רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה דעתכם על המוצר הבא: http://www.aliexpress.com/item/High-quality-WUHAI-30000mAh-Car-Jump-Starter-multi-functional-AUTO-emergency-start-power-bank/32246519896.html?spm=2114.32010308.4.2.mhiAAW
הודעה אחרונה מאת יובל .מ., -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמתי לב שברוב המכוניות שנמכרות באמריקה (בימר, ניסאן וכו) בספר רכב רשום להחליף שמן כל 5000 מייל או חצי שנה הראשון מבינהם מדוע ההבדל בין מה שכתוב בספר הרכב בארה"ב לספר רכב באירופה\ישראל?
הודעה אחרונה מאת Oracle, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום בבוקר עשיתי טסט לטיוטה שנת -12-13-14 הבוחן הכשיל אותי על לוחיות רישוי שהם מצב מעולה , אבל 10 דקות לפני שנכנסתי לטסט, הודיעו לו שיצא עדכון חדש ממשרד התחבורה שאין להעביר מכוניות אשר לוחית הרישוי שלהן תפוסות בברגים על המספרים, נכנסתי לחדר של מנהל המכון, הוא אומר לי שכן זה עדכון שאין לו מה לעשות בזה , אלה ללכת ולהוציא לוחיות חדשות, הבעיה היא שכל רכב מסוג טיוטה אשר נוסע בכבישי ישראל , אין מקום אחר לתפוס את לוחית הרישוי, ככה זה יוצא מהחברה בחול. השאלה היא האם תפרו אותי ב2 לוחיות או סתם שיעמם להם?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
http://www.newfrog.com/p/solar-power-air-purifier-ionizer-anion-humidifier-for-car-black-92416.html [h=1]Solar Power Air Purifier Ionizer Anion Humidifier for Car Black[/h]מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת cs2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נראת מעולה לדעתי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם תוכני הפירוק עדין בתוקף? חיפוש בגוגל מציג בעיקר תוצאות לא רלוונטיות: http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/CarPollution/Scrapping/Pages/default.aspx http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=316&catid=64&Itemid=91 במידה ובתוקף, אפשר עדיין לגרוט רכבים בני 18? אשמח לקבל קישור עדכני לכללים (טסט בתוקף יש, צריך גם ביטוח תקף? חייבים להגיע בנסיעה או שאפשר גרר?) במידה ולא בתוקף, כמה אני צפוי לקבל על סוזוקי בלאנו 98, מפירוק?
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
יצא לי לנהוג ברכב של חבר בערך כשעה אתמול ואני חייב לומר שהאוטו מרגיש ממש כיפי, שקט, חזק מרווח ונוח. (אם כי, חשבתי בתומי שרכב מודרני לא יתרגש מ5 נוסעים ואכן הורגש חוסר בכח אבל בסביבות ה60 עם גז הוא ממש מאיץ - מרגישים טיפה דחיפה בגב).העניין הוא שמצאתי כתבה עכשיו על הרכב הזה ובה נטען שההגה מקשה לשמור על נסיעה בקו ישר והאמת היא שזה נכון, אני נדרשתי לתקן המון פעמים כדי לא לסטות מהנתיב. ההגה הוא חשמלי, האם כל הגה חשמלי מתנהג ככה? סתם מעניין אותי. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי שספגה ביקורת על כך שלא דיווחה על תאונות בהן היו מעורבות מכוניות ללא נהג, ולאחר שהיו מעורבות בשתי תאונות נוספות, גוגל מודיעה שתפרסם מדי חודש דו"ח מפורט מצורף קישור לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4665727,00.html ציטוט של מייסד גוגל : גוגל לא גוגל אבל לא ניראה שאי פעם הם יצליחו במשימה הזאתי . הדבר היחידי שהם טובים בו זה מנוע החיפוש שלהם. מה אתם חושבים חברים האם יגיע היום שבו באמת הנהג האנושי יהיה יותר נחות מנהג אוטומטי ?
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 929 צפיות
תודה !
