Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בוולבו 940 שנת 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן חלונות כהים זה ממש מוסיף בסטיישן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רוצה אחת כזאת סטיישן, 2.3 טורבו ענקי, ידנית, מונמכת לרצפה, עם BBS:inlove:

תתחדש!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

היתה לי כזו ידנית 1991 2000CC, היתה עושה 1 ל 11 מחוץ לעיר אבל כל שנה דרשה איזשהו תיקון חריג עד שנשברתי.

בקיצור, כמה עלתה?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מזכיר נשכחות, כשהייתי צעיר היה נוזל לי רוק כשהוולוו הממשלתיות (ה 244 אם אני זוכר נכון) היו עוברות לידנו (גרתי ליד בית הנשיא בירושלים) וקצת אחרי התיכון עשיתי סיבוב באחת דומה וזו הייתה חוויה מדהימה (במיוחד בהשוואה לסובארו DL1600 שנחשבה לחזקה).

הצבע דרך אגב מקורי? נראה מבריק מדי לרכב בן 20. המושבים האחורים (ההפוכים) מופיעים ברישיון? לטעמי חלונות כהים לא מוסיפים הרבה במיוחד ליופי אך יכולים להיות שימושיים ברכב עם חלונות כל כך גדולים.

אל תתרגז אבל כשאני רואה את הרכב הזה עכשיו הדבר הראשון שקופץ לי זה "רכב הלוויות" בגלל תא המטען הענקי:lol:

פורסם
אני רוצה אחת כזאת סטיישן, 2.3 טורבו ענקי, ידנית, מונמכת לרצפה, עם BBS:inlove:

תתחדש!

לא אכפת לי, שלא יהיה טורבו, אבל שיהיה אדום, שחור, ירוק או כחול מטאלי על STEELIES רחבים ורצוי עם פסי כרום סטייל שנות ה50

8095245575_288eb7860a_z.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוכן לקבל כזאת גם עם צבע מתקלף, והמון מדבקות של חרדים(אפילו עדיף).

ואז לתת בראש להרבה מכוניות יכול להיות משעשע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
מזכיר נשכחות, כשהייתי צעיר היה נוזל לי רוק כשהוולוו הממשלתיות (ה 244 אם אני זוכר נכון) היו עוברות לידנו (גרתי ליד בית הנשיא בירושלים) וקצת אחרי התיכון עשיתי סיבוב באחת דומה וזו הייתה חוויה מדהימה (במיוחד בהשוואה לסובארו DL1600 שנחשבה לחזקה).

הצבע דרך אגב מקורי? נראה מבריק מדי לרכב בן 20. המושבים האחורים (ההפוכים) מופיעים ברישיון? לטעמי חלונות כהים לא מוסיפים הרבה במיוחד ליופי אך יכולים להיות שימושיים ברכב עם חלונות כל כך גדולים. :lol:

גם ה 940 שימשה כרכב שרד שנים ארוכות, ונסעו בה שרים, יו"ר הכנסת ונשיא בית המשפט העליון.

המושבים האחוריים ההפוכים הופיעו לראשונה ב 145 ב 68' ומאז היו ציוד תקני בכל דגמי הסטיישן של וולבו, וכמובן שהם מאושרים ברישיון.

עד היום דגמי הסטיישן מהווים חלק נכבד ממכירות וולבו, ואפילו זכו להשתתף בלא מעט מירוצים.

וולבו היתה הראשונה להציע גירסת טורבו לדגמי הסטיישן שלה, וה 245 טורבו נחשבה בזמנה למכונית הסטיישן המהירה ביותר של זמנה.

איכות הצבע היתה גבוהה מאד, מאחר ווולבו היתה חלוצת השימוש בצבע על בסיס מים, בשל מודעות גדולה לאיכות הסביבה.

פרט מעניין הוא שה 940 היתה אחת המכוניות המודרניות האחרונות שנצבעה ידנית, כן, עם אקדח צבע, כמו פעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

הרכב שלי הגיע ללא הספסל האחורי . אני מחפש ספסל כזה . לא בגלל שייש לי הרבה ילדים(אולי יתן חשק לאישה) .

הצבע מקורי והתמונה לא עברה איזה תיקון צבע. האוטו ניראה מושלם .

כרגע בחיפוש אחר גנטים או אפילו טאסות מקוריות .

אכניס את האוטו לצבעי לצבוע את החלק התחתון של הטמבונים בצבע הרכב ואולי גם את המראות

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
פורסם

אני הייתי משאיר אותה קרוב ביותר למצב המקורי שלה, יש לו מעיין קסם של הכבדות של וולוו של אז ולא הדרק של היום.

זה רכב גדול בשני המובנים ולהתחיל להתעסק איתו זה לא ייגמר. חוץ מזה שהוא נראה 10 במצבו המקורי, צריך רק גנטים מקוריים עם הצלחות היפות המקוריות כמובן. :)

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השקוף זה למראה קרבי יותר. הכתום זה למראה של אוטו סבתות, שגם זה נחמד.

זה תלוי במראה שאתה מחפש להשיג, סטיישן קרבי או אבא'לה שנוסע בסבבה.

ברכב שלי בהתחלה שמתי ווינקרים שקופים אבל בגלל שהוא איטי וממש לא קרבי חזרתי לכתום כי זה יותר קלאסי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...