Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני כמה זמן התחלתי לחפש רכב יד 1 עם קילומטרז' סביר ונתקלתי במודעה מעניינת ביד2 שם בן-אדם טען שהוא הבעלים של הרכב הנפלא. למזלי בדקתי את הרכב לפי מספר במשרד המשפטים וגיליתי שהוא רשום על מגרש לא קטן (שאת שמו אני לא אפרסם כאן). נסעתי למגרש הזה ושאלתי אם יש להם רכב כזה ולאחר בדיקה במחשב אמרו לי שאין. התקשרתי למוקד הארצי שלהם ושם דווקא מצאו אותו ואמרו לי שהוא כבר לא אקטואלי. חזרתי לאותו בחור שהציג את עצמו כפרטי ושאלתי אותו מה יש לו להגיד על זה והוא ישר המציא לי סיפור נחמד על דוד אבי כהן(פלוני אלמוני) סוחר במגרש שהוא עובד איתו. אמר שאין לי מה לדאוג וכו'. אני כמובן לא סומך על בן-אדם שמתחיל בתריקים אבל מה שרציתי לשאול זה - מה לדעתכם כדאי לעשות במצב כזה? כדאי ללכת לראות את הרכב? להתלונן למשטרה או להנהלת החברה?

פורסם

במשטרה?! על מה ולמה?

בחברה?! על מה ולמה?

רבים ממגרשי הרכב עובדים עם סוחרים(קבלני משנה) פרטיים, אין בכך כל חדש/חידוש.

הרכב מתאים לך? עונה לצרכים שלך?

אם לא נראה לך, עזוב והמשך הלאה.

לא כל קניה/מכירה מסוחר/לסוחר זה NO-NO, רק צריך לדעת מול מה אתה עומד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא הייתי מתקרב לאדם לא אמין

קל וחומר שעוסק בפסולת שמגרש מכובד לא מצליח למכור.

ניצלת.... ברח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה כבר יודע שהמוכר לא ישר, הוא הציג עצמו כפרטי ולפתע התגלה שהוא סוחר. האם אתה רוצה לקנות רכב מאדם לא ישר?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לא הייתי מתקרב לאדם לא אמין

קל וחומר שעוסק בפסולת שמגרש מכובד לא מצליח למכור.

ניצלת.... ברח!

ת'כלס!
פורסם

אמרתי אולי יש מצב שזה אדם שעובד במגרש שראה רכב זול קנה אותו מהמגרש ולא העביר בעלות. עידכן אותו כ-"לא אקטואלי" ועכשיו מנסה לעשות כסף.. נראה לי הגיוני, לא?

פורסם

אני פשוט לא מבין איך האנשים האלה חיים עם עצמם, חסרות דרכים להתפרנס בכבוד?

פותח הפוסט, האם מדובר ברכב נדיר ששווה את הסיכון בליפול בפח של נוכל ממולח? חסרים רכבים פרטיים באמת בשוק?

פורסם

אם הרכב עמד במגרש ולא נמכר יש לזה סיבה. רכבים טובים נמכרים ולא עומדים.

יש המון שיטות לרמות קונים תמימים, לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם אנשים כאלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תתרחק, לא חסרים רכבים בשוק הפרטי - למה ללכת לקני הצרעות האלה שנקראים מגרשים ?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כללי ברזל - קובעים עם בעל הרכב בבית שלו ובודקים ת"ז. סיפורים כמו הרכב חונה בקניון כי העוזרת לקחה אותו או הכלב אכל את התעודת זהות או הרכב לא רשום על שמי כי הדוד מאמריקה הוריש לי אותו וכו' מדליקים נורה אדומה, מסתובבים ונעלמים.

פורסם
אתה מתכוון שבדקת באתר של משרד המשפטים דרך האופציה של עיון במאגר המשכונות הממוחשב בתשלום של 11 שקל?

מה גרם לך לחשוד עד כדי כך שכבר עוד לפני שראית את הרכב בדקת שם?

לא. דבר איתי בפרטי אם הנושא מעניין אותך. אבל אם מה שאתה אומר נותן את אותה האינפורמציה, אז גם אופציה.

• תוכן חדש...