Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

;-+

ברשותך רוני, אם אפשר את הפוסטים הבאים - בלי מחירים. למה? בשביל מה זה טוב? אתה רוצה את הרשימה שנתת נעביר למכונאי שלנו שיתן הצעת מחיר? עזוב.. תן לנו להינות בלי להתעצבן. :evil:

לגמרי! יש כבר שקע בקיר מרוב שאני חובט בו את הראש.

חלאס רוני. אתה רשע מרושע. תישאר שם ואל תחזור ואל תכתוב ואל תצלם!

:-(

כמו שכתבתי במקומות אחרים, זאת התקופה הכי יפה של במוו לטעמי, מבחינת צורה חיצונית,

מעניין שגם בארגונומיה יצאו בסדר. תיהנה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני זה שהרכב כמעט בן 20, עדיין הוא נראה טוב, מאמין שהוא נוסע ומתנהג טוב, והוא מפנק יותר מכל רכב אחר במחיר שלו בארץ.

מאחל לך שתהנה ותשמור על עצמך, אבל אל תשכח לצלם תמונות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הם אמרו שכמעט הכל אפשר להזמין מחר ויגיע תוך יומיים. תקלטו - זה אוטו בן כמעט 20!

גם לרכבים ישנים יותר יש מלאי חלקים במוסכים הגדולים - כך זה באירופה (לפחות במקומות שאני הייתי), כך שזה לא ממש מפתיע.

חבל שבארץ זה נחשב ממש כאב ראש להזמין חלק "מיוחד" דרך המוסך המרכזי - שלא נדבר על ההרגשה שנותנים כאילו שזו ממש טובה ענקית שעושים לך.

פורסם
האם אפשר להשיג דריפט סביר עם הרכב הזה על אספלט יבש?

לא ניסיתי, אבל לדעתי זה יהיה קשה. מדובר ב-140 כ"ס ביום טוב על 1200 קילו.

היו/יש קיטים של סופר-צ'ארג'ר שהעלו את ההספק לאיזור ה 200+ כ"ס

נשמע לי מיותר לסבך עם מגדש. אם הייתי רוצה להוציא יותר, הייתי פשוט מחליף למנוע 2.5 עם 190+ כ"ס. לא בדקתי אבל אני מניח שכאן המחיר של דבר כזה יהיה גרושים - אולי 1000 יורו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כשעוברים למנוע 6 מ 4 צריך להחליף גם את לוח השעונים, עלות המנוע לא גבוהה אבל עלות העבודה יכולה להאפיל על השאר

אני מאמין שבגלל הנסיון שקיים בחול להסבות מסוג זה+ זמינות חלקים זה לא היה בשמיים בכלל. רוב הקבוצות וחובבנים עושים הסבות אפילו ל-v8. לפי דעתי דווקא במזרח אירופה ובמדינות של ברית המועצות לשעבר אוהבים את הרכבים הנל ולכן הכמות שם מכובדת והנסיון רב. אבל בטח רוני יודע בדיוק איך וכמה.

החיים הם כמו....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, להלן עדכונים:

מתי קרה לכם שאמרו לכם מחיר מסוים בכניסה מוסך ואז יצא שאתם צריכים לשלם פחות?

עזבו, זאת שאלה רטורית. אני יודע שזה לא קרה לכם. בטח לא בארץ :wink:

מסתבר שהחלקים היו זולים יותר משחשבו בהתחלה. הכל ביחד (כל אביזרי בלם היד, בושינגים אחוריים וקדמיים, שמן ופילטר, האטמים ותיקון המגב הקדמי - עלה 180 יורו (~850 שקלים). להעביר את האוטו טסט עלה 40 יורו (פחות מ-200 שקלים). עלות העבודה הייתה כ-200 יורו (950 שקלים) והחלפת רביעיית צמיגי חורף 15 אינץ' עלתה 224 יורו (1050 שקלים).

הכל ביחד כ-3000 שקלים, שנוספים ל-6500 שהוצאתי על קניית הרכב.

סה"כ פחות מ-10000 שקלים ובתקווה הרכב מוכן לשעשועי שלג :twisted:

מחר נוסע לקחת אותו ועכשיו נשאר רק לחכות לחומר הלבן שמבושש בינתיים להגיע (אבל זה בדרך - היום 0 מעלות...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
:

מחר נוסע לקחת אותו ועכשיו נשאר רק לחכות לחומר הלבן שמבושש בינתיים להגיע (אבל זה בדרך - היום 0 מעלות...)

גם בטאלין יש בעיית זמינות של קוק???

ראבק, העולם פשוט נדפק!!!

:lol:

נשמע מצויין רוני, תהנה מהרכב ב׳ ותן בראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלום, להלן עדכונים:

מתי קרה לכם שאמרו לכם מחיר מסוים בכניסה מוסך ואז יצא שאתם צריכים לשלם פחות?

עזבו, זאת שאלה רטורית. אני יודע שזה לא קרה לכם. בטח לא בארץ :wink:

...

לי זה קרה. מוסך האופנועים הקבוע שלי הצליח לתקן חלק בקטנוע שהיה ברור לכולם שיש להחליפו. גם למכונאי בכבודו ובעצמו.

ובנוגע לקור... למה באמת עברת לשם? (יש לי אח בווינה שביקרתי כמה פעמים בתאריכים הנוכחיים, אז אני יודע על מה אתה מדבר)

פורסם

יוחאי - עברתי לצרכי עבודה.

אלנטרה - לצערי גם לרכב הזה יש ריח של סיגריות, שלא הצלחתי להוציא לגמרי. הטיפול עם המכונה אמנם עזר והריח חלש יותר, אבל הוא לא נעלם לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז תתן לה להתבייש בקור בחוץ עד שהריח יוצא :lol:

הלוואי בארץ היה אפשר להעמיד רכב ב10K שקל מוכן לדריפטינג.

תהנה ומחכה לשמוע עידכונים! (ועל הדרך איך היא בהשוואה לניסן ולמאזדה מבחינת הנאה- כן, אני יודע שיש פערי שנים והכל... בגלל זה מבחינת הנאה ולא שום בחינה אחרת).

• תוכן חדש...