Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן מקפיא את העצמות של היושבים בשורה הראשונה.

ביום סביר.

ביום חם כמו השרב שהיה לפני שבוע, הוא פשוט קרס. בכל רמזור או לחיצה הגונה, המדחס כבה.

7 אנשים באוטו כמעט קיבלו מכת שמש.

איפה מיצובישי ואיפה SMAXשכולם נהנים לרדת על המזגן שלו..

לגבי הצבע הבהיר - אצלי ברכבים יש משמעת צבאית. לא אוכלים ולא שותים באוטו בשום מצב אף פעם.

רוצים לאכול/לשתות? עוצרים באיזו פינה ונהנים גם מהנוף.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שתצטרך לחפש התקנה של מאווררים לשורה 2+3 שיהיו מחוברים למצית/חשמל של האוטו, כמו שהיה על הסובארו 82 DL ושאר מוניות ישראל. מצחיק מצחיק אבל סופר פראקטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

העיקר שאתר נטקאר פינק את מקסי במיני כוכב אחד מחמישה אפשריים בגלל המזגן.

הכעס היחיד שלי על מקס זה שאני לא מצליח לזהות מחליפה שלא תהיה נפילה.

וואלה תתחדש - נשמח לסקירה שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי זו ירידה ברמה. האאוטלנדר מרגיש מאוד גס ולא מהונדס עד הסוף בניגוד לפורד. שלא לדבר על איכות חומרים, מנוע, אבזור וניהוג. אבל רוב הרכישות מתבצעות עם הלב - תתחדש.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה אופציות ל-7 מושבים במחיר של האאוטלנדר ולכן הוא כל כך פופולארי בחברות הליסינג כתחליף למיניוואן.

אני נהגתי באאוטלנדר דיזל של חברים לא מזמן והרכב הרגיש מאוד גס, לא קרוב לג'יפונים המלוטשים של מאזדה, ניסאן וסובארו למשל.

העברות המשקל היו מאוד מורגשות, הרכב היה מאוד רועש גם מרעשי מנוע וגם רעשי רוח וכביש והזכיר לי פג'ארו מתחילת המילניום שעשיתי עליו נסיעה קצרה.

למרות זאת, אני יכול להבין את כל מי שבחר לוותר על מאזדה 5/טויוטה וורסו/פיג'ו 5008 ודומיהם ולבחור ברכב עם ניחוח של פנאי.

פורסם
לדעתי זו ירידה ברמה.

אבל רוב הרכישות מתבצעות עם הלב - תתחדש.

אני מבטיח לך שאם אייל היה עושה את ההחלטה מהלב, זה לא היה האוטו הזה. זה אוטו ליסינג, ואם קראת את מה שהוא כתב על "דלק מוטורס" היית מבין שהוא היה מעדיף עוד SMAX על האאוטלנדר הנוכחי - רק הבעיה היחידה היא שהם העלו את המחיר על ה SMAX.

לדעתי הוא לקח אותו רק בגלל הגבלת המחיר שנתנו לו במקום העבודה עבור רכב 7 מושבים.

אגב, חבר שלי שעובד בחרת מחשבים מסויימת, היה התנייד עד עכשיו על קאדי TSI עם 7 מושבים - ולאחרונה ממש הוא קיבל דאצ'יה LODGY 1.2TCE עם 7 מושבים (שזה 5+2). התקינו לו גגון מקורי ושמו לו "אמבטיה" לצורך איחסון (עגלות ילדים וכד') ובא לציון גואל. 100,000 ש"ח בלבד. למרבה ה"הפתעה", הוא דווקא מרוצה. יותר מאובזר מהקאדי ומפתיע לטובה בכל היתר.

מאחר וליסינג לא מקבלים שקל הנחה מיבואן דאצ'יה, הם החליטו לרכוש את הרכב עבורו - בשאיפה של להחזיק אותו כמה שיותר (בתקווה שלא יעשה להם תקלות כל יומיים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תראו לא מדובר בקטסטרופה.

הרכב נעים מאובזר היטב, הגימורים מוקפדים (בערך..הכל נראה מצויין עד שנוגעים או מנסים להזיז) והוא נוח ונעים לשהיה.

רק מה שהורג אותו בצורה הכי מוחשית זה המנוע ותיבת ההילוכים הרציפה. (אם תה"ל רציפה נקראת באמת תיבת הילוכים.)

