנצ'רית הסדר בה מתבצעת ההתקנה בד"כ תוך יום עסקים אחד). נציג השרות תיקתק את ההזמנה וכששאלתי אם ניתן להקדים את ההתקנה הוא התחייב שעוד באותו היום הצמיגים יסופקו למתקין, צמיגי אנטון חנניה ברחובות. הנציג ביקש ממני ליצור קשר עם הפנצ'ריה בסביבות הצהריים, אך הם הקד…
הודעה אחרונה מאת TIRE CLUB, -
המלצה לביטוח
מאת orha12- 3 תגובות
- 913 צפיות
צריך בדחיפות סוכן ביטוח שיבטח bmw 120i מודל 2009 קבריולט נהג מתחת לגיל 24. מעוניין בביטוח חובה וצד ג'
הודעה אחרונה מאת lancer_06, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, כשנוסעים לכיוון רמלה-רחובות לדעתי יש מצד ימין פירוקייה ענקית כזאת, ממש מכוניות מסודרות בערימות. מישהו יודע מה הכתובת שלהם? כי להגיע לשם אין לי מושג איך. זה ברחובות?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
ערב טוב עדין יש את החוק המפגר של החלונות השחורים? שלא עובר טסט? יש לי חלונות מושחרים בכול האוטו ומקדימה בערך 70% וגם פנסים מושחרים עד היום היה לי בן אדם שהיה עובר לי אשמח אם תשפחו לי קצת אור על הנושא
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
שלום חברים, רכשתי היום הונדה סיוויק LS שנת 2007 לקחתי אותו לבדיקה ובבדיקה יצא הכל פיקס חוץ מזה שצריך לבצע כיוון פרונט. אבל הדבר שהכי הדאיג אותי זה שלפי טופס בדיקה נמדדו לאוטו 112 כ"ס ובפועל אמור להיות 140 . כששאלתי את הבוחן אם זה תקין הוא אמר שזה תקין לחלוטין ושזו סטיה מקובלת. כמו כן בדרך חזרה לביתי שמתי לב שהאוטו טיפה רועד במצב עמידה. חפשתי בפורום ויש מידע לגבי הרעידות האלה אבל לא רשום מה הפתרון? אשמח לעזרה בנושא . וגם האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את הסוסים האבודים לאורווה??
הודעה אחרונה מאת Hai18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני נוסע לי להנאתי בנתיב האמצעי בכביש 1 בואכה נתב"ג ממערב למזרח במהירות של כ 100 קמ"ש. פתאום אני שומע רעש כמו של אוטו נוסע על פנצ'ר - עוקפת אותי במהירות גבוהה הרבה יותר ניסן טידה, עם שתי טסות רועשות על גבול הלהתפרק. עוד אני חושב מה אני רואה, אחת מהן התפרקה ועפה לכיוון שלי תוך כדי שהפלסטיק לא פוגע בי ונדרס ע"י אוטו אחר, והחישוק מתכת הפנימי תוך כדי שהוא מסבסב, פוגע לי במכסה מנוע. הייתה מכה לא מאוד חזקה. כשהגעתי הביתה הסתכלתי וראיתי שהמכסה מנוע קיבל שריטה הגונה בגודל שניים על עשרה ס"מ וירד חלק מהצבע. לרוע מזלי זה כבר פעם שניה שעפים עלי דברים ממכוניות נוסעות - פעם שעברה עף עלי קרטון כבד ממשאית והרס לי את הביטנה בבית גלגל. מה אפשר לעשות במקרים כאלה? מה כדאי לעשות כדי שלא תיג…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלתי עוסקת ברישיון שהונפק לאחר לימודי נהיגה מלאים בארץ, ולא כזה שהונפק לאחר שנת שהיה. כידוע, ע"פ חוק (מפגר לטעמי) לא מנפיקים בארץ רישיון מלא (כרטיס) לתושב חוץ, אלא רק מסמך נייר שצריך חידוש כל חצי שנה במשרד הרישוי. בן אדם למד פה את כל השיעורים הנדרשים, עבר בהצלחה מבחני תיאוריה ומעשי, ובסוף מקבל רישיון זמני בלבד, שגם צריך חידוש כל חצי שנה. לבוא פיזית למשרד הרישוי לחדש אותו. לא רישיונומט ולא באינטרנט. למה?? אם הסיבה היא הויזה שתוקפה יפוג מתי שהוא, שינפיקו רישיון רגיל עד למועד פקיעת הויזה?! מי שיודע האם יש אפשרות להוציא בכ"ז רישיון רגיל, אשמח למידע מלא. כמו"כ, מי שיודע אם אפשר להנפיק רישיון חו"ל בסניפי הדואר (כפי שהיה בעבר לכלל האזרחים) כנגד רישיון זה, אודה …