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשתף אותכם בסיפור קטן: שבוע שעבר, יש לי עבודה בערב באיזור בית שמש. ויתרתי על הנסיעה עם רכב של העבודה ולקחתי בשמחה ובששון את הE30 בת ה28 לכביש 386. התחלתי לקרוע את העליות כאשר טווח הסל"ד רוב הזמן באיזור ה6000. פתאום... נדלקות 3 מנורות אדומות, משמע אין לרכב טעינה. מיד הבנתי שרצועת האביזרים הראשית לא פועלת, כלומר אין אלטרנטור, אין משאבת מים, ואין מאוורר מנוע. תוך דקה הרכב יתחמם. עברתי לנסיעת מנהלתית ולמזלי תוך דקה מצאתי קטע כביש עם שוליים רחבים. חום המנוע כבר התחיל לטפס. כיביתי מנוע והפעלתי מאוורר חשמלי באמצעות מעקף חירום שהכנתי במעוד מועד. עד שהרכב יתקרר עשיתי טלפונים, הודעתי שאאחר ודאגתי לנהג שיבוא לאסוף אותי לעבודה. אחרי רבע שעה האוטו …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
חברת חשב ביצעה חישוב מחושב... "נקודת המוצא לחישוב היא מחירה של מכונית "משפחתית קומפקטית" (טויוטה קורולה למשל) ממוצעת חדשה, 129 אלף שקל, שעלות האחזקה שלה היא כ-3,000 שקל לחודש או 36,000 ש"ח לשנה. אם תוותרו על רישוש הניילונים, ותרכשו דגם מקביל שעלה על הכביש לפני 3 שנים, תשלמו בממוצע 85,900 שקלים ועלות האחזקה החודשית שלכם תרד ל-2,600 שקלים בחודש, או 31,200 ש"ח לשנה. במילים פשוטות, תמורת 4,800 ש"ח בשנה תוכלו לנסוע במכונית חדשה במקום במשומשת בת 3, או להיפך: זה מה שתחסכו אם תוותרו על אותם ניילונים. מכונית תיאורטית דומה בת 7 שנים, לפי מחירי המחירון, עולה 50,750 שקל, והבעלות עליה ? עבור מי שנוהג 1,250 ק"מ בכל חודש, עולה כ-2,200 שקל או 26,400 ש"ח בשנה." http://www.nrg…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
שלום פורום, לפני כשעה הסתיים תהליך רכישת הרכב הקצר ביותר שחוויתי. הוא החל במהלך הסופ"ש, בעת שגמרתי אומר לרכוש BMW מתפרקת לצרכי נהיגת דריפטים בשלג (חבל להרוס 370Z...). בשבת קפצתי לראות 318IS E36 אחת מבחור אסטוני שקנה אותה לפני שבועיים אבל הסכים למכור "בשביל המחיר הנכון". המחיר הנכון הוא 1300 יורו, או קצת מעל 6000 שקלים. לאוטו היו קרוב ל-300000 ק"מ, כל מיני נקודות חלודה, סאנרוף לא פעיל (לא שזה חשוב) ותא הנוסעים נראה די ג'יפה, בגדול. אבל היא נסעה טוב מאוד. לקחתי אותה לכמה חבר'ה שפגשתי באחד ממירוצי הדריפטים - יש להם קבוצת מירוצים עם 10 מכוניות מקצועיות, רובן E36 עם מנועי V8. אז הם מבינים עניין. אחד מהם אמר שהוא ראה מכונית אחרת בלוח המודעות, ואולי היא יותר טו…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאנשים שאוהבים לבזבז זמן על שטויות, במיוחד ברגעים האלה שבהם בדר"כ ממהרים; בבוקר, ביציאה מהעבודה. או לאנשים שהוציאו את כל כספם על המרצדס הזאת וגרים בדירה עם חניה צפופה שלא מאפשרת להכנס\לצאת מהרכב.. וואוו.. איזו שטות.. *הדבר החיובי היחידי שיש לי להוסיף, הוא שמדובר למעשה בסוג של proof of concept. לשם העולם הולך, וכל היצרנים חייבים לצמצם פערים.
