רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 32 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
השנה הראשונה עם הפונטו חלפה מהר, ו-11,000 ק"מ עברו (עוד יותר מהר). הזדמנות טובה לסיכום קצר. קודם כל למי שלא מכיר (אם יש פה כאלה...) מדובר באבארת המבוססת על פונטו איוו, גרסת אסהאסה. הפונטו להבדיל מה-500 לא ניחנה בעשרות גרסאות, בשנת חייה האחרונה נמכרה בארץ גרסא יחידה - סופרספורט, עם מנוע 1.4 טורבו המכוון להוציא 180 כ"ס ו-27.5 קג"מ. גרסת האסהאסה שדרגה לה במסגרת קיט יצרן את המתלים (קוני FSD) ג'אנטים ("18 ) ודיסקים מוגדלים בהתאמה, וזרימת האוויר (פילטר פתוח, אגזוז). הרכישה התבצעה לאחר התלבטות די ממושכת, בין שתי אפשרויות - החלפת הפיאט בראבו ברכב משפחתי בעל ביצועים, או בחירת ספורטיבית קטנה והשארת הבראבו לתקופה נוספת. בסופו של דבר ההחלטה ללכת על ספורטיבית קטנה נבעה מהעדפ…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
בהרבה רכבים סופר משופצרים יש את הכיתוב הזה מאחורה. מה זה בדיוק, נראה כמו כיתוב של scream
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד מעט ויהיה לי יום פנוי בשיקאגו. חשבתי לשכור רכב ספורטיבי אמריקאי בסגנון של שברולט קאמרו, פורד מוסטנג וכ"ו. אשמח להמלצה על חברת השכרה הוגנת במחירים, וכזאת שמספקת את כל הביטוחים. כמו כן מה טווח המחירים ליום השכרה, ואיזה רכב יתן את מירב הכיף והחוויה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני שוקל להזמין קלאץ' מחו"ל... בערך חצי מהמחיר בארץ. 800 במקום 1500. קלאץ' לא נמצא ברשימת חלקי החילוף שלא דורשים אישור משרד התחבורה. מי מכם שהזמין לאחרונה חלקי חילוף הדורשים אישור משרד התחבורה, האם יש סיכוי שהחלק יעבור "חלק" ללא חיוב מיסים? מהי פרוצדורת השחרור כיום ואילו מיסים צריך לשלם?
הודעה אחרונה מאת THELAD, -
-
מהרגע הראשון של המבחן היה לנו די ברור שאופל אדם נוצרה למטרה עיקרית אחת - להתחרות ב-500. קווי הדימיון בין השניים כל כך ברורים, שפשוט אי אפשר להתעלם מזה. והנה מסתבר שוב שהתלמיד מתעלה על המורה והאדם עושה את הרוב טוב יותר מה-500 הוותיקה. והפיקנטו ספורט? היא כאן בשביל להיות הילדה הטובה של הכיתה. ההיא שעושה את הכל נכון אבל לא מספיק מגניבה כדי שנבחר בה להיות במקום הראשון. 500 מול אדם מול פיקנטו ספורט - מבחן השוואתי (תודה לפבל, יואב וגדעון על העזרה בארגון המבחן!)
הודעה אחרונה מאת Auriga, -
טעות של נהגת שהתרברבה ופנתה לעיתון מקומי, עלולה לעלות לה ביוקר.[דו"ח על 508 קמ"ש]. 1 2 3
מאת yossiaviel-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
ובכן יש כאן טעות גוררת טעות. המשטרה שטעתה ברישום פרטי מהירות הנסיעה, והנהגת, בזה שפנתה לעיתון, במקום להצטייד בעו"ד ולצאת זכאית בדיון. "הדו"ח יתוקן ויישלח שוב"{לדברי המשטרה}. ואיך בדיוק יתוקן הדו"ח? 1-הם ירשמו בדו"ח מה שבא להם בראש, 2-אולי ייבקשו מהנהגת לנסוע שוב באותו קטע, כדי למדוד{הפעם}, את מהירותה האמיתית? בכל מקרה מעניין לראות איך תסתיים הפרשה.
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/item/2873306 מה אתם אומרים? כמה יעלו רכבים כאלה בארץ? אם הם יעלו 40K ש"ח למשל, עמישראל יקנה או שיעדיף להוסיף עוד כ-20K ולקנות רכב מקטגוריית המיני? מישהו פה חושב שהוא יכול לאפיין את הלקוח שיעדיף רכב כזה על פני מיני/סופר-מיני משומשת? מעניין אם בארץ יהיו להם הגבלות שימוש כגון נסיעה בעיר בלבד או שיוכלו לנוע בחופשיות מעבר לגבולות העיר. בנוסף מסקרן לדעת כיצד חברות הביטוח יתמחרו את הפוליסות לרכבים כאלה, שכן זכור לי שהם ממש לא בטיחותיים.
