Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי טסט לא מזמן... וקניתי רכב.

אני רוצה לתדלק בשירות עצמי אבל כל פעם שאני מגיעה למשאבה אני מצליחה לתדלק רק אם אני לוחצת על הידית בלי לעזוב. איך עושים שזה ייתפס לבד?

אין לי מישהו לשאול אותו.

http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/the-gas-pump-is-bad-for-your-health-maybe-it-s-time-to-switch-to-evs-95904_1.jpg

חיפשתי גם על המשאבה עצמה תוספן ולא מצאתי וגם בתמונות באינטרנט אני לא רואה שום תופסן לידית.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שתי סוגים.

אחד תופסן רגיל כזה שמושכים אותו כלפי למטה כזה והוא עושה קליק קטן.

שני, דומה, אבל הוא לא עושה קליק אלא מורידים אותו טיפה.

בכל מקרה, תחפשי תופסן באיזור הידית ותשחקי איתו, הוא אמור להיתפס.

והדבר הכי פשוט שיש...לשאול מתדלק:)

פורסם
יש שתי סוגים.

אחד תופסן רגיל כזה שמושכים אותו כלפי למטה כזה והוא עושה קליק קטן.

שני, דומה, אבל הוא לא עושה קליק אלא מורידים אותו טיפה.

בכל מקרה, תחפשי תופסן באיזור הידית ותשחקי איתו, הוא אמור להיתפס.

והדבר הכי פשוט שיש...לשאול מתדלק:)

הסתכלתי על הידית מכל צד ולא ראיתי שום דבר.

יש אולי סיכוי שתסמן את החלק שאתה מדבר עליו על תמונה של משאבה?

זה ממש מתסכל...

אין מתדלקים בשעות שאני מתדלקת.. יש רק קופאי והסברים בע"פ לא עוזרים לי... כל הזמן מדברים על התופסן הזה וזה לא עוזר כשלא רואים אותו :)

הגעתי אפילו לסרטונים ביוטוב, מראים הכל חוץ מאיך מהחלק של לקבע את המשאבה למיכל דלק.

אני בנתיים פשוט מחזיקה את הידית ומתדלקת ככה אבל זה מתסכל.

פורסם

שלום,

ברב המשאבות ישנו תופסן בתחילת ההדק.

יש ללחוץ על הדק הידית ואז לנעול אותו באמצעות התופסן הייעודי (צירפתי תמונה לדוגמא).

אני בטוח שאחד מעובדי התחנה או לקוחות שיהיו בסביבתך ישמחו לעזור לך.

זה יהיה הכי פשוט.

1.jpg

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
שלום,

ברב המשאבות ישנו תופסן בתחילת ההדק.

יש ללחוץ על הדק הידית ואז לנעול אותו באמצעות התופסן הייעודי (צירפתי תמונה לדוגמא).

אני בטוח שאחד מעובדי התחנה או לקוחות שיהיו בסביבתך ישמחו לעזור לך.

זה יהיה הכי פשוט.

הידית אמורה פשוט לשבת על זה? כלומר למשוך למעלה ואז זה אמור להיתפס?

אני מושכת עד הקצה וזה לא נתפס בשום דבר.

פורסם

כאשר מדובר בתפס בבסיס הידית תראי שם התקן דמוי שיני מסור ולשונית שנתפסת בהם. בד"כ משיכה בידית עצמה תביא את הלשונית לעמדה המרוחקת ביותר - הזרימה המהירה ביותר. אם תרצי למלא מעבר ל"קפיצה" משכי פחות חזק, הלשונית תתפס בשן השניה או הראשונה, הזרימה תהיה יותר איטית והמשאבה "תקפוץ" אחרי שתכניסי עוד ליטר או שנים.