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב, אתחיל בגילוי נאות. אני עובד בלקסוס במכירות. לפני שעבדתי בלקסוס, הדרכתי נהיגה מתקדמת במשך כ 11 שנים. כך שמצד אחד, הסקירה שלי מספיק מקצועית עם המון בסיס להשוואה למתחרות, מצד שני, אני מאוד נאמן למותג. (אני באמת מאמין בו!) נתחיל? הרכב הגיע אלינו לאולם בירושלים לצורך נסיעות מבחן עבור שני לקוחות. הלקוח הראשון ביקש שאני אהיה זה שאתחיל ואנהג על הרכב. החלטתי לקחת אותו למגרש הבייתי שלי (או מה שהיה הבית השני שלי במשך המון שנים)- איזור נס הרים. (החלק השני של המבחן בוצע בקפריסין, היכן שחוקי המהירות לא תופסים) עד שמגיעים לאיזור שבו אפשר לשחרר מעט מה 477 סוסים ו 54 קג"מ שמתחת למנוע, הנסיעה התבצעה בדרך ירושלמית עירונית. נסיעה במהירות איטית על כבישים…
הודעה אחרונה מאת qil, -
לאחר מספר טיזרים וסקרנות שיא בפורומים הצרפתיים, הציגה היום רנו את טאליסמן, המכונית שמיועדת להחליף את לגונה ולטיטיוד הכושלות. לטעמי, היא עושה את זה בסטייל - ומגישה לעין מוצר מעוצב ומעניין יותר מפאסאט, מונדיאו או אינסיניה. גם המפרט מעניין ומבטיח לא מעט GOODIES http://www.netcarshow.com/renault/2016-talisman/ האם היא תהיה טובה ואם הפעם גם תצליח, זו שאלה שרק הזמן יעיד אודותיה. לי דווקא יש תחושת בטן טובה לגבי מוצר מוצלח בתמחור אטרקטיבי. מה שבטוח, מכוניות מושקעות כמו הטאליסמן קוראות לנו להתבונן מעבר לסמל ולמותג.
הודעה אחרונה מאת mogo, -
- 6 תגובות
- 972 צפיות
לחברי הפורום שלום רב, ברשותו של אבי יש מיצובישי אווטלנדר, מודל ינואר 13'. בחודש דצמבר 14', הגיע עם הרכב למוסך עקב רעשים מכיוון הבלמים ונמסר לו כי הרפידות הלכו ויש להחליפן. בנוסף, נמסר מהמוסך כי יש לבצע חריטה לצלחות, וע"י שתי הפעולות הללו תפטר הבעיה. יש לציין כי עלות הטיפול המלאה נגבתה, שכן האחריות אינה כוללת בלאי (כך נמסר לו). בתחילת השבוע משחזרו הרעשים מכיוון הבלמים, הגיע אבי למוסך בשנית כדי לבדוק את פשר אותם רעשים. נקבע לו תור לבדיקת בלמים (בעלות של 280 ש"ח) ואכן הגיע היום למוסך כדי לבחון מה הבעיה. היום, ה8.7.15, לאחר בדיקת הבלמים נמצא כי הלכו הרפידות (שוב), וכי גם את הצלחות יש להחליף. כמובן שגם הפעם עלות מלאה נגבתה שכן מדובר בבלאי. ראשית, …
הודעה אחרונה מאת blackice, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי, מזה כמה חודשים שאני מחזיק ברכב שהוא שלי לחלוטין, אני הבעלים ויש לי שאלות בנוגע לרישיון הרכב. 1. כרגע אני נושא איתי רישיון רכב ושם כתוב את השם של הבעלים הקודמים אבל אני גם נושא איתי אישור העברת בעלות שביצענו בדואר. האם זה בסדר? 2. כמה זמן לפני מועד פקיעת רישיון הרכב אני אמור לקבל רישיון רכב חדש ואיך? 3. עם רישיון הרכב החדש צריך לשלם אגרה נכון? משלמים אותה בדואר? 4. עד שלא משלמים את האגרה על רישיון הרכב לא ניתן להשתמש בו, נכון? מצטער אם זה לא הפורום המתאים, לא מצאתי מקום אחר שמתאים יותר. סליחה על הבורות תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
היי יש לי רכב הונדה סיויק סדאן 2007, והייתי במפגש רכבים מסויים והיה שם מישהו עם רכב בדיוק כמו שלי שהוא אוטומט, אבל הבחור החליף את הידית הילוכים לידני + שק הילוכים (כמו שזה נראה בקישור הזה http://www.ebay.com/itm/FITS-HONDA-CIVIC-SI-GEAR-GAITER-LEATHER-RED-STITCH-06-09-/350998833953?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item51b9292b21 רציתי לדעת איך עושים את זה, שאלתי את הבחור הוא אמר שחבר הזמין לו ועשה לו אבל לא ענה יותר מיזה, כניראה לא רצה שאני ידע איך עושים את זה גם.. ככה האוטו ניראה מבפנים, אשמח לעזרה בנושא אם מישהו יכול להביא סרטון או להסביר איך עושים את זה, זה מאוד יעזור לי.