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שבת שלום לכולם, במחשב דרך של פולקסווגן פולו 2012 צריכת הדלק מצוינת בחישוב של L/100KM, יש אפשרות לשנות את זה לKML/L? כלומר, במקום שהמחשב דרך יראה 9L/100KM הוא יראה 1/11.1.
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעלה את הנושא הזה מאחר ולא מצאתי שרשור מתאים בפורום. אשמח אם אנשים ישתפו פה ידע ב: 1) איך מתקינים מערכות אזעקה ברכב ואיך קונים את מערכת הנכונה? 2) איך מחברים נעילה מרכזית קיימת לשלט? 3) איך מתקינים קודנית לרכב? במקרה הפרטי שלי, הרכב שלי יונדאי אלנטרה 2006 אצלי חודש, אין לי שלט אך ברכב מותקנים חיישנים של האזעקה, כך שאני לא יודע אם מערכת עצמה גם מותקנת, כך שאשמח אם מישהו יסביר לי איך בודקים. ועוד, יש רכבים שכשנועלים/פותחים אותם עם שלט יש פיפ(צפירה) בודד והבהוב כל הנורות פעם אחת, גם האזעקה נשמעת עם הצופר - זה רק ברכבים חדשים או שאפשר לסדר את זה כשה מתקינים את האזעקה?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשיון הרכב רשום בעלים קודמים החכר/השכרה איך אפשר לדעת איזה סוג ליסינג זה היה?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מנסה לתכנן כבר זמן מה טיול נהיגה לחו"ל ויש לי התלבטיות רבות אשמח לייעוץ קיבלתי כמה וכמה הצעות לגבי הטיול/קורס הצעה אחת הייתה חבילה כלולה של 4 ימים לגרמניה בנורינברג שמתוכם 2 ימי נהיגה בנורינברג 21 הקפות ליום עם מכונית סטנדרטית ב9800 יורו,כמובן שאני יכול לבחור 14 הקפות ליום ואז המחיר יורד או 7 ביום ואז זה 3300 יורו. עם ליווי צמוד של מדריך ישראלי. הצעה שניה הייתה קורס נהיגה בצרפת על מכוניות ספורט כמו GT3 M3 R8 וכו' יומיים נהיגה במסלול,אך בחבילה הזו אי אפשר לדעת כמה זמן נטו על המסלול בנהיגה ספורטיבית. דרישות שלי מהטיול שהם חובה זה מדריך ישראלי,נהיגה ספורטיבית מלאה וממושכת, יש מישהו שעשה משהו דומה ויש לו חחות דעת והמלצות ולקחים מהטיול? תוד…
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אם תבקשו חובב רכב רציני לחבר רשימה של אייקונים מוטוריים נחשקים של המאה ה - 20 מן הסתם יופיעו שם שני דגמים קלאסיים שהפכו לאגדה - סיטרואן DS ו- פורשה 911 . שתיהן מיוחדות ומדהימות כל אחת בדרכה. לכל אחת במקביל לתכונותיה המופלאות גם מעט נקודות תורפה - למשל , ל - DS מנוע מעט נרפה וביצועים פושרים, לפורשה - נוחות נסיעה ושימושיות מאתגרת. לסדנא אירופאית עם מחשבה מקורית עלה רעיון - מבריק או נלוז - תלוי בהשקפה - לייצר שילוב סינרגטי בין השתיים ליצירת הקלאסית האולטימטיבית עם היתרונות של כל אחת. התוצאה לפניכם - 911DS. המנוע כמובן של פורשה בוקסר 6 טורבו 3 ליטר עם 260 כ"ס. http://www.brandpowder.com/911-ds-the-perfect-car/ מה דעתכם ?