בסוג השני הלשונית נתפסת בבסיס הקת (חלק האחורי של הידית). לשוניות אלה זקוקות לעתים לסיוע ידני, חוץ מזה עקרון הפעולה שלהן זהה לסוג הראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחד השרשורים אם לא ה.. :)

ממליץ לך עד הדרך כשאת שואלת את המתדלק איך לתדלק שיראה לך גם איך ממלאים אוויר ובודקים שמן ופעם באיזה שבועיים תבדקי את זה גם.

פורסם

היי, אל תכשיל את פות"ש.

אכן צריך לדעת לבצע בדיקות בסיסיות של הרכב, אבל עדיף שתקבל את ההדרכה מיודע דבר שאינו בעל אינטרסים למכור לה שמן מותר או סתם טיפש שיבדוק מפלס נוזל קירור כאשר המנוע חם. יש גבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ מה שsperial אמר

הדבר האחרון שהיא צריכה לשאול מתדלק זה איך לבדוק שמן ומים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל הכבוד לאלה שהשקיעו וסימנו בתמונות!

אכן, לא לתת לעובדי תחנת הדלק להתעסק לך ברכב. הם לא מכונאים מוסמכים וכל המטרה זה לנסות למכור לך נוזלים לרכב.

מים למתזים אפשר, אבל בהשגחת מבוגר אחראי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחד השרשורים אם לא ה.. :)

ממליץ לך עד הדרך כשאת שואלת את המתדלק איך לתדלק שיראה לך גם איך ממלאים אוויר ובודקים שמן ופעם באיזה שבועיים תבדקי את זה גם.

אני יודעת לבדוק שמן ואני יודעת לבדוק לחץ אוויר. יש לי גם משאבה חשמלית אוטומטית ברכב באופן קבוע.

אבל עם הידית של המשאבה אני לא מסתדרת. כולם מדברים על התופסן הזה שפשוט לא קיים. אפילו בתמונות בגוגל של הידיות תדלוק לא רואים אותו.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]430314[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]430315[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]430316[/ATTACH]

הבנתי שבתמונה השניה והשלישית צריך לדחוף את הידית הזאת קדימה. אני אסתכל על זה.

אבל מה בדיוק המנגנון בתמונה הראשונה?

ושאלה נוספת, כשזה מסיים, משחררים את הידית במשיכה רגילה או שצריך לבטל את הנעילה?

פורסם

אם את ממלא מיכל מלא, זה קופץ בחזרה למצב התחלתי(ואם תלחצי שוב יצא דלק אז להיזהר).

אם את ממלא סכום קצוב נניח 50 שח, המשאבה פשוט תפסיק למלא ב50 וההדק ישאר לחוץ עד שתשחררי אותו.

לחיצה קלה על ההדק משחררת אותו.

פורסם

דבר ראשון- כל הכבוד על הרצון ללמוד. כבר יצא לי כמה פעמים לראות אנשים שנוסעים לתחנה אחרת כי אין מתדלק.

דבר שני- כמו שאמרו פה, הרעיון בכל הידיות זה פין כלשהו שנכנס לשיני מסור עם קפיץ. בסיום התדלוק לא תמיד הידית חוזרת למצב ההתחלתי- יש בהן מעין קלאצ' פנימי שעוצר את התדלוק אבל לא מחזיר את הידית למקום. בד"כ לחיצה על הידית (כמו הלחיצה בשביל התדלוק) משחררת את הנעילה של הפין והידית תחזור למקום. במקרים האלה לא יצא עוד דלק עד שהידית לא תשוחרר לחלוטין ותשתלב עם ה"קלאצ'" שקפץ.

בכול מקרה, את שחרור הידית (או כל פעולה שכוללת לחיצה על הידית) צריך לעשות כשפיה בתוך החור של התדלוק.

אם רוצים לתדלק קצת יותר ובלי לערבב יותר מידי את הלכלוך שבתחתית המיכל עדיף ללחוץ כמה שפחות (לתפוס במצב הכי נמוך של הידית).

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...