Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתף אותכם בסיפור קטן:

שבוע שעבר, יש לי עבודה בערב באיזור בית שמש.

ויתרתי על הנסיעה עם רכב של העבודה ולקחתי בשמחה ובששון את הE30 בת ה28 לכביש 386.

התחלתי לקרוע את העליות כאשר טווח הסל"ד רוב הזמן באיזור ה6000.

פתאום... נדלקות 3 מנורות אדומות, משמע אין לרכב טעינה. מיד הבנתי שרצועת האביזרים הראשית לא פועלת, כלומר אין אלטרנטור, אין משאבת מים, ואין מאוורר מנוע. תוך דקה הרכב יתחמם.

עברתי לנסיעת מנהלתית ולמזלי תוך דקה מצאתי קטע כביש עם שוליים רחבים. חום המנוע כבר התחיל לטפס.

כיביתי מנוע והפעלתי מאוורר חשמלי באמצעות מעקף חירום שהכנתי במעוד מועד.

עד שהרכב יתקרר עשיתי טלפונים, הודעתי שאאחר ודאגתי לנהג שיבוא לאסוף אותי לעבודה.

אחרי רבע שעה האוטו ואני התקררנו. בזמן שאני ממתין לנהג המחלץ התחלתי לבדוק מה הבעיה – ומצאתי שהרצועה לא נקרעה, אלא הבורג שמחזיק את מסילת האלטרנטור במכסה הטיימניג עף ממקומו בשל המאמץ. נתקלתי בבעיה זו בעבר, לפני שבע שנים אולי. בבגאז' מוכן בורג מקורי מתאים ששמתי שם גם אולי לפני שבע שנים. התיקון לוקח רבע שעה – כאשר הבורג החסר נמצא בידך.

מוציאים את בית הפילטר אויר, משחררים את מסילת המתיחה של האלטרנטור, מרכיבים את הבורג החדש, מותחים את הרצועה, מחזירים את בית פילטר האויר. עכשיו הרכב מוכן לנסיעה אבל המצבר מסרב לסובב את הסטרטר. הוא כבר עייף ורבע שעה של מאוורר במהירות גבוהה הרגו אותו. שילבתי הילוך אחורי, נתתי לאוטו להידרדר אחורה, זרקתי קלאצ' והופ – האוטו מונע ומוכן לנסוע הלאה.

ביטלתי את הנהג המחלץ המופתע חמש דקות לפני שהגיע אלי.

השבוע נותר לי לפרק את הבורג שנית ולחזק אותו עם loctite, ולהחליף את המצבר.

מבחינתי מדובר בחוויה חיובית וכיפית. נכון, אתם לא מבינים מה כיף בלהיתקע בצד הדרך? אבל ההרגשה של אוטו כיפי לנהיגה, שאתה יכול לתקן בעצמך ללא עזרה לצד הדרך, נותנת סיפוק נפלא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הסיפוק ברור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בתור אחד שאוהב מאוד מכונאות חייב להגיד שהסיפור שלך עשה לי חשק להתקע שוב.

בפעם האחרונה שנתקעתי זה היה על שטות אחרת, שניה אחריי שהנעתי את הרכב התקדמתי אולי 3 מטר והרכב נכבה וסירב להניע.

יש סטרטר ואין הנעה, מבט מהיר למכסה מנוע ואני רואה שהכבל חשמל של הפלאגים התנתק והיה רופף מעט, חזרתי הבייתה וברבע שעה הכנתי חיבור חדש ויציב .8)

המשך לנסוע בדרכים טובות!

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני שמח שפתרת את הבעיה.

זה בהחלט מספק לדעת שאתה יכול להמשיך לנסוע בבטחה וללא "קומבינות" או אלתורים אחרים.

אגב, אם מדובר ברעה חולה (הכוונה לבורג), אין מוצרי אפטר מרקט שמצעים את הבורג הנ"ל בדרגת קשיות גבוהה יותר?

