Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי באבארת פונטו איוו, ועכשיו הזמן ליישור קו.

את הפן המכני אשאיר ביני לבין המוסכניק שלי. אני צריך עזרה במטותא מכם בשמות של חלקים שונים כדי שאוכל להזמין.

1. אמור להיות פלסטיק כזה מאחורי הידית של הדלת שחסר. מישהו יודע איך קוראים לזה?

292331h.jpg

2. תופסן למדף בתא מטען

מצאתי את זה: קישור eBay

זה באמת משנה ימין או שמאל? הם נראים בדיוק אותו דבר, ובחלק מהמקומות לא מצויין צד.

219uomg.jpg

ככה זה נראה בצד השני

f9pqg0.jpg

3. הכיסוי פלסטיק של התופסן חגורה חסר. זה דבר שאמור להיות אוניברסלי לדעתי?

w8272p.jpg

תודה מראש לכל העוזרים. ולסיום, תמונה של הכלה :-D

35bt5ky.jpg

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לרוב החלקים.

מקסימום אני אתחיל לדפדף. מתישהו יעלה איזה חלק שאני צריך.

פורסם

יש לך את האתר גלגלים:

http://halafim.galgalim.co.il

אתה בוחר שם את החלקים שאתה מחפש והבקשה שלך מגיע לעשרות מגרשי פירוק ודומיהם. אתה מקבל לחשבון שלך באתר הצעות מחיר של החלקים, אם יש רכב לפירוק יחזרו אליך משם.

פורסם
מעבר לזה במחשבה שניה רוב הסיכויים שהחלקים האלה זהים בפונטו אבו רגילות אז לםני שאתה רץ לאיביי שווה לנסות כאן.

אכן. החלקים נראים בדיוק כמו שהיו לי בפונטו איבו שלי.

הבעיה היא, שגם אותה קשה למצוא בפירוקיות. ניסיתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לגבי התופסן - אם יש לך אחד - בדוק אם הוא מתאים לצד שחסר.

אם יש ספק - חפש לפי מספר מק"ט (אפילו שאל את המוכר ב-EBAY. יש מספיק ישרים מהם שיענו לך תשובה מבוססת).

כ"כ - חושב שתוכל להעזר ב-EPER למציאת מס' מק"טים.

תתחדש ותהנה !

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מאמינה שחלק מהחלקים של פונטו גרנדה גם יתאימו, הדגם הזה יותר שכיח בפירוקיות.

אם אתה מהצפון, אז יש רשימה מרוכזת של פירוקיות ומספרי הטלפון, יחסוך לך סיבובים מיותרים, זמן, כסף ועצבים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש מוכר בשם desira_gy באיביי.

תפנה אליו עם התמונות המדוברות, מתייחס לך שהוא יוכל להשיג לך את החלקים במחירים הוגנים ובמשלוח זול.

מנסיון של השלמה של כמה חלקי פלסטיק לפיאט.

בהצלחה

פורסם

LOL! חשבתי שפיאט השתפרו מאז.

אני עקשן, ומציקים לי כל הדברים האלה. אפילו לגולף mk5(שלעולם לא נשברת) היה לי מחסן חלפים.

אמזל שיש לי זמן השבוע, אני אנסה כמה אופציות.

בינתיים, למי שמכיר יש תא אכסון שנשבר לו המנגנון סגירה מעל פתחי המזגן המרכזיים. אלתרתי תיקון עם קצת סיליקון וקפיץ של עט, והוא כמו חדש.

פורסם

קודם כל - פות"ש תתחדש ותהנה! אחלה רכב.

חלקים אפשר לחפש במאגר, יש עמודים שלמים אבל לא עברתי עליהם מפאת חוסר זמן. נסה לשלוח אליהם הודעה אם אין ברשימה את החלק שאתה צריך, הם עונים מהר.

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D?parts_name=&parts_type=car&part_name=&manu=%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98&model=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95&rdate=2007-2012&state%5B%5D=1&state%5B%5D=4

גם באחים יזדי יש כמה מכוניות לפירוק שיכולות לעזור לך. אולי יש עוד מכוניות שם שאין באתר. תתקשר:

http://www.yazdib.com/

• תוכן חדש...