Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

לפני כשעה הסתיים תהליך רכישת הרכב הקצר ביותר שחוויתי.

הוא החל במהלך הסופ"ש, בעת שגמרתי אומר לרכוש BMW מתפרקת לצרכי נהיגת דריפטים בשלג (חבל להרוס 370Z...).

בשבת קפצתי לראות 318IS E36 אחת מבחור אסטוני שקנה אותה לפני שבועיים אבל הסכים למכור "בשביל המחיר הנכון". המחיר הנכון הוא 1300 יורו, או קצת מעל 6000 שקלים.

לאוטו היו קרוב ל-300000 ק"מ, כל מיני נקודות חלודה, סאנרוף לא פעיל (לא שזה חשוב) ותא הנוסעים נראה די ג'יפה, בגדול. אבל היא נסעה טוב מאוד.

לקחתי אותה לכמה חבר'ה שפגשתי באחד ממירוצי הדריפטים - יש להם קבוצת מירוצים עם 10 מכוניות מקצועיות, רובן E36 עם מנועי V8. אז הם מבינים עניין.

אחד מהם אמר שהוא ראה מכונית אחרת בלוח המודעות, ואולי היא יותר טובה. אז התקשרתי.

ביום ראשון קבעתי עם הבחור - רוסי בן 23 שנראה כמו מישהו שידקור אותי בסמטה חשוכה, אבל בפועל התגלה כבחור חמוד ביותר, גם אם לא גאון הדור (דוגמא: חמש דקות אחרי שנפגשנו הוא כבר סיפר לי שהוא מרוויח 1000 יורו לחודש, בלי ששאלתי).

האוטו שלו נראה כמו רכב הערסים האולטימטיבי: E36 318IS שחורה עם ג'נטים של M וסמלים בהתאM. אבל כמעט ואין חלודה, הכל שמור ועובד, "רק" 200000 ק"מ והרכב נוסע לא רע (קומפלט עם מתלי ספורט שהבחור הרכיב בעצמו ומשום מה טוען שהם ירדו מ-M. לא קונה את זה). הבאתי לחבר'ה המכונאים והם נתנו אישור.

מה בנוגע למחיר? שימו לב, הבחור הזה נראה כמו מישהו שהיה עושה קציצות במשא ומתן מאשכנזי לבנבן שכמוני, אבל איכשהוא הצלחתי לשכנע אותו שאין לי הרבה כסף (במילים אחרות - הוא לא ראה את הניסאן...). התוצאה - במודעה כתוב 1700, בלי שאמרתי מילה הוא כבר ביקש 1500, ואחרי שהתלוננתי משהו על הבלמים האחוריים (הוא הוריד את הרפידות של בלם היד כי הן עשו רעש :shock: ) הוא כבר ירד ל-1400, שזה 6500 שקל. בחבילה קיבלתי גם שמונה (!) צמיגי חורף נוספים, ארבעה מהם על חישוקי 15 אינץ' המקוריים והאחרים בגודל של צמיגי הקיץ על הג'נטים של ה-M - כלומר 17 אינץ'.

הנה הכלה:

attachment.php?attachmentid=358364&stc=1&d=1382467275

attachment.php?attachmentid=358365&stc=1&d=1382467275

attachment.php?attachmentid=358366&stc=1&d=1382467275

attachment.php?attachmentid=358367&stc=1&d=1382467275

attachment.php?attachmentid=358368&stc=1&d=1382467275

רוני

45476884.jpg

45476889.jpg

45476897.jpg

45476937.jpg

45476945.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

6 אלף שקל...מזל שהמחירים בארץ כול כך יקרים כי אחרת היינו רואים כול ילד בן 17 עושה דריפטים בכיכרות!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

תתחדש.

המחיר אכן מצוין, אבל לא צריך להגזים לגבי המחירים בארץ. גם אם יש מישהו שמבקש פה 40 אלף על 318is, זה לא אומר שמישהו אחר יתן לו את הסכום הזה. המחיר של מכונית דומה בישראל יהיה פי 1.5 עד 2 - שזה משקף פחות או יותר את המיסוי.

מצד שני - ההבדל בין 6500 ל-15000 הוא גם זה שמונע מישראלים לקנות BMW כזאת סתם לשעשועים.

מצד שלישי - אולי, כמו שכתבו כאן, המצב על זה עדיף על פני ילדים בני 17 שמטפסים על הולכי רגל ליד כיכרות בניסיונות דריפטים כושלים.

מצד רביעי - אולי לא. כי באמת היה נחמד אם הייתי יכול לקנות 320 משנות השמונים (E30 - שהיא ה-3 הכי יפה בעיני) בסכום שאשתי לא הייתה חוטפת שבץ בגללו ומחזיק אותה אצל החבר המושבניק לנסיעות של סופ"ש.

פורסם

לודע, האצטונים כנראה לא מחזיקים כ"כ מצ'קודות פה. מעדיפים ב.נ.וו של ערסים. אני פשוט קופא עם הזרם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נייס! היא באמת נראית טוב, נשמע כמו דיל מעולה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כו***** המדינה.

פה בארץ מבקשים על יותר גרוטאות 40 אלף

תתחדש!

פה אם אתה מחפש בימרית משומשת, תצטרך לפנות לבני דודים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ערס!

סתם,תתחדש וסע(על הצד) בדרכים (ר)טובות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...