Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסכם את זה ככה!

לפני כשנה ומשהו נכנסה בי באיזה מתחם מישהי מבוגרת פוסטמה שדיברה בפלאפון ונכנסה בי מהירות 0 ותוך כדי שאני מדבר איתה על כך היא ממשיכה לדבר טלפון עושה עוד פעם רוורס ודופקת כמעט לי את הדלת. לאחר מכן סיננה לי עוד שגם ככה הרכב נראה ישן או משהו כזה. בא איזה בבון שהיה צריך...אותו ואומר לחבר שלי שאני בכיין.

זה מסכם את הנהגים שלנו בארץ, שמים פס על הרכוש של האחרים. המכה הכי מציקה באוטו שלי זו מכה מעל הגלגל שיש בה גם חלודה והכנף ממש מכופפת כזאת וכל זה ממכת חנייה שברחו

פורסם

אני הגעתי למסקנה עם כל הצער והכאב שבדבר אבל בגלל התרבות הישראלית רכב ראשון (יום יומי) לא יכול להשאר מושלם כמה שלא תרצה.

יש לי ליסינג משנת 2013, שכבר המראות שלו משופשפות וקיבל מכה בטמבון האחורי בצד שמאל.

מעולם לא ראיתי שום פתק או לקיחת אחריות של מישהו.

לעומת זאת הרכב השני מחנה כל הזמן בחנייה מקורה , ורוב הנסיעות איתו הם לטיולים וכו, אז הרכב נשאר איתי רוב הזמן ולכן הוא נשמר.

ברגע שאתה משאיר רכב לבד בסביבה של נהגים ישראלים אתה תגלה מאוד שהרכוש שלך הוא "כולה רכב".

לגבי פתרון זה כמעט בלתי אפשרי ברכב יום יומי עם כל הצער והכאב על רכב חדש ומבריק.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני זוכר שבפעמים הראשונות ממש הייתי מתבאס על כל דפיקה שהייתי מקבל. היום אני לוקח את זה בסבבה לא בגלל שלא אכפת לי- ממש לא כי דווקא כל יום שאני רואה את אותה מכה זה מציק לי, אלא כי אני יודע שאין לי מה לעשות עם זה.

אף פעם לא השאירו פתק.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...