תוסיפו לזה צמיגי אופניים ובולמים שמיועדים לשטח וההבנה שמחלחלת מיד היא שמדובר במיצובישי גרנדיס מ 2006 עם מראה SUV.

בעולם הרכב נמכר עם V6 ויותר מ 200 סוסים, צמיגי 18 בשרניים, ריפודי עור וגג שמש גדול והוא מרגיש ומתנהג אחרת לגמרי.

מה שהחליטו ליבא לכאן מבייש את הפירמה.

פורסם

אני נוסע לא מעט על הרכב הנ"ל ביום יום (ליסינג תפעולי) בדיוק באותו צבע לבן עם ריפוד בהיר.

את מערכת הSTART&STOP אפשר לכבות עם כפתור שנמצא מעל הברך השמאלית בתחתית הדשבורד.

לנסיעה רגועה יום יומית או טיול סופ"ש עם המשפחה הוא מצויין, שקט יחסית, מרווח והמון מקום.

הוא רך על הכביש וסופג בצורה סבירה פלוס שיבושים קטנים וגדולים.

לטעמי החיסרון הכי גדול שלו היא מערכת המוטימדיה שפשוט בושה וחרפה- הטאצ' על הפנים ובלתי אפשרי לתפעל את הניווט כמו שצריך.

כמו כן איכות הבלוט'ופ גרועה.

פורסם (נערך)

בעולם הרכב נמכר עם V6 ויותר מ 200 סוסים, צמיגי 18 בשרניים, ריפודי עור וגג שמש גדול והוא מרגיש ומתנהג אחרת לגמרי.

מה שהחליטו ליבא לכאן מבייש את הפירמה.

בעולם אני מניח שאתה מדבר על ארה״ב (הGT), כי באירופה היא נמכרת באותן גרסאות כמו פה (גם אם היו מוכרים שם את הV6 היתה נמכרת בכמויות זעומות).

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

איזה עוד אופציה יש לרכב חדש 7 מקומות (2 לילדים מאחור) שעולה 157 על הכביש עם איבזור נדיב ביחס לאחרים ואחריות ל 3 שנים ? זה לא אוטו ספורט והוא לא אוכל את השטח אבל הוא מאוד פרקטי ... יש הרבה מקום לאחסן, רכב גבוה, ואני רוצה להאמין שגם בטיחותי.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אם אני לא טועה הסיטרואן C4 פיקאסו, בנזין, נמכרת במחיר קרוב (160,000).

האבזור, גם בגרסה הבסיסית, נדיב למדי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
איזה עוד אופציה יש לרכב חדש 7 מקומות (2 לילדים מאחור) שעולה 157 על הכביש עם איבזור נדיב ביחס לאחרים ואחריות ל 3 שנים ? זה לא אוטו ספורט והוא לא אוכל את השטח אבל הוא מאוד פרקטי ... יש הרבה מקום לאחסן, רכב גבוה, ואני רוצה להאמין שגם בטיחותי.

המחיר הרשמי לא עומד על 170K ש"ח ? או שיש להם מבצע עכשיו ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הבנתי שה smax התחיל להמכר ב 165.

יש גם אורלנדו, 4c וזפירה. כולם באותו מחיר.

כולם יתנו התנהגות כביש עדיפה.

הv6 נמכרת גם במזרח גם בקנדה וברוסיה. חוץ מאירופה זה אומר ברוב העולם..

לטעמי החיסרון הכי גדול שלו היא מערכת המוטימדיה שפשוט בושה וחרפה- הטאצ' על הפנים ובלתי אפשרי לתפעל את הניווט כמו שצריך.

כמו כן איכות הבלוט'ופ גרועה.

תרגיש רגוע..כרגע דחפו לשם JVC שאפילו ניווט אין בו.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

S max ב-165?

לי זכור שהמחיר מתחיל ב-185.

אגב, כמו שה-s-max והגלאקסי יובאו עקב הפסקת השיווק באירופה מאזדה MPV, נראה שבקרוב נראה את ה-c-max עקב הפסקת הייצור של מאזדה 5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תכלס היום כולם קונים ב"מבצע" חבר הוט מורים טכנאים טיסיים גבוהים נמוכים יום לילה....

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...