Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודש הגעתי ל-3 שנים עם המיצובישי לנסר שלי, הגיע הזמן לסכם ולהתחדש.

את הלנסר קניתי לפני 3 שנים מחברת ליסינג, האוטו מרץ 2010 מנוע 1.5 גירסת invite, נקנה עם 38000 אלף על השעון ושירת אותי נאמנה במשך 47000 קילומטר.

רוב הנסיעות שלי היו לעבודה (גבעתיים-הרצליה) ומדי פעם גיחות לירושלים, אנסה לסכם בקצרה את הטוב והרע, נתחיל מהטוב:

לפי דעתי הלנסר מאוד מרווחת, כולל במושב האחורי בו הסעתי כמה פעמים 3 מבוגרים ולא שמעתי תלונות, כמו כן אהבתי את נוחות הנסיעה בגדול ושהרכב לא מתרסק על בורות,

צריכת הדלק הייתה בהחלט סבירה ולמרות שלא ביצעתי מדידות מדויקות היא הייתה סביב ה 1-13.

בגזרת הרע, יש לדגם לא מעט חסרונות אבל עם כולם ניתן לחיות:

ההיגוי מרגיש מעט מעורפל ולא מדויק, יש לא מעט רעשי רוח וכביש במיוחד מעל מהירויות של 100 ומה שהכי הפריע לי היה שהאוטו חלש ומאיץ מאוד לאט - הפריע בעיקר בעקיפות למרות שהנשים שיצא להן לנהוג באוטו ציינו שהוא מספיק מהיר ומאיץ טוב.

מבחינת עלויות אחזקה, לא היו לרכב בעיות בתקופה הזאת. סיכום העלויות:

3 טיפולים: כ-150 שקל לטיפול שכולל החלפת פילטרים ושמן.

4 צמיגים 1500 שקל.

פלאגים 180 שקל.

רפידות קדמיות (לא סיניות) 320 שקל.

יש לציין שהטיפולים נעשו במוסך של המשפחה ולכן יש רק עלות חלקים, כאשר בשנה הראשונה רציתי לבצע טיפול במוסך מורשה ביקשו ממני 1100 שקל לטיפול קטן :roll:

אגרת רישוי כ-1500 שקל.

ביטוח מקיף וחובה: כמעט 5000 בשנה הראשונה ללא עבר ביטוחי ו-3400 בשנה האחרונה לכל נהג מגיל 29.

לא הייתי צריך להתעסק במכירה כי הרכב עבר לאמא שלי, בצורה סמלית משהו כמה ימים לפני שמסרתי לה את הרכב נכנסה בי מאחור אישה מבוגרת ברמזור, אז הייתי צריך לשים את האוטו בתיקון.

470407_4067266438183_1983462113_o.jpg

התלבטתי הרבה זמן בקשר למחליפה, רציתי סיאט לאון 1.8 אבל מחסור בתקציב והזדמנות למחיר טוב למאזדה 3 הכריעו, בהתחלה חשבתי לפסול את המאזדה בגלל הצבע (אדום) אבל אחרי חצי שעה עם הרכב כבר אהבתי את הצבע. מאזדה 3 מרץ 2014 עברה 19000, גירסת ספיריט:

IMG_20150711_172039.jpg

בינתיים עברתי איתה 1000 קילומטר ובהשוואה ללנסר צריך לציין את המושב האחורי שהוא מאוד צפוף,מצד שני המאזדה הרבה יותר מאובזרת, מעט פחות רעשי כביש ורוח ומאיצה בצורה הרבה יותר נמרצת.

לביטוח הייתי צריך להוסיף 1300 שקל והאגרת רישוי יקרה יותר ב-600 שקל.

זהו לבינתיים, כנראה אני אעלה סיכום שנתי עוד 11 חודשים :lol:

פורסם

תפרגן בעוד כמה תמונות, כולל פנים - ותתחדש !

בסה"כ נשמעת כמו בחירה טובה ושדרוג אמיתי, מה גם שהאדום הולם אותה.

