Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בוולבו 940 שנת 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צ'יפ של שיפורים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בכלל 4 ברגים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול החלפתי פלגים וסט חוטי הצתה (היו עדין מקוריים). האוטו מגיב יותר טוב ללחיצה על הגז. אבל יש עדין לפעמים משחק בטורים. מרגישים את זה במיוחד ברוורס ללא גז.2015-01-03 12.07.09.jpg2015-01-22 15.32.20.jpg

במוסך בוצע ניקוי המצערת ולדברי המכונאי כדי להכניס תוסף לדלק ולנסוע במאמץ

פורסם

בדקת את הצינור שיוצא מהמייצב טורים?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל הצינורות הואקום נבדקו

אתמול רכשתי כמה מוצרים באיקאה .ניכנסתי לחניה להעמסה כמו שבדי טיפוסי. קיפלתי מושבים וניכנס לשם מיזנון של מטר וחצי בקלות

פורסם
כל הצינורות הואקום נבדקו

אתמול רכשתי כמה מוצרים באיקאה .ניכנסתי לחניה להעמסה כמו שבדי טיפוסי. קיפלתי מושבים וניכנס לשם מיזנון של מטר וחצי בקלות

נפלאות הסטיישן, גם אני בעל וולוו סטיישן, זה תענוג:)

תתחדש.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

צ'יפ - אין טעם.

גמגומים - או מייצב, או דליפת אוויר, או תקלה כללית - הצתה, תזמון וכדומה.

רעשים מהגלגלים - יכול להיות לכלוך, רפידות או גורם זר, יכול להיות מיסבים.

דני

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי 1000 ק"מ שעשית בס"כ .אני מרוצה מהאוטו, האוטו משמש אותי לנסיעות קצרות ולקניות,צריך להתרגל לזחילה שלו בהתחלה . האוטו הוא אוטו שלישי מתוך 4 שנוסעות בבית,כלכלי זה לא,

אבל היתי כועס על עצמי אם לא היתי קונה את האוטו הזה .האוטו מקורי לחלוטין ומקווה להמשיך להחזיק אותו בצורה הזאת

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עברו חודשים וקצת ועשיתי עם האוטו בסך הכל עוד 900 ק"מ. היום נסעתי עם האוטו למרכז הכרמל. האוטו עצלן בעליות חבל על הזמן. גם משיכת ההילוכים לא עזרה.

הבעיה עם הטורים לא ניפתרה וזה משגע אותי. כל מוסך שהלכתי אליו אמר לי לנסות לחיות עם זה . לי נימאס ומחר אכניס את האוטו למוסך שראיתי אצלו מספר וולבוים מטופלים.

בנוסף היום בנסיעה עם מזגן התחיל רעש רק שהמזגן עובד. הצליל מתחזק לי הטורים ,כמו שהיה פעם בעיות עם הרדיו שהיו שומעים את הטורים .מה זה יכול להיות?

הבעיה הישנה של מד הדלק עדין לא ניפתרה כניראה שחר גם אטפל בזה .

• תוכן חדש...