Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגעים בחנייה לאוטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה לא קשורה באופן ישיר לרכבים, אך היא קשורה לרכב שלי ואני משער שעוד רבים שהרכב חשוב להן בטח התמודדו עם הבעיה ולכן החלטתי לנצל את המדיה והתמיכה החברתית שיש פה כדי לפתור את העניין.

יש לי את הרכב שלי פיג'ו 206+ שנת 2011 שאני מאוד מאוד אוהב אותו והוא אחד הדברים הכי יקרים לי בחיים, אני מקפיד לרחוץ ולפנק אותו מדי שבוע.

אני גר אצל ההורים שלי ומחנה ברחוב של הבית, הקטע הוא שיש עץ ממש גדול בסמוך לאיפה שאנחנו מחנים את הרכבים והוא יוצר שתי בעיות:

1. זה עץ שמנשיר המון המון עלים וככה מתאספים ונתקעים לי עלים וזרדים בחיבור של תא מנוע לשמשה בכל חור שאפשר

2. על עץ גרים כמה ציפורים שפשוט לא מפסיקות לחרבן על הרכב שלי.

את ההורים שלי פחות מעניין האסתטיקה של הרכב שלי ככה שהם לא ינקפו אצבע או מאמץ כדי למגר את התופעה.

מה לדעתכם אפשר לעשות לפני שאני פונה לעיריה כדי לגזום את העץ?

תודה.

פורסם

1. תחנה רחוק יותר מהעץ. אפילו אם זה אומר ללכת קצת ברגל הביתה ולא לעמוד מול הכניסה.

2. תכסה את הרכב אם אתה מתעקש לחנות שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תקרא לפקח עיריה בדרך כלל הם באים ומנפיקים דוח על השחתת רכוש לעץ, העץ בדרך כלל לא משיב וזה לא פותר את הבעייה אבל אין לדעת.

זהירות פוסט זה נכתב בציניות.

פורסם

אחד הפוסטים היותר מעצבנים.

זה כמו אילו שמחפשים לקנות רובה אוויר (כזה שמשמש לציד עם כדורי עופרת קטנים) בגלל שציפורים מחרבנות להן על האוטו.

שים כיסוי אתה אפילו לא צריך משהו רציני שיכסה את כול הרכב רק את חלקו העליון סתם איזה בד לייקרה שתקשור בארבע קצוות או תחבר עם ווים או מגנטים וכו...

פורסם

אם הוא כלכך חשוב לך, למה אתה משאיר אותו בחוץ? תכניס אותו לחדר. אם הוא כלכך יקר לך, "הכי חשוב לך בחיים", תן לו לישון במיטה שלך אפילו.

הנה דוגמא לאחד שבאמת אוהב את הרכב שלו, אתה סתם מנצל אותו:

http://images1.ynet.co.il/PicServer4/2015/02/20/5890340/5890335099099640360no.jpg

פורסם

לשים כיסוי על הרכב לא יעזור לך מפני הלשלשת של הציפורים. למה? כי אז תצטרך להתעסק עם כיסוי מלא בחרא של ציפורים (סליחה על הבוטות).

אם יש משהו שאני יודע על ציפורים שמחרבנות על רכבים זה שאתה חונה להם מתחת למקום בו הם יושבים, הפתרון היחידי זה לחנות במקום אחר.

פורסם

למה שעיריה תגזום את העץ כי הציפורים מחרבנות על 206+ של הוד רוממותו? הם כבר בדרך עם צ'קל'קות ולווי משטרתי.

לא מתאים לך - אל תחנה שם.

פורסם

העלית נקודה מעניינת וחשובה

בוא נניח שנצליח לייצר לחץ שיגרום לכך שהרשויות המקומיות יסכימו לבקשתך

ויוציאו הנחייה לכריתת כל עץ שנשירת העלים שלו מפריעה למישהו.

בנוסף תצא הנחייה המחייבת להשמיד את כל הציפורים המחרבנות - הרי ידוע שזה פוגע בצבע של האוטו

האם זה עדיין נשמע הגיוני?

פורסם

כיסוי סינטטי (חשוב שיהיה נגד הצטברות לחות).

הנה נפתרה הבעיה.

גיזום עצים הוא לפי קריטריונים (שרירותיים לחלוטין ) .כלומר חרטא , אם תצליח לשכנע יגזמו ענפים.

שיהיה לך ברור -לא יכרתו את העץ אלא אם הוא מסכן את הציבור.

ובשביל הפינוק של הרכב -שים מתחת לכיסוי כירבולית שיהיה לו נעים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

גם ברחוב שלי יש כמות בלתי מבוטלת של עצים, או שאני מחפש חניה ב3 החניות היחידות שקיימות סמוך לבית והן אינן מוצלות (בד"כ בלילה לא אמצא שם חניה אלא אם אשתחל עם הגטס בין 2 רכבים בצפיפות) , או שאני מחנה מרחק 2 דקות הליכה מהבית, בתחילת הרחוב שם אין עצים.

אל תתפנק על הליכה.

דבר נוסף אפשרי שתשלשל מקרופון על העץ, תוסיף כמה כוסות וודקה עם רדבול ותדווח לפיקוח העירוני שהשכנים מצייצים לך כל הערב קריוקי וזה מפריע לך לישון.

פורסם (נערך)

בנוגע לגיזום העץ, קודם כל תבדוק אם העץ נמצא בשטח של הבניין או של העירייה, אם זה של הבניין אז תדבר עם הוועד אין בעיה לגזום אותו במידה והוא מאשר, אם זה בשטח של העירייה אז בהצלחה עם זה, אם אין סיבה מוצדקת וקשרים אז אין סיכוי שהם יזיזו את עצמם במיוחד בקיץ.

(אצלי בשכונה לפני כל חורף גוזמים כמעט כל העצים, גם עירייה וגם אנשים פרטיים בגלל פחד מקריסת עצים ונזק שכבר קרה בעבר..)

אבל הכי פשוט, להחנות טיפה יותר רחוק במקום שקט ובטוח..

עריכה אחרונה על ידי Taimors
  • תוכן חדש...