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כאשר הגעתי לשדה התעופה בוינה הלכתי לקבל את האוטו שהוזמן מדרגת אודי q3.אבל ידעתי שלא הקבל מאחר והאוטו נכנס לסלובניה ולכן הפקיד הציע את אופל זפירה 2015 או את פיאט 500L חדשה . מאחר ולא האמנתי לו שהפיאט גדולה הלכנו לראות את הרכבים ואז להחליט. לאחר שראינו את הרכבים בחרנו בפיאט שהיתה מאובזרת כולל מערכת ניווט של tomtom וכול דבר אחר אפשרי שיש. המנוע דיזל יש לו שישה הילוכים והאוטו די מרווח , נכון שהזפירה יותר גדולה אבל עבור זוג הפיאט ממש גדולה. בארץ הדגם הזה מיועד לשבעה אנשים. המזוודות שלנו נכנסו בקלות 2 מזוודות גדולות ותיק עליה למטוס. האוטו ממש נוח לנסיעה המנוע בינוני מבחינת כוח בעליות קשות צריך להעביר להילוך ראשון . במהירות של 120 הוא עומד על 2000 טורים . האוטו בנסיעה שקט ונע…
הודעה אחרונה מאת roeecohen01, -
- 6 תגובות
- 899 צפיות
למי שמכיר יש ברכב מעמד מובנה לפלאפון, המעמד התנתק לי מהחיבור שלו לדשבורד (רואים שזאת עבודה חאפרית ישראלית והיה לי תחושה שזה יפול). עוד מעט יש לי טיפול 15000, הרכב כמובן באחריות. האם התיקון של זה אמור לעלות לי משהו? ואיך אני מוודא שמחברים את זה ככה שזה לא יפול יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת helpmehelp, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי מדריך מעניין מאוד ביוטיוב שעשוי לעזור למי שבוחן את הרכב בעצמו: שימושי למי שקונה גרוטאות, ו/או רוצה לחסוך כסף לבדיקה במכון או מוסך (כלומר אפשרות לפסול רכב לפני שלוקחים למכון ובכך לחסוך את ה600ש"ח), כל מי שבודק את הרכבים לבד.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 679 צפיות
אני טס ב 26.7 לברלין לשבוע רציתי מאוד להשכיר איזה פורש או משהו בסגנון ליום אחד כדי לחוות את חוית הנהיגה באוטובאנים למיניהם הבעיה שעלות של פורש עולה מעל 1200 שקל ל 24 שעות בלי דלק כמובן. שמעתי שיש אפשרות לעשות מסלול מקצועי עם הדרכה ונהיגה במסלול מרוץ אמיתי. אשמח אם מישהו ימליץ באזור ברלין על חברה מסויימת ואם מישהו יודע מה עלות של חוויה כזאת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kobic2601, -
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מופיע היום באוטובילד: נהג מזראטי באוסטרליה הציב פח צבע על המושב האחורי. הוא ביצע תימרון חירום על מנת לחמוק מכלב, פח הצבע נפתח - והרכב טוטלוס. הנזק - 90000 דולר אוסטרלי, ישולם על ידי הביטוח. http://mobile.abc.net.au/news/2015-06-27/flying-paint-tin-ruins-maserati-interior/6577468
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
שלום לכולם! כבר שנים שאני חולם שטסלה מגיעה לארץ הקודש ואני רוכש אותה. אז בנתיים זה חלום אבל... הייתי שבועים בחו"ל והחלטתי לקחת את היפיפיה לסיבוב בחוץ. מילה אחת מ-ד-ה-י-ם! אז ככה, הדגם שלקחנו הינו הדגם הבכיר P85D כמו שאמרנו מ-0 ל-100 ב-3.3 שניות. פשוט נדבקים לכסא. מה שיפה בארה"ב שחוץ מאחריות מלאה ל-8 שנים גם "התדלוק" הוא חינם בכל התחנות החשמל של טסלה! הטענה מלאה תוך שעה (מספיק ל-400 ק"מ בערך). הבדיחות של איש המכירות: 1. אל תניח את הפלאפון בתא שמיועד לפלאפונים. המסך ישבר שתאיץ. לא בדיחה אמיתי לחלוטין! 2. ביציאה מהרכב "תכבה את האוטו שאתה יוצא" .... אין מה לכבות. הוא נדלק שאתה נכנס ונכבה שאתה יוצא. 3. הרעש ששומעים באוטו... המיזוג אוויר. אמי…
הודעה אחרונה מאת eerez, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 44.9 אלף צפיות
סופ"ש מעולה לכולם קיבלתי היום תשלום חידוש רישיון שפג ביום הולדת שלי שזה באוגוסט אני מסיים נהג צעיר והרישיון החדש שאני אשלם תקף עד 2025 יש לי שאלה בנוגע לצילום תמונה חדשה יש לי הזדמנות עכשיו לשנות את התמונה כי אני משלם 450 שקל על הרישיון החדש והשאלה הזאת אם זה אפשרי כי התמונה היא מגיל 17 ואני נראה מופתע אני יודע שחלק מכם יגידו לי שזה סך הכל רישיון ולמי אכפת מזה חוץ משוטרים , אבל סתם כזה חשבתי לשנות על הדרך אם כבר אז כבר איך אני עושה את כל המהלך הזה ? אני צריך לשלם תוספת על זה ? תודה רבה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 1 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם חברים. אני מעוניין לדעת אם יש איזושהי דרך לדעת בוודאות לאיזה רכבים(חברות או דגמים ספציפיים) משומשים יש הכי הרבה שוק והאם זה משתנה מדי שנה משמעותית. מודה לכל העונים.
