Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ויש מי שחושב שהאנשים הללו לא ספורטאים...

מי שחושב ככה הוא פשוט אידיוט, אין מילה אחרת. כמות המוכנות הגופנית שנדרשת מנהגי מירוץ ברמות הגבוהות מטורפת. אבל הי, בארץ זה לא ספורט...

לגבי אלזי - הוא גם היה נוהג עם הידיים בעשרה לשתיים וחסר מזל לחלוטין. ועדיין, אי אפשר היה שלא להתרגש בגראן-פרי קנדה ב-95. עד עכשיו אני שמח ונרגש שיצא לי לראות את זה בשידור חי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היא שכשהנהג לבד בעצם הוא יודע מתי ואיך הוא הולך לפנות + מתי ללחוץ על הבלמים והגז, ככה שהמוח והגוף שלו בערך מכינים אותו לקראת מה שעתיד להגיע, מי שנוסע לצידו פחות יודע איך הנהג הולך להתנהג..אז את הרוב הוא חוטף מבחינת ההפתעות והפניות.

זה בדיוק כמו שתנסו לדגדג את עצמכם, כשמישהו עושה את זה אני מתקפל, כשאני עושה את זה לעצמי זה סתם נראה סוטה

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

^ שלח לינק. אנחנו נחליט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

את זה מספיק בלראות את sronis בשביל להבין, וגם זה מאחד שנוהג בצורה מקצועית ברכב ולא בחורה שעלתה פעם ראשונה על פורמולה :p

או שאתה רוצה לינק שלי מדגדג את עצמי באופן סוטה?

Opel Adam S 2017

פורסם
או שאתה רוצה לינק שלי מדגדג את עצמי באופן סוטה?

זה^...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

כוחות ה-G האלה זה משהו פסיכי. תראו אותה, מסכנה בלי קסדה. ממש לא אחראי.

vuvNXm1.gif

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואז מגיע liav ומדגדג את עצמו...? :-P

לשעבר:

פורסם

:lol::lol::lol: ^^

אגב הסרטון הזה לדעתי מבוים בקטע רע, אין הכפתור לעזאזל עף ככה (הגרסה המלאה יותר מעניינת מאשר אותי מדגדג את עצמי).

גם דוגמא, נהגתי ב x6 של בן משפחה, הרכב מדביק את הראש לכל מקום אפשרי (מנוע 3.0 דיזל) והיה ממש כיף לנהוג - לא הפריע לי כל הדברים האלו של זריקת ראש וכו' כי דיי הייתי מוכן לנהיגה מהצד שלי, אבל כשהדוד נהג - הראש יצא לי מהמקום.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה שהראש יצא מהמקום זה חצי בעיה. תאר לעצמך שהציצים היו יוצאים מהמקום? אפילו היית שוכח לדגדג מהשוק...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לי יצא לנהוג ״רק״ בפורמולה bmw וחוץ מסמנים בכתפיים זה לא זומה לסרט בכלל ואני משער שנסעתי במהירות דומה לסרטון.

ראשית, אדם בגודל נורמלי נכנס עם הכתפיים תחת החגורת קרבון של המרכב ודי ממלא את התא.

תנוחת הנהיגה היא כמעט שכיבה מלאה והשרירים מתוחים בהתאם.

דבר אחרון, אחרי שהמכונאי רותם אותך והגמה לך שאתה קשור, מגיע מנהל הקבוצה ומותח עד שאי אפשר לנשום והרתמות הם לכתפים מותניים וכל רגל בנפרד וגם אחת מהביצים...

מדובר פשוט בגוזל חסר שרירים שגם כנראה לא ראה את הדרך וגם לא החזיק בהגה כקונטרה.

חוץ מזה שזה משעשע זה לא מזכיר נהיגה ממש.

ואגב, זה הדבר הכי קרוב להיכנס לארון קבורה ולצאת משם חי.

קלסטרופובי בטירוף.

לבד אתה לא נחלץ משם

• תוכן חדש...