Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה גרוטאה נאה, בטוח שהיא תתן הרבה פאן בשלג או סתם על כביש לח\רטוב.

אגב, על פניו מהתמונות, זה לא שסתם יש עליה סמלים של M, בהנחה והבחור לא החליף לה מושבים- זו סדרה 3 שהגיעה עם M PACKAGE מקורי, קל לזהות לפי הבודי קיט (יש לרכב שלך קיט חיצוני מלא) והמושבים שכוללים אפשרות להארכת המושב, אופציה שלפחות בשנתונים מאוחרים יותר הגיעה רק בדגמי M PACKAGE או M מקוריים.

זה אולי ההסבר לבולמים שהוא סיפר לך עליהם (גרסאות M PACKAGE כוללות מתלים שונים מסדרה 3 רגילה).

בכל אופן, הגרוטאה שלך- חלום של אחרים.

נראה לי שאתה צודק. יש לה גם סמלי bmw motorsport בכל מיני מקומות.

אפשר להרגע. מעבר לכך שהוא הרויח את בוזו של אוצרנו, גם נורא קר ואפור לו בחורף.

ורק למען הסר ספק, החורף כבר התחיל. בלילות יש כאן מתחת לאפס ובשבוע האחרון היה 2-3 מעלות מעל האפס בצהריים. היום יש איזו קפיצה מוזרה ל-12 מעלות אבל ברור לגמרי שזה רק השקט שלפני הסערה. נראה לי שקניתי את רכב החורף שלי בדיוק בזמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש, לרכב הזה יש הגה קרוב למושלם, פידבק מדהים.

למה אין ארץ חמימה כמו ישראל ומחירים ותנאים סטייל אסטוניה שאפשר להגר אליה ?

:shock:

שטח מת בגודל של הר הבית.

פידבק - בינתיים באמת לא רע, אבל זה לא שלחצתי עליה...

אוטו יפה!

סליחה על השאלה הלא קשורה, אפשר להסתדר שם עם אנגלית בחיי היום יום או שאתה דובר גרמנית?

גרמנית לא תעזור לי פה בשיט. כולם מדברים אסטונית וחצי מהם מדברים גם רוסית. 99% מהצעירים מדברים אנגלית מספיק טובה, וגם רוב המבוגרים. מסתדר בלי שום בעיה, גם באתרי האינטרנט בזכות גוגל טרנסלייט.

אגב, אם כבר מחירים: התקשרתי למכון שטיפה פה ליד העבודה. הם מלאים עד סוף השבוע :shock:

התקשרתי למקום אחר - פנוי. אבל אם אני רוצה ניקוי יסודי באמת מבפנים, כולל שמפו למושבים וכדומה, צריך להזמין תור... לשבוע הבא.

ביקשתי שטיפה חיצונית פלוס פנימית. מחיר: 29 יורו. בשקלים: בערך 140...

מישהו בא לפתוח כאן מכון שטיפה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
:shock:

שטח מת בגודל של הר הבית.

פידבק - בינתיים באמת לא רע, אבל זה לא שלחצתי עליה...

:wink:

כנראה שאחרי 200K וכל מיני שיפורים לא ברורים נוצרו חופשים במערכת, ממה שזכור לי מרכב בתול יחסית אין שטח מת

כדאי לך לנבור בארכיון של "אוטו" לקרוא את מה שכתב עליה אברהם פורת שאף העדיף אותה על המיאטה דור 1 המהוללת

פורסם

זד*** בסדר?

תתחדש (הכול מקנאה כן?)

אגב כמה עולה צמיג חורף/קיץ שם?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני עכשיו קונה צמיגי 225/45-18 לניסאן סביב 200 יורו לאחד (1000 שקלים). גם צמיגי קיץ עולים סכום דומה (קניתי רביעיה ב-900 יורו, מידות 235/35-19, 275/30-19).

צמיגים לב.מ.וו - לא יודע, מעריך שגרושים. נניח בין 50-80 יורו לצמיג... אולי יותר אם מדובר ב-17 אינץ'.

אגב, אחת מהסיבות שאני מתייחס לב.מ.וו כגרוטאה היא בגלל שמדובר באוטו כ"כ זול. שימו לב: הוא עלה לי 6500 שקל ומגיע עם שני סטים של צמיגי חורף.

בשביל להכין את הניסאן שלי לחורף אני הולך להוציא עכשיו סכום זהה על ג'נטים 18 אינץ' + צמיגים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...