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קניתם לאחרונה MG350?יכול להיות שמחיר המחירון שלה ירד משמעותית בקרוב, בעקבות מבצע דרמטי שעורכת היבואנית. במסגרת מבצע חדש תימכר המכונית בגרסת ה"קלאסיק" ב-79,900 שקל בלבד, הנחה של 27,000 שקל ממחיר המחירון שעומד על 106,900 שקל. היבואנית לא מפרסמת מידע על הנחות בגרסאות אחרות של המכונית. המבצע בתוקף לעסקאות מזומן בלבד. MG350, מכונית משפחתית מתוצרת סין, עברה לאחרונה מתיחת פנים וקיבלה מנוע טורבו בגרסה הבכירה (לא זו שבמבצע). מאז מתיחת הפנים פרסמה היבואנית מבצעי הנחות גדולים, תכניות מימון הכוללות התחייבות לרכישה חוזרת בעתיד, הורידה את מחיר המחירון של גרסת הטורבו בשיעור ניכר וכעת היא מקצצת משמעותית במחירה של גרסת הקלאסיק. MG350 בגרסת הקלאסיק מצוידת במנוע בנזין…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 1 תגובות
- 879 צפיות
פולקסווגן היא יצרנית הרכב הגדולה בעולם - כך עולה מנתוני המכירות שפורסמו על-ידי יצרנית הרכב הגרמנית ומי שמובילה את שוק הרכב העולמי כבר מספר שנים, טויוטה. לפי סוכנות הידיעות בלומברג, טויוטה מכרה במחצית השנה הראשונה 5.02 מיליון מכוניות, לעומת 5.04 לפולקסווגן. למהפך אחראית ירידה של 1.5% במכירות טויוטה, לעומת ירידה של 0.5% באלו של פולקסווגן. יש להזכיר כי נתוני המכירות של טויוטה כוללים את מותגי דייהטסו והינו (Hino), בעוד שאלו של פולקסווגן כוללים את כל מותגי הקונצרן - בהם מותגי המשאיות מאן וסקניה.כמו בשנה שעברה, ג'נרל מוטורס רושמת את המקום השלישי. ענקית הרכב האמריקאית רשמה ירידה של 1.2% במכירות העולמיות במחצית הראשונה של השנה, והסתפקה ב-4.86 מיליון מכוניות. טויוטה מובילה את…
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה מה שקיבלתי על הבוקר: אז אחרי שלב ההכחשה ("יו לא נכון זה לא האוטו שלי שאני רואה ממרחק עם מראה הפוכה"), הכעס ("פיייי כ*ס אמ#%^^@$!"), מיקוח ("אני אשלם כל סכום רק להחזיר את המראה החתיכה לחיים!"). אני עכשיו איפשהו בין דכאון לקבלה. זה השלב שבו אני משתף עם הפורום. במראה יש שני כיסויי פלסטיק - הראשי, זה שמסתיר את המאחורה של המראה קיבל אקסטרה שריטות ואיבד קליפס בגלל המכה. המשני, זה שמכסה את חיבורי החשמל נשברו לו הקליפסים והוא יכול לעוף מהרכב בכל מכה חזקה. מחיר מראה מקורית כ-1600 שקל, לא כולל הכיסוי האחורי. מחיר מראה חלופית כ-800 שקל, כולל כיסוי אחורי שצריך צביעה. שוקל פשוט להזמין חלקי חילוף בeBay ולסגור עניין. כיסוי ראשי 200 שקל, כיסוי משני 50 ש…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, יש לי פג'ו 02 ,מנוע 1.4 ידנית בתקופה זו אני סטודנט ויש לי חורים גדולים במערכת ובזמן בין השיעורים הייתי רוצה להניח את הראש ברכב, אבל בחום הזה זה בלתי אפשרי , רציתי לשאול האם זה בסדר לנמנם ברכב באיזור השעתיים עם אוטו מותנע בשביל שהמזגן ידלוק? האם לא עושה בעיות? פשוט אף פעם לא ניסתי ולא שמעתי על זה , אז אשמח לתשובתכם המשכילה ניר
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
הבחורה התמימה הזאת רק רצתה לעשות קצת חיים והחליטה על חוויה של נוסעת בטאנדאם (מורכבת מאוחרי הנהג) על רכב פורמולה 1. הבעיה היא ששרירי הצוואר שלה ממש לא בנויים לכוחות ג'י האלו וכתוצאה הראש שלה נראה כמו זה של בובות הכלבים שנהגי משאית מדביקים לדאשבורד, מקפץ לכל עבר. עוד וידאו שמסביר בצורה מאוד גרפית כמה קשה להיות נהג תחרותי של המפלצות האלו.