שבוע שעבר התחדשתי בוולבו 940 סטישיין .שנת 1995 מנוע 2000 ללא טורבו. האוטו יד שניה . מטופל רק במוסך מורשה האוטו מקורי לחלוטין. הכל עובד .יש ספר טיפולים מלא. חשבונית קניה מקורית.וו גרירה . האוטו ישמש אותי לסופי שבוע דבר ראשון עבר ניקוי פנימי וחיצוני ,פנסים אחורים ראו ימים יפים יותר ולכן הזמנתי 2 חדשים . מחפש כרגע ספסל אחורי שורה שלישית. גנטים מקורים . האוטו נוסע כבד אבל שהוא תופס מהירות הוא נוסע. התמונה האחרונה ככה חשבתי לעשות אותה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
הבעיה לא קשורה באופן ישיר לרכבים, אך היא קשורה לרכב שלי ואני משער שעוד רבים שהרכב חשוב להן בטח התמודדו עם הבעיה ולכן החלטתי לנצל את המדיה והתמיכה החברתית שיש פה כדי לפתור את העניין. יש לי את הרכב שלי פיג'ו 206+ שנת 2011 שאני מאוד מאוד אוהב אותו והוא אחד הדברים הכי יקרים לי בחיים, אני מקפיד לרחוץ ולפנק אותו מדי שבוע. אני גר אצל ההורים שלי ומחנה ברחוב של הבית, הקטע הוא שיש עץ ממש גדול בסמוך לאיפה שאנחנו מחנים את הרכבים והוא יוצר שתי בעיות: 1. זה עץ שמנשיר המון המון עלים וככה מתאספים ונתקעים לי עלים וזרדים בחיבור של תא מנוע לשמשה בכל חור שאפשר 2. על עץ גרים כמה ציפורים שפשוט לא מפסיקות לחרבן על הרכב שלי. את ההורים שלי פחות מעניין האסתטיקה של הרכב שלי ככה …
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
צהריים טובים. בתור נהג חדש, אני מנסה ללמוד כמה שיותר. אחד הדברים הראשונים שלמדתי כשעליתי על הכביש, היה להתסכל אחורה כשנוסעים ברוורס. ממספר נהגים ותיקים דווקא שמעתי שהם לא מסתכלים אחורה, אלא "מסתפקים" במראות, אך אני מצאתי שהמראות אינן מספקות אותי ושאני מפספס הרבה מידע כאשר איני מסתכל אחורה. עכשיו השאלה, כיצד אמורים לבצע נסיעה לאחור? האם הבעייה שלי היא בכיוון המראות ?
הודעה אחרונה מאת mishawel, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים קודם כל אני כבר זמן מה בחיפושים, ולבטים. נרשמתי להנדסאי חשמל, אך אני לא סגור על זה. אני מתלבט בין הנדסאי חשמל/מכונות/בניין. אני מתלבט כי אני לא יודע מה סוג העבודה שכל אחד מהתחום הזה בעצם עושה. אשמח אם מישהו יוכל לתאר לי מה התפקיד של כל אחד מאלה . אשמח לשמוע מאנשים שכבר חוו את הלבטים האלה. אודה לכם על העזרה, זה חשוב לי!
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני יום וחצי בערך התחלתי לשמוע במעבר להילוך שלישי תקתוקים, ודפיקות, כך שאני כרגע על הילוך 1,2,4,5 לפי מה שנאמר הלך הגיר? או שזה שיפוץ? זה יכול להיות עוד משהו? כמו כן כמה אמור לעלות שיפוץ גיר בפיאט פונטו גרנדה ידני ?