M-TECH E46

פורסם

מהכותרת שלך כבר יכולתי לדמיין שאיזו עלמת חן עוצרת לעזור לך ומשם העניינים מתחממים, אבל היי, גם רצועת אביזרים שיצאה ממקומה זה משהו, אני מניח......

מזכיר לי שלפני 10 שנים שהיתה לי ה-106 הייתי בדרך לאסוף בחורה שרק הכרתי בדרכנו לדייט, היה יום חורפי וגשום, 150 מ' מהבית שלה ברמת גן נדלקת לי אותה נורת טעינה, עוצר בצד ומגלה שבר על הפולי של האלטרנטור ורצועה קרועה.

הרגשתי כמו מטומטם כשהתקשרתי לבחורה להגיד לה שלא נעים לי אבל נדפק לי הרכב ממש סמוך לבית שלה, זה היה נשמע הכי "שמעי, הכל תוכנן מראש כדי להעביר את הדייט אלייך למיטה".

השעה המאוחרת והמזג אויר הגשום עשו את שלהם והלוקיישן עבר לדירה שלה.

כן, לפעמים זה לא כזה נורא כשהרכב נתקע באמצע הדרך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עד שאתה מוצא את עצמך תקוע באמצע כביש 65 עם רצועה קרועה מוקף ב"בני דודים" והספייר היחיד שיש לך באוטו זה סלוטייפ של HelloKitty שהילדה שכחה במושב האחורי.

פורסם (נערך)

כשאני נתקעתי עם האוטו בדרך לעבודה (אירוע) בפעם האחרונה, הייתי במרחק כרבע שעה מהיעד. מזמיני האירוע שלחו אלי רכב 'חילוץ'.

לאחר כמה דק' המתנה ומאות רכבים שחולפים על פני, נעצר לידי ג'יפ פורשה קיין דנדש שבתוכו בלונדינית נאה ביותר. לקח לי דקה לעכל שזה הרכב שבא לחלץ אותי מאמצע כביש החוף :lol:

המשכתי איתה לאירוע ובנתיים אבא שלי בא לטפל ברכב.

אכן היה כיף להתקע בצד הדרך.8)

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
עד שאתה מוצא את עצמך תקוע באמצע כביש 65 עם רצועה קרועה מוקף ב"בני דודים" והספייר היחיד שיש לך באוטו זה סלוטייפ של HelloKitty שהילדה שכחה במושב האחורי.

גדול !!

פורסם

השבוע נותר לי לפרק את הבורג שנית ולחזק אותו עם loctite, ולהחליף את המצבר.

מאיפה אתה קונה לוקטייט כחול?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

באיביי אני יודע לחפש (מפתיע).

תהיתי אם יש בארץ.

הדואר עובד לא משהו ומתחיל להימאס לי לחכות שבועיים מהרגע שהחבילה נחתה בארץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שנה- 1996/7. מיקום - מחלף ההלכה. הרכב - טלבוט סמבה 1982. התקלה - ידית הילוכים קיבלה חופש ולא משלבת הילוכים. סטטוס - חייל תפרן בדרך לבסיס.

הפתרון - מאחר וידעתי מראש שהתקלה צפויה היה מוכן בתא המטען חוט ברזל. נכנסתי מתחת לרכב, קשרתי את מה שצריך והמשכתי לנסוע.

כיף להתקע בדרך רק כשמצליחים לפתור את התקלה לבד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

AMIR74 - הזכרת לי מקרה דומה, יום שישי בצהריים - ערב בשנה שעברה עם פורד אסקורט שנת 95, נקרע הכבל קלאצ' כבערך 30 ק"מ מהבית.

כבל הקלאצ' נקרע באמצע הדרך וזה לא היה צפוי בכלל.

אחרי רבע שעה של מחשבה ראיתי בקרבת מקום גדר תיל, חתכתי חתיכה שתספיק להשלים את החלק הקרוע של הקלאצ' וקשרתי את זה יפה.

באופן מפתיע זה החזיק עד הבית ויום למחרת כבר הלכנו לקנות כבל קלאצ' חדש :-P

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...