Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי תמונה ברישיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש מעולה לכולם :)

קיבלתי היום תשלום חידוש רישיון שפג ביום הולדת שלי שזה באוגוסט

אני מסיים נהג צעיר והרישיון החדש שאני אשלם תקף עד 2025

יש לי שאלה בנוגע לצילום תמונה חדשה

יש לי הזדמנות עכשיו לשנות את התמונה כי אני משלם 450 שקל על הרישיון החדש

והשאלה הזאת אם זה אפשרי כי התמונה היא מגיל 17 ואני נראה מופתע

אני יודע שחלק מכם יגידו לי שזה סך הכל רישיון ולמי אכפת מזה חוץ משוטרים , אבל סתם כזה חשבתי לשנות על הדרך

אם כבר אז כבר

איך אני עושה את כל המהלך הזה ? אני צריך לשלם תוספת על זה ?

תודה רבה מראש לעוזרים :)

פורסם

גש לכל מקום שמוציא טופס ירוק,

תצתלם עבור הטופס והתמונה הישנה תוחלף.

כמובן, ללא תשלום.

וודא עם משרד הרישוי כמה זמן לוקח לתמונה החדשה להתעדכן במערכת ע"מ שתופיע ברישיון החדש.

פורסם

לפי מה שכתוב באתר שלהם:

נהג אשר תמונתו נמצאת במאגר התמונות של המשרד וברצונו להחליף תמונה, חייב להגיע לאחד ממנהלי משרדי הרישוי ולנמק מדוע ברצונו להחליף תמונה.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=500:drv-lic-thanot-zilum&catid=62&Itemid=83

אולי שווה לצלצל למוקד הטלפוני שלהם ולברר: *5678 (כוכבית 5 6 7 8)

פורסם

הלכתי למשרד הרישוי בראשון לציון עם בקשה כיוון שבגיל 17 היה לי שיער ארוך והרבה השתנה מאז ב7 שנים, לא אישר לי משום מה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מה אכפת לך להשאיר תמונה כאשר היית צעיר ויפה?

עד כמה שזכור לי נדרשתי לפני מספר שנים להצטלם מחדש, כנראה אחרי 10 או 20 שנה עם התמונה הישנה. בכל מקרה, mug shot ישן הוחלף ל-mug shot חדש.

ומזכיר לי צרות שהיו לאשתי עם הדרכון - היא הוצאה דרכון כאשר היתה בשיא המשקל ושערה צבוע בהיר. במהלך השנים השילה הרבה קילוגרמים, והפסיקה לצבוע שיער, וביותר מביקורת גבולות אחת הפקידים לא הסתדרו כאשר עמדה מולם אשה צנומה ושחורה כאשר בדרכון פנים עגולים ושיער בהיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי את תגובתי מניסיון.

לפני זמן מה ולאחר מספר שנים עם רישיון לרכב חשבתי להוציא רישיון לאופנוע.

הוצאתי טופס ירוק, כמובן שצולמתי בעת הדפסת הטופס. בסופו של דבר לא למדתי רכיבה, אבל חידוש הרישיון הגיע עם התמונה החדשה.

תנסה, מה יש לך להפסיד, הוצאת טופס ירוק לא עולה כסף.

פורסם

נצל"ש -

קיבלתי אתמול את נייר הרישיון זמני לחידוש רישיון לעוד 10 שנים. יש שם דרישה שעליי להצטלם מחדש כתנאי לחידוש הרישיון - הרישיון ברשותי כבר 11 שנים והוא פג תוקף עוד חודש בערך. אין לי נקודות ולא היו לי אף פעם.

אומנם אני נראה שם שמן (פלוס 20 קילו), אבל אין לי כוח וזמן להצטלם מחדש. אם משלם את האגרה וזהו - האם ישלח אליי רישיון חדש והם לא ישימו לב?

פורסם

לדעתי ברגע שמופיע איזהשהו תנאי, זה גם מופיע אצלם במחשב. הרי זו לא הערה שמישהו רשם על פתק ושם לעצמו תזכורת בצד.

אם אני לא טועה אתה חיפאי, בדרך חזרה מהעבודה אני נכנסתי לכמה רגעים ללב המפרץ. כל הפרוצדורה לקחה לי 10 דקות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לב המפרץ או אופטיקה הזורע בגרנד. 2 דקות ואתה מסודר.

תיקון: לא ראיתי את החנות ברשימה של משרד הרישוי. מצריך בדיקה מחדש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כלול באגרת חידוש הרשיון התקופתית.

פורסם
לב המפרץ או אופטיקה הזורע בגרנד. 2 דקות ואתה מסודר.

תיקון: לא ראיתי את החנות ברשימה של משרד הרישוי. מצריך בדיקה מחדש.

לב המפרץ או מול מגדל הנביאים בחיפה

פורסם

אין צורך להתצטלם. מכניסים את ההערה הזו לחידוש כסוג של שיטת מצליח כדי שתהיה תמונה עדכנית על הרשיון.

כשחידשתי בפעם השניה (5 שנים אחרי קבלת הרשיון) ונדרשתי להצטלם שוב, אחרי שכבר הצטלמתי כשנגמר הנהג החדש, ביררתי את העניין ואמרו שאין צורך להצטלם. ההערה מופיעה "כי למה לא".

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...