Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מצטער, אך אני עדיין תקוע כאן - זה לשנה שלמה ?

מעניין אם זה המחיר המקובל באירופה (פחות או יותר).

אני חושב שכן. אדע בחודש הבא :wink:

לא יודע מה המחיר המקובל באירופה.

אגב, ביטוח החובה, מסתבר, לא כזה זול כמו שקיוויתי. עולה לי 125 יורו לחצי שנה, או 250 לשנה - כלומר 1200 שקלים. לא הרבה יותר נמוך מבארץ. נכון, זה בעיקר בגלל שמדובר בב.מ.וו וזה רכב בסיכון גבוה, אבל זה מה יש...

תמונות מאתמול:

1377570_717036048320285_446681635_n.jpg

485465_717036104986946_1517289892_n.jpg

1390744_717035994986957_1476596970_n.jpg

מפתח ה-M וואנאבי שלי, ליד המפתח של הניסאן.

1394401_717036181653605_1854372763_n.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעדכן לאחר טיפול הוצאת הריח: 20 יורו עני יותר וכחצי שעה מאוחר יותר, המכונה סיימה להזרים אוזון (או משהו בסגנון) והריח כמעט נעלם (כרגע הוחלף בריח של הגז, כנראה, אבל הטענה היא שהוא ייעלם תוך ימים ספורים).

חוצמזה, אני ממש מתרשם לטובה מהארגונומיה של ה-E36 בת הכמעט 20. המושבים מעולים ועם המון כיוונונים, יש תפעול חשמלי כמעט להכל, הנהיגה מאוד קלה ונוחה והתחושה היא של שליטה מלאה כמו במכונית מודרנית. רק בעיה אחת: הרדיו מכיר רק תחנות של טראנסים רוסיים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני מצטער, אך אני עדיין תקוע כאן - זה לשנה שלמה ?

מעניין אם זה המחיר המקובל באירופה (פחות או יותר).

גם בהולנד, הטסט עצמו עולה כ-25 יורו.

אבל, בנוסף לטסט יש אגרת כביש שמשתנה לפי משקל הרכב.

51 קג"מ :shock::lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

הרכב נמצא כרגע במוסך של קבוצת הדריפטים, לצורך הכנה לחורף.

מסתבר שבכמה מובנים המצב שלו מצוין, אבל באחרים צריך קצת להשקיע. תכננתי להוסיף עוד כ-300 יורו על התיקונים אבל כעת זה כנראה מכפיל את עצמו. הנה רשימה:

1. בלם היד לא עובד כי הבעלים הקודם הצליח איכשהוא לעשות שם נזק. צריך רפידות, קפיצים ואת כל המכלול בעצם. העלות של הכל כ-90 יורו לפני עבודה.

2. בושינגים אחוריים - 17 יורו

3. בושינגים קדמיים - בין 50 ל-100 יורו. צריך חלק מקורי של M ולכן זה יקר.

4. שמן + פילטר - 40 יורו

5. כל מיני אטמים - 34 יורו

6. תיקון למגב קדמי - 25 יורו

7. העברת טסט - 32 יורו

8. ריתוך הדיפרנציאל

עלות העבודה לכל אלו היא 250 יורו וכך העלות הכוללת היא קרוב ל-600 יורו, כלומר כ-2800 שקלים.

בנוסף הומלץ לי לקנות צמיגים עם ניטים במידה 15 אינץ' בשביל דריפטים. עלות רביעיה היא 220 יורו - כ-1000 שקלים.

את הצמיגים שקיבלתי עם הרכב אני יכול למכור וכשאמכור את הרכב אני יכול להחליף לדיפ' רגיל במקום המרותך, בעלות של כ-50 יורו לחלק ועוד קצת לעבודה.

החלקים יוזמנו מחר ואני מחכה לבדוק את התוצאה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברשותך רוני, אם אפשר את הפוסטים הבאים - בלי מחירים. למה? בשביל מה זה טוב? אתה רוצה את הרשימה שנתת נעביר למכונאי שלנו שיתן הצעת מחיר? עזוב.. תן לנו להינות בלי להתעצבן. :evil:

פורסם

:lol:

מה שמצחיק זה שהם ניגשו אלי בחשש ואמרו שזה יוצא יותר יקר ממה שחשבו בהתחלה, ושהם מצטערים שהמחיר של הבושינגים כזה גבוה. אני עוד התמקחתי קצת אבל רק אחרי שיצאתי איתם החוצה להראות להם את ה-370Z קלטתי כמה שזה מגוחך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה? בכוונה? לדרוך לנו על הענבים? להכאיב לנו?

הבמחיר של הפג'ו המצ'וקמקת שלי, אתה מעמיד BMW לדריפטים אחרי יישור קו ועוד נשאר לך לקנות עוד רכב... :mm_cry:

אני מקווה שאתה נהנה גם בשבילנו.

פורסם

כיף לשמוע שיש אנשים שאוהבים את הספורט כמו החברה שם שמוכנים לעזור(כמובן בתשלום) אבל עם תשןקה ולא מנסים לרוקן לך את הכיס. כאן ישר חושבים, יש לך ב.מ.וו=יש כסף ויאללה חגיגה.

החיים הם כמו....

פורסם
כיף לשמוע שיש אנשים שאוהבים את הספורט כמו החברה שם שמוכנים לעזור(כמובן בתשלום) אבל עם תשןקה ולא מנסים לרוקן לך את הכיס. כאן ישר חושבים, יש לך ב.מ.וו=יש כסף ויאללה חגיגה.

האמת שהחבר'ה האלה באמת מאוד נחמדים. הם הסכימו לעזור לי בתהליך הרכישה (הבאתי להם שתי מכוניות שיבדקו) ובאמת לא נראה שהם מנסים לנצל אותי יותר מדי, אפילו שבמונחים שלהם אני עשיר (והאמן לי, זה רק במונחים שלהם).

זו דווקא לא הב.מ.וו שהטרידה אותי. מדובר בסופו של דבר ב-E36 חבוטה. זו הניסאן - שיקרה כמעט פי 20...

אגב, דווקא בגלל שזו ב.מ.וו המחירים זולים - יש שוק ענק למכוניות כאלה פה והחלפים פשוט נורא זולים וזמינים. הם אמרו שכמעט הכל אפשר להזמין מחר ויגיע תוך יומיים. תקלטו - זה אוטו בן כמעט 20!

אני מבטיח לעדכן תוך כמה שבועות אם ריסקתי את הרכב בשלג הראשון :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האם אפשר להשיג דריפט סביר עם הרכב הזה על אספלט יבש?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...