Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגעים בחנייה לאוטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברחוב יש חוט חשמל לכל האורך, בדיוק מעל הצד של החניה, וזה בנוסף לעצים. כמעט כל יום אני מוצא "הפתעות" על הרכב. כמו כן זה איזור מרכזי עם מכת חניה, אז אני חונה איפה שיש מקום, אין בד"כ את הפריבילגיה לבחור איפה לחנות - צריך להגיד תודה שיש בכלל חניה, אם יש.

אז התקשרתי לחברת חשמל שיורידו את החוט חשמל, אבל השכנים התנגדו, לא רוצים לחיות בלי חשמל, מפונקים. טוב, זה בהומור, אבל הבעיה אכן קיימת, אני תמיד מחזיק ברכב כמה סמרטוטים ובקבוק מים, פעם ביומיים מנגב את כל ההפתעות, ופעם בשבועיים עושה שטיפה כללית. זה מה יש.

אם יש לך אפשרות לחנות במקום אחר, במרחק סביר - הרווחת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מודה לכם על התגובות... למרות שלא מצאתי משהו ממש מועיל מרובן...

אחרי בירוקרטיות ארוכות ומתישות קיבלתי היום מכתב מהמועצה שביום ראשון באים לכרות את העץ !!! :)

משתלם להלחם על מה שמגיע לך...

תודה לכולם

פורסם

דווקא לא נשמע כזה מופרך, סבא שלי גר בקצרין ועצים היום מורידים לו לגינה מידה שנה המון עלים וענפים,כל פעם היינו צריכים לנקות המון כדי לטפח את הגינה.

שלחנו ככה מכתב לעיריה שכתבנו על רגל אחת,הם לקחו ברצינות וכרתו את כל העצים באיזור הבית שלו.

בלי שום פרוטקציות,יש עיריות\מועצות שבאמת עושות עבור התושבים שלהן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש לי את הרכב שלי פיג'ו 206+ שנת 2011 שאני מאוד מאוד אוהב אותו והוא אחד הדברים הכי יקרים לי בחיים, אני מקפיד לרחוץ ולפנק אותו מדי שבוע.

.

ממליץ לנסות יחסי מין, לקבלת פרופורציות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אחרי בירוקרטיות ארוכות ומתישות קיבלתי היום מכתב מהמועצה שביום ראשון באים לכרות את העץ !!! :)

משתלם להלחם על מה שמגיע לך...

אישית, אני לא מאמין. עד שאראה הוכחה.

במקרה המיקריות, אתה מקורב לצלחת של ראש העיר?

נו... לאמא שלו קוראים באלי.

657114_C.jpg

temporary image hosting

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

באמת לא מבין את הבעיה. גם אני חונה בד"כ ברחוב. לא תמיד יוצאת החניה המושלמת, לפעמים יש מעל עץ, חוטי חשמל או פנס רחוב. ולפעמים ציפורים גם סתם מחרבנות במעופן. בא בבוקר, מחליף לאוטו חיתול - לא סליחה, התבלבלתי עם התינוקת - מנגב לאוטו את הקקי בלי להתעסק עם זה יותר מדי, ונוסע. זה לא הניקוי הכי אסתטי אבל לפחות לא נשאר הלכלוך שמאכל את הצבע. פעם בשבוע-שבועיים, אם המריחות כבר מעצבנות בעין, הולך ועושה שטיפה כמו שצריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

ממליץ לנסות יחסי מין, לקבלת פרופורציות.

לא יודע אולי למישהו שמזיין פעם ב... סקס זה דבר מלהיב ונדיר.... אבל למי שזה כבר בשגרה אצלו זה כמו אוכל, ואתה לא מאוהב באוכל שאתה אוכל גם אם הוא נורא טעים.. אני מקווה בשבילך שלא :)

אז לפיכך אני ממליץ לך להתנסות ביותר סקס כדי לקבל פורפורציות :)

אישית, אני לא מאמין. עד שאראה הוכחה.

תשלח מספר פקס אני אפקסס לך את המכתב, או ישלח לך מחר תמונות של לפני-ואחרי כי חשוב לי שתאמין.

ועכשיו ברצינות, אני מניח שאולי אתה עוד ילד ועדיין לא בן 18.. אבל אתה כותב בפורום כדי להעזר ולעזור או כדי להתנצח?

תחשוב על זה.... בכל מקרה אם אני לא אראה תגובות ממך שמטרתם לתרום איזשהו ידע וסתם להכנס כי משעמם לך אני אחליטל התעלם ממך...

נו... לאמא שלו קוראים באלי.

יש אנשים שלוקחים את מה שהם רוצים, הם רואים משהו מאמין שמגיע להם ועושים צעדים כדי לקבל את זה,

ויש אנשים שלא ומה שהם יכולים לעשות זה לשבת ולהתמרמר ולהמציא בדיחות של בני 6 כדי להתמודד עם המרמור והקנאה כאשר הם רואים אחד שכן :)

באמת לא מבין את הבעיה. גם אני חונה בד"כ ברחוב. לא תמיד יוצאת החניה המושלמת, לפעמים יש מעל עץ, חוטי חשמל או פנס רחוב. ולפעמים ציפורים גם סתם מחרבנות במעופן. בא בבוקר, מחליף לאוטו חיתול - לא סליחה, התבלבלתי עם התינוקת - מנגב לאוטו את הקקי בלי להתעסק עם זה יותר מדי, ונוסע. זה לא הניקוי הכי אסתטי אבל לפחות לא נשאר הלכלוך שמאכל את הצבע. פעם בשבוע-שבועיים, אם המריחות כבר מעצבנות בעין, הולך ועושה שטיפה כמו שצריך.

כפי שאתה שם לב לעדכון האחרון- לבעיה נמצאה פתרון וזה כבר לא הכרחי שתבין אותה :)

דווקא לא נשמע כזה מופרך, סבא שלי גר בקצרין ועצים היום מורידים לו לגינה מידה שנה המון עלים וענפים,כל פעם היינו צריכים לנקות המון כדי לטפח את הגינה.

שלחנו ככה מכתב לעיריה שכתבנו על רגל אחת,הם לקחו ברצינות וכרתו את כל העצים באיזור הבית שלו.

בלי שום פרוטקציות,יש עיריות\מועצות שבאמת עושות עבור התושבים שלהן.

יש אנשים ממורמרים, סקפטיים, שדווקא בגלל הגישה שלהם לא הולך להם דברים בחיים ואז הם מפתחים פסימיות וציניות ועוד מרמור וסקפטיות ששוב מובילים לכך שדברים לא ילכו להם בחיים - מאין גלגל חוזר שכזה כפי שאתה יכול לראות היטב בפוסט הזה, אתה לא יכול בהודעה לשנות גישה של בנאדם, זה בד"כ לוקח טיפול שלם...

כאשר הם מבחינים באחד שכן הולך לו.. הם מתכווצים בתוכם כי להם לא הולך, ואז כמנגנון הגנה כל הציניות והמרמור יוצאים החוצה, והאבסורד הוא שאם רק היו משנים את הגישה דרים טובים גם להם היו יכולים לקרות בחיים :)

אין טעם להגיב אלי כי אני כנראה לא אראה את התגובות שלכם, מיציתי את הפוסט ואין לי עניין בו יותר.

שיהיה לכולם שבוע מעולה :)

עריכה אחרונה על ידי tomcoh
  • תוכן חדש...