Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה מאוד לרדת מ SMAX,ההקפדה על השקט בנסיעה והבולמים שסופגים את רוב התחלואים

בשקט שרק פורד מייצרת ואיכות גימור פנימית מוקפדת,גם אם עמוסה בכפתורים,עדיין מוערכת בעיניי

ונמצאת בליגה שאף יפנית או קוראנית עדיין לא מייצרת במחיר הזה(ואולי יש ולא נהגתי?),כך לפחות אני חושב.

לאחותי יש SMAX וכל פעם שאני נוהג בה,אני מתפעל מהשילדה האיזון והקלות שהרכב הזה זז ונוסע,ובויינה

זה משקל כבד ואתלט לא רע בכלל,ועוד מיני וואן 7 מקומות.

קשה קשה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין איך תהיה המקס החדשה. פורד הציבו לעצמם רף גבוה מאוד. המכונית שומרת על מעמדה כבר קרוב לעשור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אייל, למה לא לקחת פיג׳ו 5008?

מיניוואן מרווח, עם התנהגות כביש טובה וביצועים טובים משל האאוטלנדר. נכון שהוא בזבזני בדלק, אבל לדעתי זה לא יעניין אותך בליסינג. גם העובדה שהוא היה חובב מוסכים בדגמים הישנים יותר לא משנה יותר מידי. המזגן חלש, אבל הוא חלש לכאורה גם ב smax שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

כי לובינסקי מתמחרים אותו לליסינג ב 1000 שקל יותר מSMAX...

יחד עם ה C4.

הם כנראה לא ממש רוצים למכור מכוניות.

חברות הליסינג גם לא ששות לעשות איתם חוזי ליסינג בגלל החלפות הטיימינג התכופות.

חבל כי שתי אלו היו המועדפות עלי.

ואגב דלק, הממוצע כרגע של האוטלנדר הוא 10 ופחות בנהיגה רגילה.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השרשור. היום "ירשתי" אאולנדר 2013 בליסינג שהחליף את האוקטביה אהובתי משכבר השנים. לא אוסיף ואלאה אתכם בתחושת האכזבה, אבל בהחלט יש לי כמה שאלות:

1. איך לעזאזל דוחפים במושב האמצעי 3 מושבי ילדים? (מושב בטיחות + 2 בוסטר גב).

2. איך מכוונים את השעון של הרכב?

3. איך מגדירים טלפון חדש בבלוטות' ?

אז איך אומרים היום בטול-כרם: "שיהיה לכם רמאדן קארים, קאסם בבקרים ומזל של עיוורים" (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...