אגב - הלנסר היוצאת לדעתי היתה אחת המשפחתיות היותר יפות בסגמנט, וממש חבל שזה היה היתרון הכמעט-יחידי שלה. מבחינתי - בזבוז של עיצוב מוצלח ביותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לי הייתה התרשמות גם טובה מהלסר לגבי הנוחות,אמנם זה היה על מנוע ה 1.8,ה 1.5 לכול מימשאני מכיר גם טוען שהוא חלש לרכב הזה במיוחד באזור הררי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נהגתי 9 חודשים על לנסר 08, הצורה שלפני הצורה שלך. עם 200 ומשהו אלף ק"מ ואם אני לא טועה אחרי שיפוץ ראש או משהו.

בכל מקרה, הרכב ממש ממש עגלתי, במיוחד בקיץ ועם מזגן, אבל כשאתה מאיץ אותה בקיק דאון אז יש תגובה לא רעה, אבל רק בקיק דאון. גם משיכת הילוכים תלווה ברעש אטומי וסל"ד גבוה.

בסך הכל, אני מאוד מחבב את הרכב, הוא די שקט, לא יותר גרוע בנוחות מרכבים אחרים, מרווח, הגה קליל ונעים לשימוש.

חסרונות יש לא מעט.

פורסם

תתחדש. בהחלט מכונית נאה.

דגם ה-5 דלתות נותן פייט יפה לדגם ה-4 דלתות מבחינת ניראות (או להיפך).

פורסם

המכונית של אשתי הינה מיצובישי לאנסר 2010 אינווייט

עם כמה דברים אני בהחלט מסכים לגבי הביקורות ועם כמה דברים חולק על דעתך.

ההיגוי ברכב הזה לדעתי לא אנמי אלא דווקא יש לה הגה טוב, קליל ומדוייק - זה תגובת המרכב והאחיזה שלה שקצת היה טוב לו היו משפרים, במקרה של הרכב של אשתי אני כבר מתכוון גם להחליף לה צמיגים בחודשים הקרובים - כנראה ישפר משמעותית את הנושא.

הרכב סה"כ נוח ונעים לשהייה והוא רכב רך מאוד - אבל המתלים האחוריים של הרכב הזה לא בולמים כמו שצריך מהמורות כמו פסי האטה או בורות קטנים אלא אם כן המהירות היא זחילה - והם תקינים, אין תקלה ברכב זה פשוט ככה.

היא משייטת בין 80 ל100 קמ"ש ואכן אחרי המהירות הזו מתחילים להם רעשי רוח ודרך וגם מנוע.

לתוך העיר היא נהדרת וזו גם בעיקר הנסועה העיקרית של אשתי ושל הרכב הזה - אבל לעלות איתה על כביש מהיר ואתה מייד מרגיש עד כמה הרכב הזה חלש - השיוט בו פשוט, מרדים אותי! רעש מנוע אנמי ולא מזמין, רכב רך עם גוף קל - לא כיף גדול מחוץ לעיר.

הדברים שאני כן אוהב בה -

צריכת דלק טובה - עושה לנו 1:12 בנסיעות משולבות כאשר העיקר הן בתוך העיר ללא פקקים (הרבה עצירות אבל)

עיצוב חיצוני יפה - בעיניי - יש בה משהו שמשדר ספורטיביות.

עיצוב פנימי פשוט אבל עושה את העבודה היטב.

יחסית לקטגוריה נוחה ומרווחת.

זולה לאחזקה ותחזוקה וטפו טפו טפו - שנתיים אצלנו ומראה אמינות מושלמת עד עכשיו - למעט טיפולים, כלום!

החלפתי לה מצבר החודש - זה היה המצבר המקורי מיולי 2010 :-P והוא עדיין לא היה במצב שהיה צריך להתניע את הרכב עם כבלים!

סה"כ רכב טוב שמשרת את המטרה שלו היטב אבל החוסר הזה ביכולת להאיץ ומתלים אחוריים (שבדגם של ה1.8 ליטר הם שונים וטובים משמעותית) ותיבת 4 הילוכים פלנטרית - לא מוי כיף מחוץ לעיר.

תתחדש על המאזדה - לדעתי היא רכב יותר מוצלח, קצת יותר צפוף לילדים מאחורה אבל הם ילדים - זה לא ממש מפריע להם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...