Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ידידי, עורך דין צעיר וישר דרך, החליט למכור את רכבו - יונדאי גטס 07.

הרכב טופל בקפידה ייקית משהו, במוסך מורשה יונדאי, כל שנותיו.

ניתן לראות בקבלות שלא נחסך שקל מהרכב, והחשבוניות המנופחות מעידות על גישת "קחו את הרכב ותעשו מה שצריך. תודיעו לי בסוף היום כמה יצא".

והנה הגיע לו הקונה המאושר. ניהלו משא ומתן קצר על הסכום [כ3500 פחות מהמחירון], נחתם זכרון דברים, הועבר כסף, הועברה בעלות, ונפרדים כידידים.

על הדרך הדגיש מר עורך דין שהוא בור לחלוטין בענייני מכונאות, ואף הפציר בקונה לקחת את הרכב לבדיקה, אך הקונה סרב.

בזיכרון הדברים הופיע הסעיף הבא: "הקונה מצהיר כי הוא רוכש את הרכב as is".

כעבור שבוע, טלפון נזעם: "שיקרת / גנבת / תוריד ת'כיפה"!

???

"לקחתי את הרכב למוסך באבו גוש, ושם נאמר לי שעלי להחליף רפידות בלמים מקדימה. אני דורש השתתפות של 275 ש"ח"!

עד כאן סיפור הדברים.

כמובן שאני אמרתי לו שהוא אדיוט אם הוא משלם גרוש, אני מכיר את רכבו היטב והאמינו לי שמדובר בפראייר ששילם למוסך מורשה יונדאי חמישית מערך הרכב בכל כניסה למוסך. שטף את הרכב אחרי שנחתם הזכרון דברים, ותידלק פול טנק. סתם בשביל ההרגשה הטובה.

להערכתי הרוכש מצא לו מישהו לסחוט ממנו את הטנק דלק הבא.

מה אתם הייתם עושים?

איזה אחריות יש למוכר רכב בן 9, כשהקונה לא רצה לקחת את הרכב לבדיקה לפני הרכישה, והקונה אף חתם שהוא לוקח את הרכב as is, ולבסוף התברר שיש להחליף רפידות בלמים [אפילו לא תקלה. סתם בלאי שוטף]?

עריכה אחרונה על ידי avargel
תוקנה טעות כתיב
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שילך לחפש מישהו שינענע אותו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שיגיד לרוכש שהוא מבקש ממנו לא להתקשר אליו יותר, ואם יתקשר אזי בטלפון הבא הוא מתלונן במשטרע על הטרדה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא עורך דין אבל ההתמחות שלו זה נדל"ן ולא פלילים.

בגלל שיש לו לב טוב מדי [כן יש גם כזה דבר] אולי הקונה מנסה לנצל זאת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שילך לחפש מישהו שינענע אותו

בדיוק!

אני מכרתי לפני הרבה שנים מיצובישי קולט שמורה בטירוף.

הרוכש לא רצה לעשות בדיקה.

ציינתי בזכרון הדברים שהלקוח אינו מעוניין לבדוק את הרכב במכון בדיקה, ומצא את הרכב לשביעות רצונו ושלא יהיו לו אי אילו טענות כלפי.

כשבוע לאחר מכן, הוא התקשר אלי בטענה שהצופר לא עובד ושבבדיקה של חשמלאי צריך להחליף איזה ריליי של הצופר וזה עולה כ 300 ש"ח.

הוא דרש שאשתתף בחצי מעלות התיקון.

הצעתי לו לקנות וובוזלה ושלחתי אותו לדרכו.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
הוא עורך דין אבל ההתמחות שלו זה נדל"ן ולא פלילים.

בגלל שיש לו לב טוב מדי [כן יש גם כזה דבר] אולי הקונה מנסה לנצל זאת.

אני רוצה להאמין שהשאלה שאתה מעורר כאן תאורטית לגמרי והחבר העו"ד שלך כבר הראה לקונה שלו מהיכן משתין לו הדג, כן לב טוב, לא לב טוב. אם הוא עצמו מתחבט בדילמה האכזרית הזו, ראוי לשקול הסבה מקצועית.

פורסם

השאלה לא תיאורטית והאיש [עורך דין מוצלח האמינו לי] קורא כאן, אז אנא.

כפי שציינתי, האיש טוב מדי, ולעיתים יש כאלה שרוצים לנצל זאת.

אחרי שהוא קרא מה שכתבתם האמינו לי שהוא לא ישלם אגורה שחוקה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קרה לי שמכרתי רנו קליאו אליזה שנת 98. ואחרי תשעה חודשים!!! הקונה התקשר לבית הוריה של זוגתי ולכלכך כמה אני שקרן ומניאק ושמכרתי לו רכב עם תפוחי הגה גמורים. אני זוכר כמה נשפכנו מצחוק על כך

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אנשים חיים בסרט, הוא קנה את הרכב AS IS וללא בדיקה וזאת בעיה שלו בלבד, אתה לא אשם שהוא לא לקח את הרכב לבדיקה וגם לא החבר.

אנשים כאלו מנסים את המזל שלהם וחושבים שזה אולי יעבוד להם. אם אני מוכר רכב למישהו, אני לא מתדלק בשבילו ולא שוטף בשבילו, קח את הרכב כמו שהוא ואם לא טוב לך, לך תחפש מישהו אחר.

בעיקר שזה חלק עם בלאי ואתה לא יכול לדעת אם הוא עשה איזו בלימת חירום מטורפת או טיגן את הבלמים בירידות של ים המלח/ירושלים/אילת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...