Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כבר שנים שאני חולם שטסלה מגיעה לארץ הקודש ואני רוכש אותה. אז בנתיים זה חלום אבל...

הייתי שבועים בחו"ל והחלטתי לקחת את היפיפיה לסיבוב בחוץ. מילה אחת מ-ד-ה-י-ם!

אז ככה, הדגם שלקחנו הינו הדגם הבכיר P85D כמו שאמרנו מ-0 ל-100 ב-3.3 שניות. פשוט נדבקים לכסא.

מה שיפה בארה"ב שחוץ מאחריות מלאה ל-8 שנים גם "התדלוק" הוא חינם בכל התחנות החשמל של טסלה!

הטענה מלאה תוך שעה (מספיק ל-400 ק"מ בערך).

הבדיחות של איש המכירות:

1. אל תניח את הפלאפון בתא שמיועד לפלאפונים. המסך ישבר שתאיץ. לא בדיחה אמיתי לחלוטין!

2. ביציאה מהרכב "תכבה את האוטו שאתה יוצא" .... אין מה לכבות. הוא נדלק שאתה נכנס ונכבה שאתה יוצא.

3. הרעש ששומעים באוטו... המיזוג אוויר. אמיתי לחלוטין.

x6e6vl.jpg

25hiuj4.jpg

14aa1pl.jpg

263wphz.jpg

[video=youtube_share;RSWhmeC7NZI]

[video=youtube_share;P6AhuSigSQE]

פשוט נדבקים לכסא ומרגישים כמו במשחק וידאו. התגובות של התאוצה הם מידיות ואגרסיביות מאוד (תלוי בכיול שנבחר)

לא יצא פוסט מסודר וברור אבל זה מה שקורה שמאוהבים!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רגע זה היה INSANE MODE לאחר העידכון האחרון?

ככה רכב חשמלי אמיתי צריך להיות, ומגיע ח"ח על היוזמה של טעינה חינם בכל תחנות הטעינה המהירות, להבדיל מחברה כלשהי שדרשה מחירי פרימיום על החשמל הפשוט.

אין על המומנט מ0 של מנועים חשמליים :-)

[video=youtube;Y8-S7FghyEA]

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מושלם. מה עוד יש להגיד? גם יפה, גם אופה וגם חברה שחושבת על ציבור הלקוחות שלה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

זו מכונית מדהימה, טכנולוגית וגם מעבר. אני זוכר את הסקירה של עידן שנהניתי לקרוא, וגם שלך מעולה. העסקה נשמעת כחבילה מעולה.

הייתי שמח לקרוא על חסרונות בהשוואה לרכבים אחרים בסדמנט דומה, שאינם חשמליים, לדעתך.

החסרון היחיד [והמשמעותי] שאני רואה ברכב הזה, מבלי להכיר אותו, זה היעדר הרעש של מנוע שקסי עתיר סוסים. אני מניח שיש איזו מערכת שיוצרת רעש מלאכותי, אבל אסתכן לשער שזה לא ממש דומה למציאות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

hwgeek: אכן! הגדר המוד = "לא שפוי"! אכן לא שפוי!

אתה לא מבין איזה כח מופעל על הגוף. מעולם לא הרגשתי כך בשום מכונית (לא למבורגיני ולא פרארי).

בנוסף לכך, הרכב לא מחליק. לא ניתן לגרום לו לזרוק זנב. גם שאתה מאיץ מ-0 ל-100 בתוך בסיבוב של 90 מעלות. לא מחליק בכלום. כל גלגל מנוע נפרד וחישובי סיבוב מדוייקים ולא מכנים.

אכן הרעש של הרכב בתאוצה נשמע טוב אבל לא מגרגר כמו מנוע של למברוגיני עם 6 ליטר. זה החיסרון היחיד. מצד שני שאתה יודע שזה לא עולה לך כסף.... אני מוותר על הרעש תמורת נסיעות חינם.

מדובר ברכב עם כמעט 700 כ"ס (!)

s3q2iv.jpg

המודל הזול (70D) מתחיל ב-60,000$ והיקר ביותר (P85D, זה שנסעתי עליו) 90,000$.

ברכב יש את כל הפינוקים שיש ברכבי יוקרה: מושבי עור מחוממים, מערכת מולטימדיה (אינטרנט בסים של החברה חינם, מוזיקה דרך האינטרנט), מושבים מרווחים מאחורה, רכב בשדה ראיה המת, קרוס קונטרול עם ראדר. ועוד.

פורסם (נערך)

עריכה- עכשיו שמתי לב ששלך זה KMH .:oops:

שים לב שהזמנים שופרו עוד יותר בעידכון תוכנה האחרון מהאוויר וכעת זה 3.1 :-).

http://www.teslamotors.com/models

tesla.jpg

יש מצב שהם ישתפרו עוד יותר בעידכונים בעתיד- אין על החברה הזו.

אני מפחד לחשוב מה יהיה ההרגשה של INSANE MODE בדגם קיצון של 1000HP אם הם יוציאו כמהדורה מוגבלת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עד שיגיע איזה עדכון לאוטו והוא יכבה לפעמים....

נקווה שהם בודקים את העדכונים שלהם יותר טוב ממה שחברות של מכשירים כמו טלפונים ומחשבים בודקות.

בכל מקרה, אין ספק שזה גם החלום שלי :)

אני אהיה בארה"ב ביולי אוגוסט אבל לא אספיק ללכת לסוכנות, ואני גם לא בטוח שיתנו לי בתור נהג חדש..

פורסם

טוב,נפלה הלסת,והמקלדת עכשיו מוצפת ריר

תגובה נורמלית תבוא מחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מאוד מעניין לקרוא ותודה על השיתוף!

אין ספק שזהו העתיד, ואם הוא מרגיש כמו שאתה מתאר אותו, כנראה שהוא לא רע בכלל.

פורסם

ראיתי את הרכב בלונדון בסוכנות וגם באחד מהמלונות באזור. רכב מדהים.

דרך אגב, הנתון של 0-100 הוא אותו הדבר. אחד זה 0-100 קמ"ש ב 3.3 והשני זה 0-60 מייל/שעה, 100 ק"מ = 62 מייל

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

hwgeek: לא רוצה להיות קטנוני אבל 0-60mph זה 3.1s

בקילומטר זה יוצא 0-96.56kmh

100/96.56 = 1.0356

1.0359 * 3.1s זה 3.21s

כנראה עיגלו למעלה :)

פורסם

כן כן ניזכרתי בזה אחרי ששמתי לב לKPH, לכן ערכתי עם סמיילי מיתבייש :-).

איזה כיף שאפשר להיתעורר בבוקר ולגלות שהרכב שלך קיבל פיצ'רים חדשים ושיפורים , הלוואי על כולנו.

למשל הגרנדה שלי נימכרת כבר 10 שנים עם אותו המנוע, הייתי שמח אם היצרן היה מפרסם עידכון תוכנה שישפר קצת את ניהול המנוע/ביצועים/חיסכון בדלק, אך לצערי זה הדבר האחרון שמעניין אותם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן רכב מאוד מעניין, עוקב אחריו כבר הרבה זמן וקורא כל דבר חדש שרק יוצא לגביו. יש איפשהו פורום שלם שעוסק ברכב הזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...