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז הונדה החליטה לתת סיוויק טייפ-אר לבר מזל אחד, למשך שנה, בחינם. כולל ביטוח אגב. לאירוע עצמו נתנו שם יפה - King Of The Hell. מה צריך לעשות בשביל זה? לנהוג על הR בסימולטור, במסלול הנורבורגרינג, ולעשות את הזמן הכי קרוב שאפשר לזמן שהונדה קבעו שם - 7:50 דקות. אה כן, צריך גם להיות תושב אנגליה (ועוד כמה מקומות ליד). בהצלחה. http://www.carthrottle.com/post/lap-a-virtual-nurburgring-fast-enough-and-honda-will-give-you-a-civic-type-r/ http://www.kingofthehell.com/
הודעה אחרונה מאת shayy, -
אאוטלנדר 7 מושבים ברמת גימור INSTYLE. בחרתי בסלון בהיר וזה עלה לי ב 3 חודשי המתנה. לטעמי זה שווה. ארי שבועים ו 1500 קילומטר, יש לי כבר דעה די מוצקה. כשאתפנה מעט אעלה סיקור לטובת מי שמתעניין. רק שזה יהיה טיפל'ה ארוך. בינתיים, נראה שמיצי מסתדר לא רע בשטח מתון.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. לפני כמה זמן התחלתי לחפש רכב יד 1 עם קילומטרז' סביר ונתקלתי במודעה מעניינת ביד2 שם בן-אדם טען שהוא הבעלים של הרכב הנפלא. למזלי בדקתי את הרכב לפי מספר במשרד המשפטים וגיליתי שהוא רשום על מגרש לא קטן (שאת שמו אני לא אפרסם כאן). נסעתי למגרש הזה ושאלתי אם יש להם רכב כזה ולאחר בדיקה במחשב אמרו לי שאין. התקשרתי למוקד הארצי שלהם ושם דווקא מצאו אותו ואמרו לי שהוא כבר לא אקטואלי. חזרתי לאותו בחור שהציג את עצמו כפרטי ושאלתי אותו מה יש לו להגיד על זה והוא ישר המציא לי סיפור נחמד על דוד אבי כהן(פלוני אלמוני) סוחר במגרש שהוא עובד איתו. אמר שאין לי מה לדאוג וכו'. אני כמובן לא סומך על בן-אדם שמתחיל בתריקים אבל מה שרציתי לשאול זה - מה לדעתכם כדאי לעשות במצב כזה? כדאי ללכת…
הודעה אחרונה מאת qpayct, -
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, לאחרונה ניתקלתי מספר פעמים במונח של תקן "יבוא לא סדיר". לעניות דעתי בנוגע לרכישות רכב ויבוא דגמים ספציפים על טעמו האישי של הצרכן הישראלי ישנם שתי אפשרויות. האחת היא יבוא סדיר - דרך היבואן המורשה והשניה הינה יבוא אישי - עצמאית (וישנם מספר סוכנויות פרטיות שעושות את הפרוצדורה ואף עוזרות תמורת תשלום עמלתם). השאלה היא כשמדובר בפרוצדורת הזמנה ובבחירת הלקוח בתת דגם ספציפי (או ברמת גימור ואף בסוג תיבת הילוכים ספציפית) שקיימים אך לא מוצעים לרווחה אצל היבואן והסוכנות המורשת בישראל. ובלא הקשר לתוספת תשלום בהתאם. האם בגלל שהרכב לא נבחר והוזמן על פי ההיצע של הסוכנות המורשת אך למרות זאת נרכש דרכם זוכה לתקן של יבוא לא סדיר ? האם באמת ישנו תקן בי…
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
רכשתי ניסאן מיקרה, ביום חמישי עוברים ה 14 ימי עסקים שבהם הרכב אמור להימסר לי וכרגע זה נראה שהרכב לא יסופק עד אז והתחושה הזאת נובעת מהנציג מכירות שממנו נרכש הרכב (אולם תצוגה בהרצליה), הנציג פשוט מעט מורח אותי מבלי לתת לי הערכה לגבי התקדמות התהליך שהרכב עובר ולגבי ההגעה של הרכב. מה שמוזר זה שהרכב נמצא במלאי קיים בארץ, הרכב לא אמור לעבור תוספות כלשהם כגון קודן ושאר השטויות שמוסיפים. אני בד''כ לא לחוץ ודיי קליל בכל הדברים אך בגלל הנסיבות שאשתי ילדה ואנחנו חייבים רכב זה דיי קריטי אפילו לאותו יום בגלל כל מיני מנהלות שדחיתי למועד קבלת הרכב (כמובן שזה לא אמור לעניין אותם) האם ניתן לדרוש רכב חלופי במידה ותאריך ההספקה יעבור? מה הסיכוי שבאמת יתנו לי? איזה עוד אופציות יעמ…
הודעה אחרונה מאת bagira,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r