Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

אותה כמות סוסים שיורדת לאוטו אחרי שנותנים לחאפרים לטפל בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרעיון עם ההילוכים נחמד. איפה נמצא הכפתור של הידית?

מצחיק שבגלל שזה בארץ צוחקים, בחו"ל עושים בדיוק את אותם דברים אבל שם זה בסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קצת מתבייש לקרוא את התגובות.

בתור מישהו שצופה מהצד בשרשור אין פה הבעת טעם "שונה" משל פות"ש או העברת ביקורת. יש פה התנשאות ונסיון להעליב נטו.

גם אם הרכב לא מוצא חן בעיניי מישהו יש דרכים להגיד.

אגב, גם בעיניי ישנם תוספות שלדעתי מעט מוגזמות אבל בהחלט רואים שהבחור משקיע מאוד ומרוצה מהתוצאה וזה מה שחשוב. :mm_yeah:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני לא יודע מה יותר עצוב העובדה שהוא רוצה לעשות את זה, או העובדה שזה נראה לי די לגיטימי בהתחשב בזה שזה בערך סוג השיפורים שאפשר לעשות במדינה הזאת?

די ברור שעצם העובדה שהוא בפורום הזה ועדיין לא שאל איך מוסיפים טורבו להונדה שלו די מבהירה שהוא בחור טוב סך הכל, גם אם אני חולק עליו בטעם.

ויש מצב שאם זה היה חוקי אז השק לא היה בכלל עניין.

עד מתי? עד מתי לא נוכל לשפר אץ הרכבים שלנו ולהנות מרכבי על בתקציב של הונדה וחצי? עד מתי המדינה תוותר על תוספת המיסים שכל מה שנקנה כדי לשפר יתן לה?

פורסם
civic07,

תתעלם מהתגובות הלא ענייניות של חלק מהאנשים פה. תודה על השיתוף, טוב לשמוע שבסוף הצלחת.

אני יכול בהחלט להבין למה הלוק הזה יותר יפה בעיניך או בעיני כל אחד אחר שזה טעמו. בהרבה רכבים, בעיקר לא חדשים, ידית הילוכים של דגמים אוט' נראית על הפנים. חיווי של הילוך משולב יש במילא על לוח המחוונים, אז השק לא מפריע.

מעניין אם פתרת לי בשרשור הזה תעלומה מלפני חצי שנה בערך. ראיתי פונטו עם ידית ידנית אבל על הדלת החמישית היו סמלים של אוטומט, והיא נראתה מקורית ולא תחליף מפירוק. גם אם הייתה מפירוק והרכב עבר צבע כללי, הרי הבעלים היה מוריד את הכיתוב של האוטומט. עכשיו נשמע לי יותר הגיוני שהוא עשה כמוך.

הוא לא עשה כמוהו , בגרנדה פונטו אוטומטית (רובוט) יש ידית הילוכים כמן של ידני אבל בתאכלס זה אוטומט .

ככה זה מגיע מהיצרן

פורסם

אנחנו בפורום, בפורום משתפים דעות - גם כשהן חיוביות וגם כשהן לא.

כל עוד לא יורדים לפסים אישיים, לא רואה סיבה שלא לקטרג את מראה הרכב. מבחינתי זו עדות לכך שיש מגוון דעות ולא שרק המוח שלי עובד בצורה הפוכה לרציונל (יותר נכון, הרציונל של הפורום).

כשבנאדם מעלה ביקורת על הסובארו שלו ומישהו רושם לו שהוא לא התחבר לניהוג, אף אחד לא מתעצבן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בעקרון אין לי בעיה עם שיפורי מראה מסוג כזה או אחר, הבעיה מתחילה כשאתה מנסה לגרום לרכב להראות משהו שהוא לא.

בדיוק כמו אלו ששמים על גולף 1.2 מדבקת "GTI" או על איביזה סטנדרטית "קופרה" וכו וכו.

הרכב שלך לא ידני למה הוא צריך שק של ידני? (אפילו לא רובוטי שזה הכי קרוב לידני שהוא יכל להיות).

אם זה עושה לך טוב אז תתעלם ממה שכולם אומרים, הכי חשוב שאתה מעולה עם זה.

ובקשר לבחור ההוא שכתב ש"אם זה נפוץ בחו'ל אז זה בסדר", אז שתדע שבחו'ל יש הרבה RICE , זה לא אומר שזה בסדר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אותה כמות סוסים שיורדת לאוטו אחרי שנותנים לחאפרים לטפל בו.

אם כך אני נוסע על מינוס 56 כוחות סוס...

מעניין.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

חבר, הרכב שלך נראה מדהים ומשופצר בטוב טעם.

לא הייתה מזיקה לו הנמכה של כמה אינצ'ים, אבל זה רק אני :-D

לגבי הידית, אני לא מסכים עם הדימוי שעשו כאן למדבקות או סמלים. זה שינוי שהוא קוסמטי ומוסיף הרבה למראה, זה בדיוק כמו להשים הגה קטום עם פוינטר של רכבי ראל...

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לא ברור לי הסיפור כאן.

זו תיבה אוט' עם בורר ידני. כמה זמן יקח להונדה להפוך לפרארי?

זו כמובן זכותך וזה אפילו אולי חוקי, אבל לי זה היה גורם לבושה בכל פעם שיש נוסע ברכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ובקשר לבחור ההוא שכתב ש"אם זה נפוץ בחו'ל אז זה בסדר", אז שתדע שבחו'ל יש הרבה RICE , זה לא אומר שזה בסדר.

מי מחליט מה בסדר ומה לא? שכל אחד יעשה מה שטוב לו כל עוד הוא לא מפריע לאחרים.

RICE זה לעשות פוזות בכביש עם אגזוז "לחץ" מרעיש, לנהוג עם מוזיקת גטו בפול ווליום וחלונות פתוחים עם היד בחוץ ליד אנשים ולשים ספויילרים מוגזמים מאחורה ברכב עם הנעה קדמית. בקיצור, להצהיר שאתה מפגר מוטורי.

כל מה שהוא עשה זה להתאים את המראה של הרכב לטעם שלו. גם אני לא אהבתי חלק מהדברים אבל בין זה לרייס יש הרבה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אנחנו בפורום, בפורום משתפים דעות - גם כשהן חיוביות וגם כשהן לא.

כל עוד לא יורדים לפסים אישיים, לא רואה סיבה שלא לקטרג את מראה הרכב. מבחינתי זו עדות לכך שיש מגוון דעות ולא שרק המוח שלי עובד בצורה הפוכה לרציונל (יותר נכון, הרציונל של הפורום).

כשבנאדם מעלה ביקורת על הסובארו שלו ומישהו רושם לו שהוא לא התחבר לניהוג, אף אחד לא מתעצבן.

אין לי בעיה עם ביקורת, ממש לא, כשאנשים אומרים אהבתי או לא אהבתי ומפרטים קצת זה בסדר גמור..

אבל שרושמים שזה פתטי ולהריץ בדיחות, ואז להגיד שזה בסה''כ ביקורת?

אני אוהב לשמוע ביקורות אבל שזה בא בצורה יפה, ולא שבאים ''לרדת'' על מה שעשיתי, ופה זה לא המקום לתגובות ילדי FXP

2u584lt.jpg

• תוכן חדש...