הודעה אחרונה מאת civic07, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
בוולוו לקחו את מנוע ה-2.0 ליטר טורבו-בנזין 245 כוחות סוס של ה-S60 ותקעו אותו בחזית של ה-V40. התוצאה? מכונית איכותית, נאה, מהירה ובאופן כללי מרשימה למדי. וולוו V40 - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת ronen7, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, החלק בתמונה המצורפת יצא מעל הלוחית רישוי האחורית שלי. מה זה? (אגב, יש שניים כאלה שם)
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש לי הרגל בנהיגה, הן במציאות והן בסימולטור המשאיות- לנסוע עד הקו האדום במיכל דלק. כאילו זה נותן לי תחושה שאני יותר מנצל את טיפות הדלק, ונהנה מיתרון משקלי בנסיעה עם קצת דלק (עד שנדלקת הנורה). כאשר נדלקת נורית האזהרה לתדלוק אני כמובן מתדלק, בד"כ אחרי מקס' 5 ק"מ, או 10 אם בדיוק אין תחנה בקרבת מקום. גיגלתי את העניין, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3608926,00.html כאן כתוב נתון על גולף 1600, ואני מזניח את העובדה שמתייחסים לרכב משנת 2008 ושלי 2001: [TABLE=width: 482] [TR] [TD=class: CHTcolorText CHTborderBottomTd CHTborderLeftTd CHTtdBackgroundColorLight CHTtdFirstColBackgroundColorDark, width: 100]פולקסווגן גולף 1.6[/TD] [TD=class: CHTcolorText CH…
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- 1 תגובות
- 962 צפיות
לאחרונה חזרתי מטיול (תמונות וסרטון טיול בת'רד אחר) בו יצא לי לנהוג מאות קילומטרים בשלוש המדינות: פינלנד, שוודיה ונורבגיה. הנה מידע שעשוי לעניין על הנהיגה בשלוש המדינות: נורבגיה למרות השם שיצא לה כמדינה לא טולרנטית לממהרים, 1500 ק"מ של נהיגה בכבישיה הצפוניים הוכיחו לי אחרת. אמנם זהו הצפון הפחות מאוכלס, אבל עדיין - לכל אורך הדרך ראיתי שוטר אחד עם לייזר (שהיה אפשר לזהות אותו מקילומטרים), שלוש מצלמות מהירות ממוקמות במקומות הגיוניים ואולי איזה חמש ניידות. המהירות המותרת היא 80 קמ"ש בכבישים בינעירוניים, אבל במציאות אפשר לנסוע הרבה יותר מהר בהרבה מקומות, ולפעמים גם יותר לאט (כי הם לא מסמנים פניות איטיות במהירות מותרת איטית יותר). מה שכן, אם מקבלים קנס, הוא יכו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אז לאחרונה חיפשתי רכב המשך לאמריקאית שיש לי וחשבתי על מס' אופציות כמו קרייזלר 300M וחברותיה. עד שהגיע אלי מכר עם רכב מאוד מיוחד - סאאב 9-5 2.3T. הציע להשאיר לי את הרכב לסופ"ש כדי שאחליט עם הוא מתאים לי. אחרי שעתיים של בילוי עם הרכב הרגשתי שזה לא עוד סתם רכב רגיל ושאני צריך שוודית נחמדה כזו בעצמי. ביד 2 היו אולי 3 מודעות ושלושתן לא במצב משהו, במשך כמעט חודש עברתי בלוח כל יום, שיגעתי אנשים בפורום בפרטי, פניתי למנהלי מועדון סאאב ולבעלי מוסכים עד שמישהו הצליח למצוא לי אקזמפלר לא פחות ממושלם. אז אעבור ישר לעיקר: דגם: סאאב 9-5 שנת יצור: 2003 מנוע: 2.3T רמת גימור: וקטור ק"מ: 163K הרכב נמצא אצלי פחות משבוע אז אעביר התרשמות קצרה, נתחיל מהאבזור: מחשב ר…
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