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום ידידי, עורך דין צעיר וישר דרך, החליט למכור את רכבו - יונדאי גטס 07. הרכב טופל בקפידה ייקית משהו, במוסך מורשה יונדאי, כל שנותיו. ניתן לראות בקבלות שלא נחסך שקל מהרכב, והחשבוניות המנופחות מעידות על גישת "קחו את הרכב ותעשו מה שצריך. תודיעו לי בסוף היום כמה יצא". והנה הגיע לו הקונה המאושר. ניהלו משא ומתן קצר על הסכום [כ3500 פחות מהמחירון], נחתם זכרון דברים, הועבר כסף, הועברה בעלות, ונפרדים כידידים. על הדרך הדגיש מר עורך דין שהוא בור לחלוטין בענייני מכונאות, ואף הפציר בקונה לקחת את הרכב לבדיקה, אך הקונה סרב. בזיכרון הדברים הופיע הסעיף הבא: "הקונה מצהיר כי הוא רוכש את הרכב as is". כעבור שבוע, טלפון נזעם: "שיקרת / גנבת / תוריד ת'כיפה"! …
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 687 צפיות
איך אני שם תמונת רקע לדאבל דין פיוניר ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכל בעלי ה"חבר", שאלה לי אליכם, האם יש דרך לדעת אצל איזה יבואן יש את המבצע בחודש הבא? או זה שאחריו?
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
גברת נהגה בכביש 65 ולאחר מכן קיבלה דו"ח תנועה על מהירות נסיעה, שבה היא נסעה ב-80 קמ"ש, כאשר המהירות המותרת בכביש הינה 90 קמ"ש. בנוסף, המצלמה לא מכויילת כיאות וחרף זאת, המשטרה סירבה להכיר בטעות, המשטרה סירבה להכיר באחריות. 13 וחצי מיליון שקל שמשטרת ישראל..לקחה (ואני כותב בעדינות) אותה נהגת תבעה את המשטרה, בתביעה יצוגית וזכתה. במידה וישנו נהג, אשר נתפס על מהירות באיזור מגידו, הוא יכול לפנות למשטרת ישראל ולקבל את הכסף חזרה וכמו כן, את מחיקת הנקודות המרשיעות. http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GGIIMD&c41t4nzVQ=EE מדובר בהקלטה מתוכנית הרדיו של גבי גזית, מתחנת 103FM.
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באיזור שאני מתגורר יש עבודות על עיריית תל אביב, ביום שישי שעברתי ליד המחסום של העבודות חטפתי שני פנצ'רים בורג בכל גלגל, האם לעירייה יש אחריות? (בגלל שאחד הצמיגים נהרס עקב המסמר הוחלפו שני צמיגים ל pss )
הודעה אחרונה מאת ישה,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 112 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- David32
- Aviady001
- PYA
- פולו,גולף
- בנס
- benny62
- shilo_v
- yuvk
- Shay Shd Dave
- יבגניפ
- Nakamichi