Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני לא חסיד של משחקים כאלו ואחרים בקוסמטיקה של רכבים, בלשון המעטה, אתמול ראיתי את הרכב שלך במפגש אספנות בביג. שמע, מדהים :lol:

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה, והמפש אספנות בביג כל שישי, כבר מיזמן לא רק מפגש לרכבי אספנות, מגעים לשם גם רכבים משופרים, או כאלה עם תוספות, וכמובן חובבי רכבים וצלמים.

האספנות בקבוע שם.

99lw04.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם (נערך)

הרכב שלך נמצא במקום מיוחד ששמור אך ורק לעונדות? מגודר עם כלבי שמירה?

אגב, זהו נגמרו לך הרעיונות היצירתיים שראית בעונדות אחרות והתחלת לחקות יצרנים אחרים? (אהמ פיאט אהמ) :roll:

עריכה אחרונה על ידי BloodFist
פורסם
אני חושבת שאם כבר משתמשים בתמונה של צלם, ראוי לפחות לתת קרדיט על כך.

מצחיק שידעת שזו תמונה של צלם בגלל החתימה שלו, ולמרות זאת חשבת שאין שם קרדיט, החתימה שלו זה כבר הקרדיט.

פורסם

או שפשוט לא רואים את החתימה של הצלם, כי באמת קשה לשים לב אליה.

ועדיין, אם הייתי משתמש בתמונה של צלם, גם אם יש את החתימה שלו על התמונה, הייתי נותן קרדיט. בטח ובטח כאשר קשה לשים לב לחתימה, כמו בתמונה שצירפת.

קצת פרגון, לא יקרה שום דבר לאף אחד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני יכולה לנסות לעזור בדרך לפתרון. אם מדובר על פונטו גרנדה\איבו אז הידית של אוטומט (רובוטית) מגיעה במראה ידני במקור, רק שאיני זוכרת סממנים כלשהם של אוטומט על הדלת החמישית.

[ATTACH=CONFIG]429835[/ATTACH]

לא זאת הייתה פונטו מתחילת שנות האלפיים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אין צורך בקרדיט בגלל החתימה היחודית של כל צלם, גם אני לא מכיר אישית את רוב הצלמים.

כשאני מגיע למפגשים מסויימים לפעמים גם מגיעים צלמים שאני לא מכיר, במיוחד אם מדובר במפגשים גדולים עם כמה מועדוני רכב גדולים.

היא דיי מפורסמת הייתי אומר :-D

6ept1u.jpg

2im19w4.jpg

xbyg6f.jpg

המדבקה ירדה למי ששואל

3589g6f.jpg

2up5zpe.jpg

פורסם

לא חובב שיבורים, אבל מלבד המדבקות, הידית והשטיח הרכב נראה טוב ובטעם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הרכב נראה מעולה ובטעם טוב! זה הרכב שלך והוא יהיה איך שאתה מקבל ורוצה להציג אותו.

ומה שאני רואה פו מצד חברי הפורום זאת ממש לא ביקורת אלא ניסיון להריץ בדיחה על חשבון פות"ש בגלל שהוא שונה בדיעותיו ממש אותם הילדים (נאמר בכוונה) שהיו עברייני מקלדת בFXP והיו שרופים על סיויק משופרת ואכשיו הם חושבים שהתבגרו אבל בעצם רק עברו צד.

פורסם
הרכב נראה מעולה ובטעם טוב! זה הרכב שלך והוא יהיה איך שאתה מקבל ורוצה להציג אותו.

ומה שאני רואה פו מצד חברי הפורום זאת ממש לא ביקורת אלא ניסיון להריץ בדיחה על חשבון פות"ש בגלל שהוא שונה בדיעותיו ממש אותם הילדים (נאמר בכוונה) שהיו עברייני מקלדת בFXP והיו שרופים על סיויק משופרת ואכשיו הם חושבים שהתבגרו אבל בעצם רק עברו צד.

מסכים

זה לא שהוא שם סופית וסבויילר והרכב יצא מכוער ופתטי.

הרכב באמת יפה והתגובות פה מכוערות.

פורסם (נערך)

יפה מאוד!

לדעתי באמת הצלחת לשפר את המראה ונמנעת מלעבור את הגבול אשר מעבר לו רק כל המוסיף גורע. תתעלם מהתגובות המכוערות.

תהנה.

עריכה אחרונה על ידי sagim5
פורסם

אכן תגובות מכוערות מאנשים שחושבים שבחירות מתנשאות ועבשות מרב מחזור מוציאות אותם מתוחכמים.

הרכב נראה מצויין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...