צהריים טובים, בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי באבארת פונטו איוו, ועכשיו הזמן ליישור קו. את הפן המכני אשאיר ביני לבין המוסכניק שלי. אני צריך עזרה במטותא מכם בשמות של חלקים שונים כדי שאוכל להזמין. 1. אמור להיות פלסטיק כזה מאחורי הידית של הדלת שחסר. מישהו יודע איך קוראים לזה? 2. תופסן למדף בתא מטען מצאתי את זה: קישור eBay זה באמת משנה ימין או שמאל? הם נראים בדיוק אותו דבר, ובחלק מהמקומות לא מצויין צד. ככה זה נראה בצד השני 3. הכיסוי פלסטיק של התופסן חגורה חסר. זה דבר שאמור להיות אוניברסלי לדעתי? תודה מראש לכל העוזרים. ולסיום, תמונה של הכלה
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני לא יודע איך זה מתנהל בשאר חברות הליסינג אז אספר על המקרה הפרטי שלי. אני עובד בחברה גדולה מאוד , וחברת ההשכרה של הליסינג שלנו היא באדג'ט. בתחילת תקופת הליסינג לקחתי את הרכב I30 משנתון 2013, קיבלתי אותו עם 27 קילומטר על השעון. לאחר תקופה הגעתי לנסועה של 15K קילומטר בשעון, מחשב הרכב הורה שיש לבצע טיפול, פניתי אל חברת הליסינג ונענתי בכך שאין צורך לבצע טיפול ושהריי חברת הליסינג מטפלת רק כל 30 אלף. מיותר לציין שבספר הרכב כתוב במפורש טיפול כל 15K או שנתיים. לאחר תקופה כבר הגעתי ל20K ומחשב הרכב הראה " -5000KM לטיפול" (חריגה ב 5000KM מהטיפול). חייגתי שוב לחברת הליסינג והסברתי לנציגה שגם בספר הרכב זה רשום, גם במחשב הרכב אז למה לא לעשות טיפול, היא התעקשה שהם …
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
חיפשתי מידע לגבי מועד משוער להגעתה של הג'טה המחודשת לארץ, ולא מצאתי. חברה לעבודה מעוניינת להחליף את ה-2012 שלה, ואמרתי לה שאולי כדאי להמתין למחודשת. מצד שני, אולי ימכרו את שאריות הדור הנוכחי בהנחה? הבנתי שמדובר בשינויים קוסמטיים כאלה ואחרים אבל לא מנועים ולא שלדה (MQB). יש למישהו מידע לגבי מועד העליה לארץ?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, כמעט כל ערב כשאני חוזר מהעבודה יש רכב אחר שחונה בחניה שלי ואני צריך לחפש חניה חלופית ולבזבז חצי שעה. נראה לי שלא צריך להסביר כמה זה מרגיז. אני גר בבניין עם חניון וחניות משוייכות אבל החניות לא מסומנות. הבנתי שאסור להדביק מדבקות על הרכב שתפס לי את החניה. גם לא נראה לי שיעזור כי כל פעם זה מישהו אחר. קיצר, מה עושים?
הודעה אחרונה מאת ov600, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה עלה צורך לאחסן כל מיני דברים בתא המטען, זמנית ובאופן קבוע. מאחר ותא המטען גדול מאוד החפצים מטיילים להם בזמן סיבובים בלימות ותאוצה. רציתי לדעת אם יש חנות מומלצת או מוצר מומלץ שיאפשר לסדר בצורה טובה את תא המטען ולשמור על החפצים במקומם בשעת נסיעה. תודה, אוהד
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. אני מנסה למצוא מידע טכני מקצועי על חומרי מילוי ולא הצלחתי למצוא כיצד נקרא חומר פחיים, חומר מילוי, בונדו באנגלית תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום לכולם ההורים נוסעים לקנדה ובהזדמנות רציתי שהם יקנו לי סט של קלאצ' הכולל פלטה,דיסק ומיסב לחץ שם המחיר יהיה בסביבות 1500 שח. בארץ יוצא בסביבות 3000 שח כי לא מצאתי חלופי לרכב הזה (מיצובישי לנסר 2005 מנוע 2000 גיר רגיל) השאלה שלי היא אם תופסים אותם בארץ במכס כמה אני יכול לשלם על כל זה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eli z,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 325 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- david3692
- zaf
- וולברין
- sperial
- לירון .ה.
- asix
- pooh-bear
- Itzik-b
- שום מאכר
- Avia
- Dan___
- פול-טנק